Üyeliklerin parayla olması hakkında

altug06

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaklaşık 6-7 aydır bu sitede uyeyim ben ticaret yapmıyorum ancak siteyi yardım bilgi amaçla kullanıyorum. Her mesajımın moderatör onayına takılması insanın canını sıkıyor. Resmen forumu özgürce kullanmak istiyorsan 100 TL ödeme yap şeklinde bir dayatma var. Bence bu sistem artık kaldırılmalı r10 yada wmaraci gibi olmalı. R10da bile ticaret için para verilmiyor iki önerim var. Birincisi ticaret konusu açmak için bir seferlik ödeme yapılabilir. VIP üyelik gibi sadece bu üyeliğe sahip kişiler forumda ticaret yapabilir. Hatta bu üyelik paketleri çeşitli şekilde özelliklerle donatilip ufak fiyat farklarıyla satılabilir. Atıyorum A Grubu sadece ticaret yapma yetkisi var 100 TL B Grubu ticaret yapma + konuyu üste taşıma özelliği var gibi.

Bir kişinin ticaret yapabilmesi için bu işe belli bir yatırımla girmesi gerekli ve ayrıca bu yatırımın bir parçası olarak gelir elde edeceği forumlara, sosyal medya mecralarına bahsettiğiniz meblağları verebilmeli. Fikirleriniz güzel fakat emin olun kötü, istenmeyen durumları ortaya çıkarabilecek şeyler. R10'da yıllar önce açtığım hesap uzun süre girmediğim için silindi ve şuan kendi TC numaram ile üyelik dahi alamıyorum bana bu platformu övmeyin lütfen :) Wmaracı platformunu yıllardır kullanıyorum emin olun buradan kat kat daha fazla ücretler talep ediliyor bahsettiğiniz yerde webmasterlar için çok güzel bir ortam fakat ticaret konusu açmak için üyelik almak değil Bronz, Gümüş tarzı aylık üyelikler almanız gerekli.

Biz böyle mutluyuz üstad fikirlerin için teşekkürler

Kardeş her sitede ücretli üyelik var lafım yok ancak özgürce konu açıp , mesaj yazmak içinde para talep eden bir site henüz gormedim. Sahibinden bile ilk ilan hakkini bedava tanıyor. Ticaret yapmak isteyen özellikle donatılmış vip üyeliğini alıp ticaretini yine yapsın ona lafım yok. Hatta bu sistemle site her vip üyeliğe ayrı özellikler tanıyarak ve bunları fiyat farklarıyla paket olarak satarak üyelik başına 100 TL'den fazla para kazanır. Ticaret yapmayan adam neden 100 TL versin sırf özgürce konu açıp yorum yazmak için ? R10 gibi öncü forumlarda bile böyle bir sistem yok. Zaten tamamen bedava olsun demiyoruz sadece ticaret yapan yapmak için para versin diyoruz.

Bir kişinin ticaret yapabilmesi için bu işe belli bir yatırımla girmesi gerekli ve ayrıca bu yatırımın bir parçası olarak gelir elde edeceği forumlara, sosyal medya mecralarına bahsettiğiniz meblağları verebilmeli. Fikirleriniz güzel fakat emin olun kötü, istenmeyen durumları ortaya çıkarabilecek şeyler. R10'da yıllar önce açtığım hesap uzun süre girmediğim için silindi ve şuan kendi TC numaram ile üyelik dahi alamıyorum bana bu platformu övmeyin lütfen :) Wmaracı platformunu yıllardır kullanıyorum emin olun buradan kat kat daha fazla ücretler talep ediliyor bahsettiğiniz yerde webmasterlar için çok güzel bir ortam fakat ticaret konusu açmak için üyelik almak değil Bronz, Gümüş tarzı aylık üyelikler almanız gerekli.

Bende zaten bundan bahsediyorum hocam buradada aynı sistem olabilir , wmaracinda siteyi özgürce ücretsiz kullanabiliyorsunuz bahsettiğiniz bronz gümüş üyelikleri insanlar ticaret yapmak için alıyor çünkü bu paketleri almadan ticaret bölümüne konu açma yetkiniz yok benim bahsettiğim bu sistem zaten. Benim mantigimin almadığı istediğim gibi foruma yazıp konu açmak para ödemem gerektigi.

Bende zaten bundan bahsediyorum hocam buradada aynı sistem olabilir , wmaracinda siteyi özgürce ücretsiz kullanabiliyorsunuz bahsettiğiniz bronz gümüş üyelikleri insanlar ticaret yapmak için alıyor çünkü bu paketleri almadan ticaret bölümüne konu açma yetkiniz yok benim bahsettiğim bu sistem zaten. Benim mantigimin almadığı istediğim gibi foruma yazıp konu açmak para ödemem gerektigi.

Onaya gelen konu ve mesajları görseydin bu konuyu açmazdın diyeyim sen anla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri