Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

eğerki sen herşeyi doğru ve temiz yapıyorsan kanallarına 3 bin videoda atsan kanalın kapanmaz

Hocam doğru ve temizden kastınız e-mail açarkenki klasik şeyler mi çerez,ip vs yoksa ekstradan önereceğinizi yazarsanız sevinirim. Ayrıca kanalları kendiniz mi açıyorsunuz satın mı alıyorsunuz ? Teşekkürler

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] 50 video yükleme limiti zaten açıktı. Videoyap'ta da aynı olayı yaşadık arkadaş bana oturumu kapat öyle yükle dedi kanalların hepsi sağlam oturum açıkken api ile yükleme yapınca fazla sürmüyo kanalın gitmesi.

Neyse başarılar size zaten sattım üyeliğimi forumdan arkadaşın birine

Hocam doğru ve temizden kastınız e-mail açarkenki klasik şeyler mi çerez,ip vs yoksa ekstradan önereceğinizi yazarsanız sevinirim. Ayrıca kanalları kendiniz mi açıyorsunuz satın mı alıyorsunuz ? Teşekkürler
kardeşim bu kavram görecelidir herkezin kendine has en temiz olarak nitelendirdiği bir sistemi vardır bunlar aynı zamanda klasik cevaplar çerez mac ip temiz pc sağlam kanal bunları sağlarsan topluluk harici kanalların kolay kolay kapanmaz ( yt algoritmasının attığı otomatik topluluklar kanalı spam olarak kapatıyor buna dikkat edersin)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sen kanal kapanması için oturum kapatmayı önermiştin ya sonra sorun çözülmüştü. Ben bu arkadaşa bunu anlatamıyorum. Api ile kapanma riski yok diyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sen kanal kapanması için oturum kapatmayı önermiştin ya sonra sorun çözülmüştü. Ben bu arkadaşa bunu anlatamıyorum. Api ile kapanma riski yok diyor

üstad, başkasının konusunda başkası hakkında yorum yapmam doğru olmaz.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Forumda ortalama 5,6 tane bot satıcısı var ve bu zamana kadar kimse kimsenin konusu veya botu hakkında tek 1 yorum yapmamıştır sizde yapmayın!

Mesajlar silinmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] , üstad demo hesap alabilir miyim bende ?
kullanıcı adı : mcjacobs

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] diğer botlarla ilgili yorumlarda bulunmayın, herkes kendi işine baksın.

Arkadaşlar, amacım burada kimseyi kötülemek filan değil. Arkadaş demiş ki bakın ben xxx botta bunu yaptım hesabım banlandı bende demek istiyorum ki xxx botla bizim sistemimiz aynı değil.

---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 16:33 ----------

@Lastwisher , üstad demo hesap alabilir miyim bende ?
kullanıcı adı : mcjacobs
Lisansınız aktiftir üstadım.

Arkadaşlar, amacım burada kimseyi kötülemek filan değil. Arkadaş demiş ki bakın ben xxx botta bunu yaptım hesabım banlandı bende demek istiyorum ki xxx botla bizim sistemimiz aynı değil.

hocam yükleme havuzu sınırı her kanal icin mi yoksa örnegin gold paket alındıgında 20 kanala sadece 50 tane toplu video emri mi verebiliyoruz, onlar yüklenmeden baska yüklemeyi sadece tekli olarak mı yapabiliyoruz?

Arkadaşlar rica ediyorum ikili tartışmalara girmeyin veya tartışma çıkarak mesajlar yazmayın. Bunlar forum kuralları gereği yasaktır ve ban sebebidir.

Eğer derdi veya sıkıntısı olan şikayet konusu açsın veya adminlerden birine pm atsın ilgilenelim.

hocam yükleme havuzu sınırı her kanal icin mi yoksa örnegin gold paket alındıgında 20 kanala sadece 50 tane toplu video emri mi verebiliyoruz, onlar yüklenmeden baska yüklemeyi sadece tekli olarak mı yapabiliyoruz?
Şöyle;
Siz 50 emir ekleniyor o sırada eklendikçe daha çok ekleyebiliyorsunuz.

Şöyle;
Siz 50 emir ekleniyor o sırada eklendikçe daha çok ekleyebiliyorsunuz.

hocam yani şöyle mesela 50 havuzunuz var o havuzdaki videolar bitince diğer toplu videoları havuza alıyor zaten yüklemeler hızlı olduğu için çok vakit kaybetmiyorsunuz

inşallah doğru anlatabilmişimdir

Doğru üstadım.

hocam ben plat paketi aldım inşallah bot daha da çok gelişir botextrada kullanmıştım r10dan tanıyorum zaten sizi tek sıkıntım kanalların kapanması bakalım yakında videoları atıcam inşallah bi sıkıntı yaşamam

hayırlı satışlar tekrardan

1 adet sıparış verılmıştır teşekkürler ılgılı bır arkadaş..

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam sağolsun skype' den bütün sorunlarımla ilgilendi çok ilgili bir arkadaş buradan kendisine tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum botun özellikleri zaten tartışmasız piyasadaki en iyi bot çıkmasını heycanla bekliyordum çıkar çıkmaz 3 aylık aldım herkese tavsiye ederim :)

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] ile aramızdaki gerginlik çözüldü. Kendisi geçmiş dönemden bahsetmiş. Konunda verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.

Hocam deneme hesap alabilir miyim?
kullanıcı adı : alpayaz

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam kanal takip sistemi liste olarak olabilir ben istediğim zaman tek tuşla hepsini güncellesin video azaldıgını filan gostersin yapabilirmisin ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri