Uyurken İngilizce Öğrenme Seti

Sen uyurken diyosun post altı reklamda konuşarak diye reklam çıkıyo :D

ukl1l.jpg

Hem uyuyup hem konuşçaz yoksa bu iş olmaz gibi :D

İşe yaradıgını anlamak istiyosan ingilizce egitim videosu bul müzik olarak telefon at gece açık bırak bakam sabaha kadar kaç kelime ezberleyecen :D

hocam uyurken insanın ogrendıgı bılımsel olarak kanıtlanmıstır subliminal mesaj denelıne bır teknık ıle natural muzıklerın altına ınsan kulagının duyamayacagı ama bılınc altının duyabılecegı frenkans'da sesler yerlestırıl ve bu sekılde uyurken ogrenmıs olursunuz . buna subliminal mesaj , i-doser veya telkin vs şeyler diye adlandırıldırılır cok degısık ozellıkde olanları vardır ölüm korkusu,astral seyahat,lucid rüya vs bunun dıger orneklerıdır fakat eğitim amaçlıda bır cok boyle eğitim seti bulunuyor .

olabilir neden olmasın ama ne kadar güvenilirdir bilinmez.
aslında böylel bir şey mümkün olabilir.uyurken beynin daha iyi öğrendiğini okumuştum.
bu da onunla alakalı olabilir ama o ses varken nasıl uyucaz ki :D
uyuduktan sonra biri takacaksa olabilir :D

hocam kesinlikle inanmayın bence böyle şeylere internet scam diye geçiyo biraz araştırın bulursunuz internette kullanaların yorumlarını(reel yorumları ) :)

hocam yalan bu işler. Adam akıllı bir kursa gidersin hiç İngilizcen yoksa. Sonra pratik için Sultanahmet civarında otel, kafe vb. yerlerde sezonluk ya da sürekli çalışabilirsin. Son olarak da yurtdışına çıkıp kendini İngilizce konuşmaya zorlarsan ancak bu iş olur.

YymR7.png

Oxford tarafından hazırlanan, Türkçe anlatımlı tam 200 ingilizce sesli ders. Şarkılarla ve örneklerle pekiştirilmiş ingilizce sesli eğitim sayesinde boş zamanlarınızda, evde, otobüste, serviste ingilizce öğrenerek vaktinizi değerli kılabilirsiniz. İster cep telefonunuza yükleyin, ister mp3 playerınıza. Tamamı Oxford güvencesiyle .

Бесплатный файлообменник TurboBit.net — обмен файлами до 100 Гб, бесплатный хостинг файлов

POWER BALANCE BİLEKLİĞİ hediye ediyosa yalandır. Zamanında denge denge diye kandırdılar milleti bence bi cacık olmaz

YymR7.png

Oxford tarafından hazırlanan, Türkçe anlatımlı tam 200 ingilizce sesli ders. Şarkılarla ve örneklerle pekiştirilmiş ingilizce sesli eğitim sayesinde boş zamanlarınızda, evde, otobüste, serviste ingilizce öğrenerek vaktinizi değerli kılabilirsiniz. İster cep telefonunuza yükleyin, ister mp3 playerınıza. Tamamı Oxford güvencesiyle .

Бесплатный файлообменник TurboBit.net — обмен файлами до 100 Гб, бесплатный хостинг файлов

kendin denedin mi?iş görür mü?

Eğer bir dilin Gramerine Sözdizimine ve kelimelerine biraz hakimseniz Uykuya dalmadan önce kafanızda gün sonu yapıldığı için biraz işe yarayabilir ama hiçbirşey bilmiyorsanız Sadece kulağınız o dile biraz alışır o kadar, başka hiçbir faydası olmaz.

bende buna facede rastlamıştım habere girdim FBI,CIA,MOSSAD bu yöntemi kullanıyomuş gece uyurken kulaklıkla 1 ayda ana dilin gibi ingilizce öğreniyormuşsun bana pek inandırıcı gelmedi gerçi sonra araştırdım kimseye inandırıcı gelmemiş

Haberde burda

Ben Uyurken, Etrafı Göremiyorum, Bunada bir Çare bulsunlar.
:D

Kadircan benim denemeye fırsatım olmadı işlerin yogunlugundan ama denemekten kimseye zarar gelmez diye düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri