Bu şarkıyı ilk çıktığından beri dinliyorum, tam bir efsane..
https://www.youtube.com/watch?v=HMCBhcg1YuI
https://www.youtube.com/watch?v=HMCBhcg1YuI
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yani üzgünken daha da dibe vurmaya çalışıyor herkes öyle mi ne güzel. Üzgünken en iyi hareketli şarkı gider çabucak o psikolojiden kurtulmak için. O psikolojinin insana hiçbir faydası dokunmaz.
bende tam bunu yazıcaktım hocam.üzgünsen agır şarkılar filan dinlemek adamı intiharın eşigine dahi getirir yani.keyfini yerine getirecek bişeyler dinle,yap ki normale dönesin![]()
Yani üzgünken daha da dibe vurmaya çalışıyor herkes öyle mi ne güzel. Üzgünken en iyi hareketli şarkı gider çabucak o psikolojiden kurtulmak için. O psikolojinin insana hiçbir faydası dokunmaz.
Yani en dibe vurmadan en yükseğe sıçrayamıyoruz diyorsun. Güzel bir bakış açısı tabii bende işe yaramıyor o ayrıOha şu an çok şaşırdımBizim forumdan Eray abiyi dinleyen varmış demek ki vay be.. On numara adamdır ama değeri bilinmiyor..
---------- Spam Engelliyici 02:40 ---------- Önceki Mesaj 02:38 ----------
valla hocam bende tam aksineböyle şarkılar dinliyorum ve sorunumun üstüne gidip çözmeye çalışıyorum. 1,2,3 kere açsak hareketli sorunu kökten çözemiyoruz elbet yine aklımıza geliyor.
Hem bu öyle çok acı bir şey değil acı tatlı bir acı benim için yani en azından, hoşuma gidiyor![]()
Yani en dibe vurmadan en yükseğe sıçrayamıyoruz diyorsun. Güzel bir bakış açısı tabii bende işe yaramıyor o ayrı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.