Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

şu anda 2 saattir atmak içinb ugrasıyorum hiçbir video atamadım videoyu atmaya başlamıyor bile ilgilenirmisin hocam sana zahmet :/

Ne zaman ilgileneceksiniz acaba bu durumla hala aynı hayır yazmıyalım diyoruz bekliyoruz ama yok acılmıyor

vGvQ2fn.png

Düzeltilip düzeltilemeyeceğinin bilgisi verilirse ona göre yatıp veya yatmayacağız.

sorun hala devam ediyor.
Error 522 Ray ID: 1dfe2f5e02f6073d • 2015-05-01 20:20:20 UTC
Connection timed out

bi kanal cekelim dedik olmadı :)

1 gün ek süre hediye edicekmisiniz, diğer botcu arkadaşlar ek süre hediye ediyordu :) ?

botta son bir gün süre uzatmam laızmdı 50 kanal var egerki bu hatadan dolayı o kadar kanal bottan düşerse artık ne yaparız bilemiyoorum bi cvp veren de yok

60 TL PARA ALIYORSUNUZ Anlık kesinti sorununa sunucu yogunluguna müdehale etmiyorsunuz benim bildigim akşam saat 7'den bu yana sunucu offline daha oncesi varsa bilmiyorumm.. bugune kadar gördügüm EN BERBAT BOT YÖNETİCİLİĞİ SİZDE aldıgınız paranın hakkını bota süre ekleyerek verebileceginizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz çünki insanların kaybettikleri zamanlarını geri veremezsiniz ASLA YENİLEME YAPMAYACAGIM BİR BOT GÖZÜMDE KARA LİSTEDE Dersiniz sunucuda sorun var arkadaslar saldırı alıyoruz şu sate kadar sorun düzelecek bekleriz o saate kadar hallolmadımı anlayışla karşılarız kul yapısı deriz yine bekleriz ama SİZDE oyle bir gayret çaba görüntüsüde yok saatlerdir yazıyor insanlar suana kadar tek kelime insanların sorunlarına alıntı yaparak bir cevap verilmedi.

Şimdi birde kalkıp saatlerdir calısıyoruz bizide anlayın akşam şu saatler dısında hizmet vermiyoruz diyemezsiniz ayrıca bu hizmet kesintiye ugruyorsa müdehale edip acıklama yapmak zorundasınız nasıl ödemeyi anında alıyorsunuz nasıl iadesi yok diye belirtiyorsunuz oyleyse bilgi verip botu en kısa sürede kullanılabilir duruma getirmek zorundasınızda.

Son düzenleme:
Hocam ne zaman düzelecek bot 2 gündür bişey atamıyoruz.

Son düzenleme:
Bu kadar berbat olamaz bot hala videolar sırada havuzda bekleniyor kimse ilgilenmiyor botta süreden çok bizim vaktımiz boşa gidiyor bunun telafisi yok aldığımıza pişman oluyoruz

Dünde 4-5 saat bota giriş yapılamadı. Bugun de 1,5 saattir giriş yapılamıyor. Bir sorun var..

Güncel// Sorun hala devam ediyor.Sorunla ilgili bir açıklama yapıldı mı

Son 2-3 gündür olan sıkıntılardan dolayı botu yenilemekten vazgeçtim. Fakat ben ödeme yapmak istemiyorken otomatik ödemeden süre bitince para çekilmiş.. Ödemenin iade edilmesini istiyorum.. [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

adamların umrunda olmuyor ki sen botu yavaş kullanmışsın kullanmamışsın. az samimiyete davet ediyorum her yeni gün sorun olmaz ki arkadaş..

dün akşam baktım sorunluydu bot,sonra bakmadım bidaha ama buradaki mesajlardan anlaşılan,hala düzelmemiş :( dün bot sahibine skypedanda mesaj attım ama görmedi heralde.

Anlamadıgım nokta şuu

Neden adminler tarafından bir açıklık getirilmiyor bu konuya Adminlerden onay alınıp alt baslık dahi acılmıs bu bot için şu rezalete bakın botu dogru düzgün kullanamıyoruz, Kapatın abi adamlar tenezzül edip konuya durum hakkında yazı dahi yazmıyorlar kapatın satış konusunu tümüyle vatandas ve bu bot birdaha satıs yapmasın bu forumda
Adamın vaad ettigi hizmet yok ortada söylermisiniz bana BU DOLANDIRICILIK değilde ne ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri