Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eyvallah kardesim. sayfa to yarına kadar daha fazla yükselecekti.Vallaha bende de artma oldu. Şu an benim için bir rekora ulaşmış durumdayım.
Konuyu paylaşan [MENTION=1183]palipleten[/MENTION] arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Ünleme düşme günlerinde acil olarak yetiştin. Hiç vidyo atamıyordum. İzlenimler düşüyordu. Bu şekilde orantıyı korudu sayılır. Gece saat 1:10 da sayfa to %4.42 idi şimdi an itibari ile değerler aşağıda.![]()
Sayfa görüntüleme: 2.217
Tıklamalar : 117
Sayfa to : % 5.28
Yalnız Tbm : 0.09![]()
Toplam kazançlar : 10.73 TL![]()
![]()
![]()
eyvallah kardesim. sayfa to yarına kadar daha fazla yükselecekti.
Siz bir kaç aydır uyguluyormuşsunuz ya hocam, ödeme aldınız mu bu ayarlardan sonra ?![]()
Bunu yapmaktaki amaç kaliteli reklam ve ilgi çekici reklam çıkmasını sağlamak doğrumu anladım?
4 kez ödeme aldımbu ay besinci olacak...
---------- Mesaj saat 14:20:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:18:22 civarında gönderildi. ----------
ilgi cekicilik de bir sebeb ama asıl sebeb daha cok video reklamın cıkmasını sağlamaktır.
video reklamların sayfa tosu 10 civarıdır
flash-metin reklamlarda ise sayfa to 1'i bile zor buluyor.
eğer kısa videolar calısıyorsanız. bazı reklamları engelleyerek daha ilgi cekici reklamların cıkmasını sağlayabilirsiniz.
Bu dediğiniz yöntemi uygulayalı 1 saat oluyor. Son 20 gündür ortalama 25 hite 1 tık alırken. Son 1 satte bu oran 19 hite 1 tık oldu. Yönteminiz işe yarıyor. Ancak ben bu yöntemi günlük belli saateler arası uygulamayı düşünüyorum.
Çünkü;daha hiç ödeme almadım. Bu ay pinim yola çıkacak.
Sizcede belli saatler arası bu özelliği kullanmak ödeme almamışlar için iyi olurmu?
Bu konudaki düşünceniz nedir?
ayarları değiştirdiğinde ayarların reklamlara yansıması 2 güne kadar sürebilir.
ayarları 3-4 saat değiştirerek bir fayda sağlayamazsın.
korkma kardesim, bu yöntemi bircok kişi uyguluyor. ama kimse su ana kadar paylaşmadı. hiç kimse reklamları engellediği icin ban yemez.
ban yiyenlerin yüzde 99u sahtekarlık ve birden fazla adsense kullandığı icin banlanıyor. bu ayarları uyguladığın icin ban yemezsiniz.
Hocam öncelikle teşekkürler,Allah razı olsun bu önemli paylaşım için.. Benim gibi uzun çalışıp az kazanan birisi için çok iyi bir fırsat oldu. Ayarları dediğiniz gibi yaptım gelişmeleri aktaracağım.
-Sormak istediğim bi kaç şey var; bu engellediğimiz bazı siteleri tekrardan nasıl kaldırabiliyoruz bununla ilgili bi düzeltme ibaresi göremedim adsensede?
-Diğer bir sorum uzun video çalışan arkadaşlar nasıl çalışıyorlar? Attığınız uzun videolar karışık videolar mı? Yoksa tek bir türden videolar mı ? Onlarca kanalınız mı var yoksa sadece bir kaç kanala mı yoğunlaşıyorsunuz? Ben tek kanalla çalışıyorum videoları attım öyle duruyor. İstatistikler yerlerde mart ayı toplam kazancım 5tl. ortalama to: %1.12 ve izlenmelerim az..Tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?
-engellediğiniz siteleri eğer tekrar aktif etmek istiyorsanız. engellendi yazısının yanındaki kırmızı sembole tıklarsanız tekrar aktif olur.
-heralde 100e yakın kanalım vardır. tam sayıyı bilmiyorum. genelde dizi film cizgifilm gibi alanlarda calısıyorum. bazı kanallarımda ise kaza-vine-komedi gibi kategorlerin videolarını birlleştirip atıyorum.
-tek kanal calısmayı bırak ben de 2 ay boyunca sadece 2 kanalla calıstım. o 2 ayımı bosu bosuna harcacım. mümkün olduğunca cok kanal acmaya bak sen.
hayır bir değişiklik olmadı. aynı tbm devam ediyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.