Uploadextra Dailymotion Botu

• Kullanıcı Lastwisher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Video İndirme Ve Yükleme Programları
Hocam öncelikle hayırlı işler. Dm çok yeni olduğundan dolayı biraz üzerinde durmamız gerekiyor ancak yükleme havuzları çok küçük. En azından dm için yükleme havuzlarında biraz esneme yapma şansınız var mı. 100tl'lik pakette bile limit 500 görünüyor. Birde sizin botu hiç kullanmadım. 500 hakkı günlük devir ediyor mu ?

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam bende bu konuya katılıyorum ve kesinlikle dm ile youtube botları birbirinden ayırılmalı.. Dm nin havuz veya kanal sayısı fazla olmalı.
Nedeni ise; Youtube çalışan biri, dm çalışan birinden en az 20 kat daha fazla serverı yorar. Çünkü dm de limitler var saatte 100 video atamayız. O yüzden şartları eşitlemeniz daha güzel olacaktır

neden aldıgımı bilmiyorum ama konu çarpıcı geldi bi bot aldım 30tl lik + 3tl paypal komisyonu aldı
Botu 30tlye satıyorum ödeme paypal veya enpara

Sent from my iPhone using Tapatalk

neden aldıgımı bilmiyorum ama konu çarpıcı geldi bi bot aldım 30tl lik + 3tl paypal komisyonu aldı
Botu 30tlye satıyorum ödeme paypal veya enpara

Sent from my iPhone using Tapatalk
Malesef ki bizden de paypal komisyon aldığı için yansıtıyoruz.

deneme süresi alabilir miyim ? Kullanıcı adını pm attım
Kayıt olup destekten yazarsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır.
@Lastwisher ilkleri uploadextra ile yaşamak güzel dostum. Daha düne kadar detayları konuşurken kısa sürede sen ve ekibin çok güzel bir işe imza attınız ilk testlerinde dahi sorunsuz performans almıştım elinize emeğinize sağlık. Yeni bir kazanç kapısı ile tüm forumdaşlarımıza uploadextra yenilikleri ve farkı ile bol kazançlar diliyorum.
Teşekkür ediyorum. Hepimize inş..
@Lastwisher Hocam dailymotion için firefox eklentisi geçerli mi?
Evet geçerli.
Hocam dedicated alınca sınırsız demek ne demek :)

yani sizden vds te alabiliyormuyuz? yoksa! elimizdeki vds e mi kuruyoruz bot'u ?
Şöyle, bizden vds yada dedicated alabiliyorsunuz bunun bilgilerini size vermiyoruz, serverlar hazır kurulu anında onaylanıyor böylece daha fazla ve daha hızlı yükleme yapıyorsunuz.
Normal paketlerde hak devri var mı peki?

Diyelim bugün hiç video yüklemedik bu hakkımız devrediyor mu yoksa yanıyor mu?

@Lastwisher hocam bende bu konuya katılıyorum ve kesinlikle dm ile youtube botları birbirinden ayırılmalı.. Dm nin havuz veya kanal sayısı fazla olmalı.
Nedeni ise; Youtube çalışan biri, dm çalışan birinden en az 20 kat daha fazla serverı yorar. Çünkü dm de limitler var saatte 100 video atamayız. O yüzden şartları eşitlemeniz daha güzel olacaktır
Bu konuyu yanlış anlamışsınız arkadaşlar o 500 limit havuz limitidir yanı beklemede olan videolar normal videoyu attınız atıyorum anında yüklenir sisteminize. Bu beklemede olanların biriktiği havuzdur. Yani 500 tane videoyu sıraya alabiliyorsunuz bittikçe yenilerini ekleyebiliyorsunuz böylece botunuz hiç boş kalmıyor sürekli çalışıyor.

Bu arada hiç vakit kaybetmeyip sunucuları tavan yaptıran herkese teşekkürler :) Yedek sunucular devrede yeni sunucu sparişi verdim pazartesi onları da alacağım devreye. Şu anda sadece 7 tane dedicated kaldı boşta almak isteyenler acele etsin. 20 tane sunucu pazartesi günü aktif olacak.

Kolay gelsin bol kazançlar.

Eveeettt

Bir adet hesap, kullanmak için zamanı olmayan bir arkadaştan alındı :)

Bugüne kadar denk gelmemişim (ki genelde vds ten renderle çalışırım) ama güzel bir çalışma olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler.

Ben Dailymotion için aldım, ilk kanalı ekledim çoklu yüklemeden verdim bi 20 video, çat hepsi kanalda :D

ancak beceremediğim ikinci kanalı eklemeye çalışırken, ilk eklediğim kanalın kopyasını eklemesi durumudur ??

Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Şöyle, bizden vds yada dedicated alabiliyorsunuz bunun bilgilerini size vermiyoruz, serverlar hazır kurulu anında onaylanıyor böylece daha fazla ve daha hızlı yükleme yapıyorsunuz.

100 tane kanalı tek vds den yükleme yapınca sorun olmuyormu?Sonuçta tek ip den yükleme yapmış olucak.

Eveeettt

Bir adet hesap, kullanmak için zamanı olmayan bir arkadaştan alındı :)

Bugüne kadar denk gelmemişim (ki genelde vds ten renderle çalışırım) ama güzel bir çalışma olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler.

Ben Dailymotion için aldım, ilk kanalı ekledim çoklu yüklemeden verdim bi 20 video, çat hepsi kanalda :D

ancak beceremediğim ikinci kanalı eklemeye çalışırken, ilk eklediğim kanalın kopyasını eklemesi durumudur ??

Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

20 kısa video mu?

Arkadaaşşşş, düşünmeye gerek yok. Dailymotion da var olmak isteyen bu botu almalı.

Ve tabiki YT den kazanılan tecrübeleri de , henüz sorun ortaya çıkmamışken uygulamaya başlarsanız, ileride tadından yenmez.

Yukarıda arkadaş sormuş, evet 20 video ve uzun, ama bu yanıltmasın yani sizi. içeriğini tam bilmiyorum. belki MB olarak küçüklerdi.

dailymotionda 2 hafta önce kanal açmıştım hala istatistiklerde parası gözükmüyor sorun genelmi acaba ?

dailymotionda 2 hafta önce kanal açmıştım hala istatistiklerde parası gözükmüyor sorun genelmi acaba ?

bende geçen ay görünüyor,

---------- Spam Engelliyici 17:04 ---------- Önceki Mesaj 17:03 ----------

paypal dan ödemeyle bir hesap daha aldım, ama onayı henüz gelmedi. Onayın yarına kalma ihtimali var mı ?

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam bota zoom özelliği eklenecek mi acaba ? 5-6 ay önce lafı geçmişti akibetini merak ettim

Aslında forum olarak dmye ciddi destek verip youtubenin bizim kıymetimizi daha iyi anlamasını sağlayabiliriz. Her yerde övündükleri günde şu kadar video yükleniyor dedikleri yüklemeleri yapanların bizler olduğunu bilmelerini sağlamış oluruz.

Şu yükleme limitleri kalksa 1 milyon video benden :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri