Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Satın almayı düşünen ciddi arkadaş pm atabilirmisin nasıl bi çalışma için kullanacağını vs detaylı bi pm. düşünebilirim satmayı
Bedava söylüyorum Videoyu Özel yükleyin yükleme bittikten sonra videonun kendine gelmesini bekleyin HD işareti cıkana kadar sonra zamanlayıp saat başında yayınlayın yayınlarken küçük bir kutu var birşeyler yazabildiğimiz oraya mümkün olduğunca anahtar kelime yazın bu kadar
Bu tip yöntemler her kanalda yaramaz neden mi?
Kanal izlenim sayısı , youtube içi referansları youtube dışı referansları , kanal yaşı , kanalın temiz olması , kanal ülkesi etkilidir.Eğer işi sağlam yaparsanız izlenim olmadan da ciddi hit sağlarsınız.
Benim ciddi olarak kazandığım kanallarda uyguladığım yöntemler şunlardır:
*Videoyu yüklemeden önce kanalı optimize etmeye çalışırım.
*Kanal adı kanal etiketleri kanal resim ve bannerını güzel şekilde ayarlarım.Kanal özellikle ingilizce konuşan ülkelerde açılmalı.Yoksa eksileri oluyor.
*Sonra bir adet video yüklerim.IFTT'ye gidip eklediğim videoların çeşitli sosyal ağlarda yayınlanması için gerekli ayarları yaparım.
*Sonra 1 hafta ingilizce haber sitelerinde 5/10 yorum yapıp bunları pinglerim.Sonra youtube'daki haber kanallarına gidip videolarına yorum(spam değil) yaparım.
*1/2 veya 3 hafta sonra kanala aktif olarak video yüklemeye başlarım.İlk yüklediğim birkaç videoya 150/200k izlenim alır.Trendlerde veya önerilenlerde çıkmasını sağlarım.Günde en az 50/75k izlenimin gelmesi gereklidir.
-Kanal rayına oturduktan sonra hiçbirşey yapmam.Çünkü kanala artık doğal yollardan hit gelir.
Bu yöntemle 6 basamağa ulaşabilirsiniz.Şehir efsanelerine inanmayın.
10 günlük kanal.Sadece bunları yaptım.Bazen kanallar tutmayabilir.Uğraşmayın yenisine geçin.
![]()
Kanal izlenim sayısı , youtube içi referansları youtube dışı referansları , kanal yaşı , kanalın temiz olması , kanal ülkesi etkilidir.Eğer işi sağlam yaparsanız izlenim olmadan da ciddi hit sağlarsınız.
*Kanal adı kanal etiketleri kanal resim ve bannerını güzel şekilde ayarlarım.Kanal özellikle ingilizce konuşan ülkelerde açılmalı.Yoksa eksileri oluyor.
*Sonra bir adet video yüklerim.IFTT'ye gidip eklediğim videoların çeşitli sosyal ağlarda yayınlanması için gerekli ayarları yaparım.
*Sonra 1 hafta ingilizce haber sitelerinde 5/10 yorum yapıp bunları pinglerim.Sonra youtube'daki haber kanallarına gidip videolarına yorum(spam değil) yaparım.
*1/2 veya 3 hafta sonra kanala aktif olarak video yüklemeye başlarım.İlk yüklediğim birkaç videoya 150/200k izlenim alır.Trendlerde veya önerilenlerde çıkmasını sağlarım.Günde en az 50/75k izlenimin gelmesi gereklidir.
-Kanal rayına oturduktan sonra hiçbirşey yapmam.Çünkü kanala artık doğal yollardan hit gelir.
10 günlük kanal.Sadece bunları yaptım.Bazen kanallar tutmayabilir.Uğraşmayın yenisine geçin.
![]()
IFTTT'nin ne olduğunu ve haber sitelerine yorum atma olayını tam anlamadım abi. Haber sitesine youtube hesabıyla bağlanıp mı yorum atıyorsun?
![]()
[/URL]beyler ping ming yorum morumla bu iş olmuyo kendinizi yormayın inanmayın böyle şeylere ( bu işi yapan vietnamlı kardeşlerimizle konuştum ) tabi söylemedi satmadı ama bu iş böyle değil bilginize ...
.https://ifttt.com/
.Youtube'da kendi hesabınızla.İngilizce haber kanallarına
https://www.google.com/search?hl=en...0.0.154.630.1j4.5.0...0.0...1ac.1.WOg831tXv7M
.İngilizce haber sitelerine yorum yapıp alta kanal linkini ekleyin.
.https://ifttt.com/
.Youtube'da kendi hesabınızla.İngilizce haber kanallarına
https://www.google.com/search?hl=en...0.0.154.630.1j4.5.0...0.0...1ac.1.WOg831tXv7M
.İngilizce haber sitelerine yorum yapıp alta kanal linkini ekleyin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.