Bu arada baltalamak bu değildir sadece bot hakkında şikayetim var kullanıcısı olarak en doğpal hakkımı yapıyorum !!
Kafama takılan birkaç bişey var.
5 e kadar çalışıyorsanız neden 5:35de cevap atıyorsunuz ve neden mesai madem bitti haber vermedeen gidiyorsunuz ?
2. olayda bir tek siz yavas diyorsunuz ben size yavas diyen kaç kişi gösteriyim siz soyleyin..
Hatta konusmaya birinide aldım değilmi o gün.Daha onun gibi nice adam cıkarabilirim buraya.
Ayrıca ben logtan tek tek baktım 2.videonun bottan çıkıs süreleri ortalama 10 dakika 10 dakikada 30 dakıkalık bir videoyu indirip işleyip tamamlandi yaziyorsa bu sorun bottadır bunu kabul edin.
Pm istiyorsunuz burdan yazılmasın istiyorsunuz neden peki ? İspatlayın dediğim zamanda tamam diyorsunuz ama sonuç gene hüğsran.
Siz mağdur olmayın diye extra mesai yapıp cevap verdiğim için çok özür dilerim. Aslında kusura bakmayın iş saatleri içinde gelin diyip kapatmak lazımdı. Aslında en baştan skype üzerinden 1-1 yardımcı da olmamak gerekirdi, destekten yazın demek gerekirdi.
Bir mağduriyetiniz varsa şikayet konusu açarsınız. Satış konusuna satışı baltalamaya çalışmak artniyettir.
Buna hiçbir adalet izin vermez.
Bunun için gerekli şikayeti yapıyorum bu arada demişsiniz ya kanıtla diyorum sonuç yine hüsran diye o hüsranı çözemedim ben, kendiniz diyorusunuz ki ;
Screenshot by Lightshot
Sorun yok.
Ben diyorum ki video ekleyin beraber logları inceleyelim, pazartesi geliyorum diyorum ki üstadım oradamısınız loglarınızı inceleyelim,paşam pazar günü cevap vermedik diye küsmüş, skypedan silmiş. Şimdi biz neyi yanlış yaptık ?
Biz size nasıl yarcımcı olacağız ? Yaptığınız hatalar çok basit
1) Youtube eklenme süresini botun işleme süresi sanıyorsunuz
2) Skypedan 1-1 destek olmaya çalışıyorum, pazar günü yazıp cevap alamayınca, skypedan siliyorsunuz. Ben size geri dönüş yapıyorum meğerse silinmişim.
3) Silmek yetmez diyorsun senmisin pazar günü bana cevap vermeyen ben bunun satışına bi bombardıman yapayım diyorsun.
sonuç buradayız...
Kendinizi bizim yerimize bir koyun,
Olmayan bir problem için size 1-1 destek vermeye çalışıyoruz üzerine bir de blok yiyoruz satışımız baltalanıyor, bir de bizi silip "kanıtla dedim cevap vermedi" diyorsunuz.
Amacınız haddinizi aştı artık, gerekeni yetkililere havale ediyorum.
Normalde kolay kolay birşeyi beğenmeyen birisiyim ama bu bot hoşuma gitti engel geçmede birebir,hızına diyecek yok.Gayette çok memnunum![]()
Teşekkür ederim üstadım, hani derler ya binde bir çıkar böylesi işte arkadaşımız onlardan.