Uyuyamıyorum !

Hocam dediğim gibi 2 yolu var yaa 1 gün dediğim gibi etki etmiyorsa 2 gün 3 gün sağlığa zarar verir artık :D yeterki uykusuz kal ve 11-10 istediğin saate uyu sabah ertesi güne alarmı kur (6saati geçmesin) kaçta kalkmak istiyorsan, o günde uykusuz gibi olacaksın ve ertesi gece uyuduğun saate uyuyaaksın zaten

Ya da monoton bi gün yerine yoğun tempolu yorucu bi gün geçir.

Teşekkür ederim

Atarax kullan hocam

Hap bağımlısı olmayalım sonra :(

ramazandan önce düzeltmiştim kendimi max 1de yatıyordum ama ramazan girdi tekrar bozuldu :) 1 gün uykusuz kaldıktan sonra yatağa erken girip uyumaya çalışın olmadı yatakta dizi falan izleyin bir kere yaptıktan sonra sonrası geliyor zaten.

Onu denemiştim hocam fayda etmedi bana teşekkürler

Sabaha doğru 6 da yatıyorsanız her gün 1 saat erken yatmaya başlayın örnek:
bugün 6 da yatın
yarın 5 te
ondan sonraki gün 4 te
10 gün içinde uykunuz düzene girecektir.

Ah bir erken yatabilsem oda olmuyor

Merhabalar,

Dediğimi kimse yanlış anlamasın kimseyle dalgada geçmiyorum. Cübbeli Ahmet hocanın bir yerde söylediği bir şey var. Hocam ben uyuyamıyorum diyor bana, bende dedim ki ona aç Kuran oku bak yarım saate nasıl esnemeye başlıyorsun diye. Çünkü şeytan baktı ki zararlı çıkacak, adamı bu sefer uyutmaya çalışacak diye. O arkadaşta o günden beri uyku problemi yaşamıyor dedi.

Bu güzeldi deneyeceğim kesinlikle teşekkürler

sabah 7-8 gıbı uyuyorsan eger ogun aksama kadar uyuma 11-12 gıbı uyu yarın sabah erken karkarsın ondan sonrakı gunlerınıde aksatma gene tekrar aynı saatte yat

Bunuda deneyeceğim Eyw

Düzenli spora başlamanı öneririm...:)

Spor aslında olabilir ama bulundugum yer spora müsait değil

benim kullandığım yöntem 2 gün yatma 2. günün sonunda akşam 7 8 gibi yorgunluk çökecek ve sabah 7 8 gibi ayakta olacaksın.

%100 çalışıyor kapanma riski yok :)

Bunuda deneyeceğim yorum yapan yapmayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim ......

Gece 5 te yatış öğlen 2-3 arası kalkış.Alıştık artık.Sabah kalkmaya zorlayan bir şey olmadığından.

вєякαη;494762' Alıntı:
Malüm Youtube işlerinden dolayı kendimizi son aylarda uykusuzluğa alıştırdık gece saat 11 den sonra uyuyamıyorum uyursamda gündüz saat 7-8 gibi uyuyabiliyorum ama akşama doğru 5-6 gibi kalkıyorum ben gece 11 den sonra uyuyup erken kalkmak istiyorum :( Bu sorunu çeken varmı aranızda benim gibi nasıl çözebiliriz ?

Aslında youtube artık farkında olmasakta hayatımızın bir parçası oluyor. Ben youtubeye başlayalı ve yoğun bir şekilde çalıştığım zamanlar 4 saatlik uyku yetiyor. Gece youtubeyle uğraşmak daha tatlı geliyor. :) ama uykun çok fazla ben sabah 5-6 gibi yatıp en geç 12 de kalkıyorum. senin uyku saatin çok farklı bir hal almış

aynı sorun bendede var bunu düzene koymak istiyorsan 1 gün uyumuyacaksın . yani bugün 7 de yatmayacaksın akşam 12 kadar :D 12 de uyursan 1 gün atlatmış olursun hayata :D

вєякαη;494762' Alıntı:
Malüm Youtube işlerinden dolayı kendimizi son aylarda uykusuzluğa alıştırdık gece saat 11 den sonra uyuyamıyorum uyursamda gündüz saat 7-8 gibi uyuyabiliyorum ama akşama doğru 5-6 gibi kalkıyorum ben gece 11 den sonra uyuyup erken kalkmak istiyorum :( Bu sorunu çeken varmı aranızda benim gibi nasıl çözebiliriz ?
Hocam o dediğin zor alışması lazım vücudun gece dediğin gibi yat Alarmını kur seni uyandirsin yavaş yavaş alışıcaksın.

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Psikiyatrist git bi kutu zanax yazdir. Uyuyamadigin zaman hapin birini kır ikiye yarimi iç ondan sonra rahat rahat uyursun. Eğer alkol falan kullanıyorsan yarım kurtarmaz bi hali bütün yut

Bol bol yüz ve süt,yoğurt,ayran gibi ürünleri tüket uykun gelir. En az 2 saat yüz hiç durmadan nerdeyse halin kalmaz en iyisi ve sağlıklısı.

aynı sıkıntı bende de oldu, sonraki gün hiç uyumadım sonra 19.00 gibi uyudum 5.00'da uyandım, sonrası hep 24.00-8.00 oldu

bi halı saha maçı yap iyice yorul üstüne bir duş o yorgunlukla serin bi yerde bak nasıl uyuyon:)

bi halı saha maçı yap iyice yorul üstüne bir duş o yorgunlukla serin bi yerde bak nasıl uyuyon:)

Bu durumda bile üstüne uykusuzluk varken dahi uyuyamadığım oluyor.
youtube fikirleri ciddi anlamda kafa bulandırıyor.
düşünme diyorum bunları yat uyu, yok yine bir ışık yanıyor beyinde, bir bakmışım 5. özgün kanalımı açıyorum. :D

ramazandan önce düzeltmiştim kendimi max 1de yatıyordum ama ramazan girdi tekrar bozuldu :) 1 gün uykusuz kaldıktan sonra yatağa erken girip uyumaya çalışın olmadı yatakta dizi falan izleyin bir kere yaptıktan sonra sonrası geliyor zaten.

Hocam dediğiniz pek olmuyor yapıyorum öyle dizinin 3-4 bölümünü izliyorum gene uyku gelmiyor.
Dün Kpss başvurusu yapayım dedim ordan oraya ordan oraya derken öldüm yorgunluktan gece saat 10 da uyudum tavsiye ederim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri