Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üstadım dosyayı bi yere yükleyip bana linkini atarmısınız.@Lastwisher 2 botumdada dosya yuklerken 10 dosyadan 4 ne guvenlık hatası diyo hocam sunu bi bakın sıkmaya basladı artık bu durum benı tum ıslerım aksıyo bu yuzden
o değilde hani havuz kalkıcaktı up down için paket gelicekti client havuzu yapılcaktı ? @Lastwisher
bir hesap aldım deneme amaçlı acilen client havuzu bekliyoruz hocam.
Üstadım dosyayı bi yere yükleyip bana linkini atarmısınız.
Arkadaşlar hepsini yavaş yavaş yapıyoruz, fakat bu işler yılbaşından sonraya kalacak malesef, ama yılbaşından sonraki ilk hafta içinde bitmiş olur sanıyorum.
Üstadım sorun sizden değildir muhakkak, sadece sorunu çözebilmem için bir örnek olması lazım elimde bu yüzden örnek video istedim.hocam tek bir dosya değil 10 tane video war dıyelım pc de 6 unuda yuklemeye calısıyım bı gun sorunsuz yukluyo ertesı gun 10 taneden 6 sını 4 une güvenlik hatası veriyo o hata verenleri sürekli deneyince 5 6 kere denemeden sonra yukluyu bu bızden kaynaklı bir hata degıl botla ilgili bi durum aynısı ftp yi ilk yaptıgın zamanda wardı sana ozamanda demiştim defalarca deneyince yukluyo hata veriyo diye o duruma benzer bi durum war gene
Üstadım ben yarın destekteki arkadaşlarla durumunuzu görüşeceğim bana pm ile email adresinizi atarsanız sevinirim.@Lastwisher kalıplar kısmında çok problem yaşıyorum destekten resimli olarak anlatmama rağmen hala benim yapamadığım kanısına varmamı sağlıyorlar. Belirlediğim kalıbın videoya oturması için tüm videolara tek tek detaylı çek butonuna tıkladıktan sonra sayfayı yenileyip baştan kalıpları açıp kanal linkini yapıştırıp listeleme yapıyorum. Kalıplar stabil çalışmalı...
MaximumdaHız nasıl şu an botta?
Üstadım yükleme havuzu kalkmaz tahmin ediyorum, zaten rakamları oldukça iyi durumda yani 200 video sıraya alabiliyorsunuz, bundan fazlasını sıraya almanızda zaten bişey kazandırmaz, örn 10000 video sıraya aldınız anlık 3 yükleme yapacak, yani sonuç olarak yaptığınız kanal sayınız değişmeyecektir. Ama bunun üzerine bir arge yapıyoruz, sonuçları paylaşacağım sizinle.hocam bu yükleme havuzu kalkınca birde video hepsini seç etiket açıklama özgünleştir eklermisiniz tüm botlardaki gibi keyfinder felan pek iş yapmıyor sonra botu tekrar denemek isterim inanıyorumki bu özellikler yapılırsa bot çok iyi olacak bende bot arayışındayım kullandığım bot ünlem geç ve edit limit var o yüzden
Işık 5 opak %100 hız %115ya ünlem geçmek için net bi ayar verir misiniz videoyu bozmadan ama çok fazla
demek istediğim bu aynı anda 100 video yüklensin demiyorum 10 kanal atıyom 1000 video atcam sırayla 100atsın bekleyim havuz boşalsın 100 daha atayım yapmak çok uzun sürüyor ayrıca etiket sistemi çalışmadı birgün denedim şunu ekleseniz toplu seçim yapıp tümünü seç açıklama etiket özgünleştir@Lastwisher,ben o kadar fazla video atmadıgım için böyle bi sorunum yok ama arkadaşların geneli daha çok sıra beklemek istemiyor.mesela demişsin ki 10k video atıcaksın,anlık yükleme 3 oldugu için kanal sayısı aynı olucak.fakat arkadaşlar diyor ki şimdi mesela 100 havuz limiti var adamda,elinde 500 video var atıcak.ben 100er 100er ugraşmayayım bunla.atayım 500ünü birden,yine aynı şekilde yüklemesini yapsın.ben başında nöbet tutmak istemiyorum diyorlar. (500 havuz limitli paket alsın deme hocam sakın,sayı 1000lerde dolaşmasın diye küçük tuttum örnegi)
Işık 5 opak %100 hız %115
Kolay gelsin.
hocam malesef ünlem geçemedim bu sistemle :S
Işık 5 opak %100 hız %115
Kolay gelsin.
işık 6 opak 65 dene hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.