Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şuan bende çalışıyor yeni denedim sende çıkış yapıp tekrar denermisin.@Lastwisher Hocam bende kanal arama kısmı çalışmıyor. Bu yüzden çalışamıyorum farklı tarayıcılardan da denedim yine çalışmadı.Teamviewer ile bakabilirmisiniz.
Şuan bende çalışıyor yeni denedim sende çıkış yapıp tekrar denermisin.
aynen hocam bende onu bekliyorum.dünya engeli geçiyor denmiş konuda fakat pcden yükleme olmadıgı için deneme süresi dahi istemedim çünkü alırsam bunun için alıcam,diger özellikler ilgimi çekmiyor şuan![]()
Hocam ilk kanalınızından tokenı kaldırdıysanız çalışmaz onu bi deneyin.Yok hocam baktım yine çalışmıyor.
Hocam ilk kanalınızından tokenı kaldırdıysanız çalışmaz onu bi deneyin.
[MENTION=13772]different46[/MENTION] biz buralardayızda sen yoksun bu ara herhalde video basmaktan yorgun düştün be hocam![]()
@different46 biz buralardayızda sen yoksun bu ara herhalde video basmaktan yorgun düştün be hocam![]()
Siz ikinize zaten para sayma makinası alacam, duydum ki ortaklaşa google hissesi alacakmışsınız yakında
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.