fatihbaz
Süper Moderatör
hocam aynı anda iki kanala atma derken botu kullanarak mı diyordun? yani bota bağlı a kanalıan yükleme yaparken aynı zamanda yine bota bağlı b kanalı için yükleme emri verme diyorsun öyle mi
ben öyle anladım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam aynı anda iki kanala atma derken botu kullanarak mı diyordun? yani bota bağlı a kanalıan yükleme yaparken aynı zamanda yine bota bağlı b kanalı için yükleme emri verme diyorsun öyle mi
Evet bot hızlı olduğu için bu riske girmeye değmez . Bu şekilde çalıştığım kanallarda oldu sıkıntı yaşamadım fakat ben yinede tercih etmiyorum.hocam aynı anda iki kanala atma derken botu kullanarak mı diyorsun? yani bota bağlı a kanalıan yükleme yaparken aynı zamanda yine bota bağlı b kanalı için yükleme emri verme diyorsun öyle mi
Evet bot hızlı olduğu için bu riske girmeye değmez . Bu şekilde çalıştığım kanallarda oldu sıkıntı yaşamadım fakat ben yinede tercih etmiyorum.
Bot ile yükleme yaparken yükleme yaptığın kanal açık olabilir sıkıntı yaşamadım. Farklı botlarda açık bıraktığımda kapanmalar yaşamıştım. Evet videoların yüklenirken düzenlemelerini yapabilirsin yani kanalda işlem yapabilirsin. Manuel yükleme hariç.hocam şimdi sen bir kanala bot ile video atarken aynı anda kanala kendi pc in ile girip diyelim para kazanmaları falan açıyor musun.
[MENTION=23075]ITPRO[/MENTION]
şimdi deneme kullanıyorum 1 günlük
kanal apisini doğru bir şekilde aldım
ilgili yere yapıştırdım
kanal ekle dediğimde beyaz bir ekran geliyor üzerinde
Google_Auth_Exception Object ile başlayan metinler var kanal ekleme yapamıyorum.
senin bir fikrin varmı deneme bitecek kanal ekleyemedim daha desteğe yazdım cevap yok
@ITPRO
şimdi deneme kullanıyorum 1 günlük
kanal apisini doğru bir şekilde aldım
ilgili yere yapıştırdım
kanal ekle dediğimde beyaz bir ekran geliyor üzerinde
Google_Auth_Exception Object ile başlayan metinler var kanal ekleme yapamıyorum.
senin bir fikrin varmı deneme bitecek kanal ekleyemedim daha desteğe yazdım cevap yok
Bende bugün aldım botu, başta sendeki hata oldu secret id kısmında boşluklu kopyalamışım ondanmış. Şimdiki problemimde eşleşen geçme ne dünya ne eşleen geçemedim. 100 opak ışık 6 hız 120 üstü kırpma vs hepsi var geçmior anlamadım.
Normal değil fatih 3-5 dk lık videoyu yüklerken senin görememen lazımhavuzda birisini 40 digerini 42dk önce attıgım 2 tane 3-5dk lik video var.40dk dir işleniyorda duruyor.bu normal mi acaba![]()
Vieo ile ilgili keywordfinder ilgili etiket bulamassa boş atıyor. Yüklemeyi tamamladıktan sonra kontrol etmekte fayda var.botu kullanan arkadaşlar lütfen bilgi verebilirmi videolarda etiket yok ? bir çok kanalımda atılan videolarda etiket olmadığını farkettim. Etiketlerde keyword finder kullanmama rağmen etiket yok. lütfen kontrol edin arkadaşlar.
O zaman keywordfinder i hic açmamak daha iyi en azından biraz kendi etiketi olur ne dersin ?Normal değil fatih 3-5 dk lık videoyu yüklerken senin görememen lazım
---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:39 ----------
Vieo ile ilgili keywordfinder ilgili etiket bulamassa boş atıyor. Yüklemeyi tamamladıktan sonra kontrol etmekte fayda var.
Ben ENG dışında açmıyorum açsamda illaki son kontrolümü manuel yapar öyle kapatırım.O zaman keywordfinder i hic açmamak daha iyi en azından biraz kendi etiketi olur ne dersin ?
Arkadaşlar kanal kopyalama yapılabiliyormu botla yoksa sadece link ile yüklememi yapabiliyoruz, bilgisi olan varmı bu konuda.
Arkadaşlar kanal kopyalama yapılabiliyormu botla yoksa sadece link ile yüklememi yapabiliyoruz, bilgisi olan varmı bu konuda.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.