• Uygun Fiyata Sıfır Cep Telefonları • 2 Yıl Garantili •

• Kullanıcı SeaNoNe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam kontrol edeyim size yazayım. Elimizde 2 tane vardı satıldı şu an cihazın fotosunu çekemiyorum. Ama dönüş yapıcam size..

Çokta düşüncek birşey yok dostum. Malum cihazlar, üstüne serisi çıkmış cihazlar. M7,M8,G2,G3,Note2 falan uygun fiyattan satılmadıktan sonra kolay satılan cihazlar değil. Bu işin içinde olunca, olayın çok farklı olduğunu, kar marjlarının ne kadar değişken olduğunu falan çok net görüyorsun. N11 de biraz araştırın, aynı şartlardaki cihazlar arasında 200-300 TL fiyat farklılıkları olabiliyor. O yüzden satışın düşündürücü olmasından ziyade, Teknolojinin hızlı gelişiminin ne kadar düşündürücü olduğuna dikkat çekmek daha yararlı olur. Algılar farklı yerlere kamasın..

hocam ben sana bişey demek istemedim ki sen niye bana 3 satırlık açıklama yaptın bana mı öğretiyorsun n11 den araştırmayı elimdeki g4 1100 liraya aldım piyasası hala iyi ben yıllardır bu sektörü takip ediyorum 50 lira düşükse telefonun fiyatı o telefondan uzak durmak lazım herkese bunu anlattım zorla öğrettim yani. o telefon bi kapansa bi bozulsa nerde tamir ettirecekler arkadaşlar ? Ben genpa garantili aldım 200 300 lira fark dan bahsediyordun 200 300 lira ucuza telefon mu olur ? daha fazla konuşmak istemiyorum durduk yerde sinirlnedim. Ben bişi demek istememiştim sadece fiyatların sıkıntılı olduğunu söyledim hakkınızda inşallah bi şikayet konusu görmeyiz.

hocam ben sana bişey demek istemedim ki sen niye bana 3 satırlık açıklama yaptın bana mı öğretiyorsun n11 den araştırmayı elimdeki g4 1100 liraya aldım piyasası hala iyi ben yıllardır bu sektörü takip ediyorum 50 lira düşükse telefonun fiyatı o telefondan uzak durmak lazım herkese bunu anlattım zorla öğrettim yani. o telefon bi kapansa bi bozulsa nerde tamir ettirecekler arkadaşlar ? Ben genpa garantili aldım 200 300 lira fark dan bahsediyordun 200 300 lira ucuza telefon mu olur ? daha fazla konuşmak istemiyorum durduk yerde sinirlnedim. Ben bişi demek istememiştim sadece fiyatların sıkıntılı olduğunu söyledim hakkınızda inşallah bi şikayet konusu görmeyiz.

Ticaret yapıyoruz kardeşim. Sen bir daha alacağım telefonu aynı şekilde alırsın. Seni tanımam bilmem kimsin nesin irtibatımda yok, herkes baksın kendi işine gücüne..
Lg g4 hangi servis garantili acaba ?

Cihazlar yurt dışı hocam. Türkiye sınırlarında bizim satışımız şeklinde yapılan satışlarda kağıt üzerinde bilindik servisler garanti veremez. 2 yıl garanti bünyemizce verilmektedir. Satış sonrası hizmetleri başka bir kurum sağlamaktadır.Bu bilgiler tarafınızla paylaşılacaktır. Servis süresi maksimum 1 haftadır.

Daha satış işlemi bile yapmadan kişilere davranış biçiminizden esnaf olmadığınız kanaatine vardım, konuda yazdıklarımı dikkate almanıza gerek yok bedava verseniz almam artık.

Ayrıca bu fiyatlara tümünü n11 de gitti gidiyorda 1 günde satarsınız burada niye uğraşıyorsunuz?

Daha satış işlemi bile yapmadan kişilere davranış biçiminizden esnaf olmadığınız kanaatine vardım, konuda yazdıklarımı dikkate almanıza gerek yok bedava verseniz almam artık.

Ayrıca bu fiyatlara tümünü n11 de gitti gidiyorda 1 günde satarsınız burada niye uğraşıyorsunuz?

Hocam öncelikle 2. cümlenize cevap vereyim; N11 ve Gittigidiyor çok fazla komisyon kesintisi yapıyor. Konuda da belirttiğim üzere düşük marj ile satış yapıyoruz o bakımdan online platformlar daha uygun satış stratejisi oluşturuyor.

İlk cümlenize hitaben de;
http://www.ytpara.com/youtube-izlen...mez-youtube-izlenim-satis-2-gunde-teslim.html

bu arkadaşın konusu burda. Ben şimdi bu konuya "fiyatlar düşündürücü!" yazık art niyetli algı oluştursam üstüne de 1-2 tane hizmet veren büyük firma yazıp riske girmeyin yazsam nasıl bir tepki ile karşılaşırım.

Bakın üyenin benim konumdaki ilk mesajı:
güzel konu düşündürücü fiyatlar.
benim cevabım;
Çokta düşüncek birşey yok dostum. Malum cihazlar, üstüne serisi çıkmış cihazlar. M7,M8,G2,G3,Note2 falan uygun fiyattan satılmadıktan sonra kolay satılan cihazlar değil. Bu işin içinde olunca, olayın çok farklı olduğunu, kar marjlarının ne kadar değişken olduğunu falan çok net görüyorsun. N11 de biraz araştırın, aynı şartlardaki cihazlar arasında 200-300 TL fiyat farklılıkları olabiliyor. O yüzden satışın düşündürücü olmasından ziyade, Teknolojinin hızlı gelişiminin ne kadar düşündürücü olduğuna dikkat çekmek daha yararlı olur. Algılar farklı yerlere kamasın..

Kişinin bana cevabı;

Bence tekrar konuyu gözden geçirin. Burada satış yapmak yasak değil, ancak satış baltalamak yasak. Ayrıca sahtekarlık yapmıyoruz, vergi levhamız var işyerimiz var, istenirse forum yönetimiyle ticari bilgilerimizi paylaşırız. Fakat konuda kötü algı yaratacak yorumlara müsade etmemek benim tercihim. Esnaf konusuna gelirsek, esnaflığımdan da ticaretimde şüphem olmadı. 32 yaşındayım, siz benden büyüksünüz umarım kafanızda ki kötü algı gitmiştir. Alışveriş yapmaya gerek yok ayrıca, insan insana her zaman lazım

hayırlı satışlar hocam mesajım bulunsun param olduğunda htc one m8 alacağım inşallah :)

hocam 2. telefon olarak ne tavsıye edersın ?
s3 iyi midir ?

hocam hayırlı satışlar dilerim.

bu tür satış konularında neden önyargı var anlamıyorum. adam uygun fiat sunmuş daha bir tane alışveriş yapan yok, bir tane magdur yok hemen kotulememek gerek.

hocam 2. telefon olarak ne tavsıye edersın ?
s3 iyi midir ?

Kullanım amacına göre değişir hocam. S3 ve S3 Mini'yi fiyatı çok uygun diye genellikle insanlar eşlerine, küçük çocuklarına falan satın alıyorlar. Ben HTC'yi çok sevdiğim için HTC öneririm, ama bizim arkadaşlara sorsan G3 önerirler. Dediğim gibi fiyat ile çok alakalı fakat S3 yerine M7 senin için çok daha kullanışlı olur bizde yalan yok :)
hocam hayırlı satışlar dilerim.

bu tür satış konularında neden önyargı var anlamıyorum. adam uygun fiat sunmuş daha bir tane alışveriş yapan yok, bir tane magdur yok hemen kotulememek gerek.

İşletmemiz var hocam, zaten konu içinde belirttim. Burada Iphone 7'yi 2000 TL yazsam tamam anlarım bir önyargı oluşturur insanda. Fakat bu seriler eski seriler, telefonun sıfır olması değerinin ilk çıktığı günkü gibi kalmasını sağlamıyor. Seneye daha da değersizleşecek ürün, o yüzden de ucuza alıyoruz ucuza satıyoruz.

Peki fatura kesiyormusunuz ben vergi mükellefiyim gider göstereceğim. Ayrıca n11 komisyonu bana ait olacak n11 den almak isterim.

Peki fatura kesiyormusunuz ben vergi mükellefiyim gider göstereceğim. Ayrıca n11 komisyonu bana ait olacak n11 den almak isterim.

Hocam adamın dükkanı varmış yeri belli bence sıkıntı yaratamaz ama şimdi ne yalan söyliyim yine de alacak birini bekliyorum önce görelim :D

Uygundur hocam n11 başvurumuz yarın kabul edilicek büyük olasılıkla, ister ordan ister gittigidiyordan size özel satış açarız alırsınız. Yarın yönetime vergi levhamız, işletme ve faaliyet bilgilerimiz bizden istenmemesine rağmen paylaşılacaktır. Kimsenin aklında şüphe oluşmasın forumda da bizi canlı canlı tanıyan insanlar mevcut

Tamam n11 ilanınız hazır olunca bilgi verirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 23:00 ---------- Önceki Mesaj 22:59 ----------

Hocam adamın dükkanı varmış yeri belli bence sıkıntı yaratamaz ama şimdi ne yalan söyliyim yine de alacak birini bekliyorum önce görelim :D

kardeşim dükkanı olması fatura keseceği anlamına gelmez bu işleri bilmiyorsun sen.

Anladigim kadariyla spot urunler orjinal kacak tabiri.Pasaporta isletilmis mi 3 6 ay sonra kapanma yasama olayi olmuyor degil mi hocam. Aydinlanmak aydinlatmak icin sorulmustur yanlis anlasilmasin selametle.

Bizim oralarda bu telefonların ismi "Orjinal Spot" diye geçer. Orjinal garantili ürünler ile aynı fabrikanın üretimi hatta aynı serinin ürünüdürler. Aralarındaki tek fark birinde resmi garanti belgesi vardır, diğerinde ise yoktur. Yaklaşık olarak 3 yıldır 2 adet Orjinal Spot Samsung S3 kullanıyorum. IMEI için bir mesaj gelmişti bundan 2 yıl önce, 1 ay içinde cihazınız kapanacak diye, bende köşede bucakta bulduğum eski telefonların imei adreslerini çaktırmıştım s3'lere ve o eski telefonları imha etmiştim hala tık yok telfonlarda canavar gibi çalışıyor :) Hayırlı satışlar, Lenovo Vibe P2 düşerse pm atın hocam :)

Arkadaşlar fiyatlar uygun falan değil, biz ayrıca bu işten para kazanıyorız. Bahsettiğim yani konuda geçen cihazların fiyatları zaten toptan satışlarda böyle. Biz 1200 stok ayırdık tedarikçiye ona göre teminat verdik şimdi perakende satıyoruz olay bu yani :)

Ne ayıplı mal satıyoruz ne dolandırıcılık yapıyoruz bu piyasada cihazların ederi bu.

Forumda vergi mükellefi çok az kişi olduğunu varsayarak fatura muhabbetlerine girmedim. İsteyen olursa kdv sini keser faturasını keseriz bizim için çok daha güzel olur..

---------- Spam Engelliyici 21:17 ---------- Önceki Mesaj 21:13 ----------

Anladigim kadariyla spot urunler orjinal kacak tabiri.Pasaporta isletilmis mi 3 6 ay sonra kapanma yasama olayi olmuyor degil mi hocam. Aydinlanmak aydinlatmak icin sorulmustur yanlis anlasilmasin selametle.

Ömür boyu kapanmama garantisi var hocam. Sorun yaşayan oluşta 1 hafta içinde çözümlenmezse yeni telefon göndeririz (hiç sorunla karşılaşmadık şimdiye kadar)

Orjininde telefonculuk yapan birisi değildim, iş hoşuma gitti işletmemizi kurduk telefon satıyoruz bu kadar yani olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri