Hayırlı satışlar hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam kontrol edeyim size yazayım. Elimizde 2 tane vardı satıldı şu an cihazın fotosunu çekemiyorum. Ama dönüş yapıcam size..
Çokta düşüncek birşey yok dostum. Malum cihazlar, üstüne serisi çıkmış cihazlar. M7,M8,G2,G3,Note2 falan uygun fiyattan satılmadıktan sonra kolay satılan cihazlar değil. Bu işin içinde olunca, olayın çok farklı olduğunu, kar marjlarının ne kadar değişken olduğunu falan çok net görüyorsun. N11 de biraz araştırın, aynı şartlardaki cihazlar arasında 200-300 TL fiyat farklılıkları olabiliyor. O yüzden satışın düşündürücü olmasından ziyade, Teknolojinin hızlı gelişiminin ne kadar düşündürücü olduğuna dikkat çekmek daha yararlı olur. Algılar farklı yerlere kamasın..
hocam ben sana bişey demek istemedim ki sen niye bana 3 satırlık açıklama yaptın bana mı öğretiyorsun n11 den araştırmayı elimdeki g4 1100 liraya aldım piyasası hala iyi ben yıllardır bu sektörü takip ediyorum 50 lira düşükse telefonun fiyatı o telefondan uzak durmak lazım herkese bunu anlattım zorla öğrettim yani. o telefon bi kapansa bi bozulsa nerde tamir ettirecekler arkadaşlar ? Ben genpa garantili aldım 200 300 lira fark dan bahsediyordun 200 300 lira ucuza telefon mu olur ? daha fazla konuşmak istemiyorum durduk yerde sinirlnedim. Ben bişi demek istememiştim sadece fiyatların sıkıntılı olduğunu söyledim hakkınızda inşallah bi şikayet konusu görmeyiz.
Lg g4 hangi servis garantili acaba ?
Daha satış işlemi bile yapmadan kişilere davranış biçiminizden esnaf olmadığınız kanaatine vardım, konuda yazdıklarımı dikkate almanıza gerek yok bedava verseniz almam artık.
Ayrıca bu fiyatlara tümünü n11 de gitti gidiyorda 1 günde satarsınız burada niye uğraşıyorsunuz?
benim cevabım;güzel konu düşündürücü fiyatlar.
Çokta düşüncek birşey yok dostum. Malum cihazlar, üstüne serisi çıkmış cihazlar. M7,M8,G2,G3,Note2 falan uygun fiyattan satılmadıktan sonra kolay satılan cihazlar değil. Bu işin içinde olunca, olayın çok farklı olduğunu, kar marjlarının ne kadar değişken olduğunu falan çok net görüyorsun. N11 de biraz araştırın, aynı şartlardaki cihazlar arasında 200-300 TL fiyat farklılıkları olabiliyor. O yüzden satışın düşündürücü olmasından ziyade, Teknolojinin hızlı gelişiminin ne kadar düşündürücü olduğuna dikkat çekmek daha yararlı olur. Algılar farklı yerlere kamasın..
hocam ben sana bişey demek istemedim ki sen niye bana 3 satırlık açıklama yaptın bana mı öğretiyorsun n11 den araştırmayı elimdeki g4 1100 liraya aldım piyasası hala iyi ben yıllardır bu sektörü takip ediyorum 50 lira düşükse telefonun fiyatı o telefondan uzak durmak lazım herkese bunu anlattım zorla öğrettim yani. o telefon bi kapansa bi bozulsa nerde tamir ettirecekler arkadaşlar ? Ben genpa garantili aldım 200 300 lira fark dan bahsediyordun 200 300 lira ucuza telefon mu olur ? daha fazla konuşmak istemiyorum durduk yerde sinirlnedim. Ben bişi demek istememiştim sadece fiyatların sıkıntılı olduğunu söyledim hakkınızda inşallah bi şikayet konusu görmeyiz.
hocam 2. telefon olarak ne tavsıye edersın ?
s3 iyi midir ?
hocam hayırlı satışlar dilerim.
bu tür satış konularında neden önyargı var anlamıyorum. adam uygun fiat sunmuş daha bir tane alışveriş yapan yok, bir tane magdur yok hemen kotulememek gerek.
Peki fatura kesiyormusunuz ben vergi mükellefiyim gider göstereceğim. Ayrıca n11 komisyonu bana ait olacak n11 den almak isterim.
Peki fatura kesiyormusunuz ben vergi mükellefiyim gider göstereceğim. Ayrıca n11 komisyonu bana ait olacak n11 den almak isterim.
Hocam adamın dükkanı varmış yeri belli bence sıkıntı yaratamaz ama şimdi ne yalan söyliyim yine de alacak birini bekliyorum önce görelim![]()
Anladigim kadariyla spot urunler orjinal kacak tabiri.Pasaporta isletilmis mi 3 6 ay sonra kapanma yasama olayi olmuyor degil mi hocam. Aydinlanmak aydinlatmak icin sorulmustur yanlis anlasilmasin selametle.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.