Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10 gün full denedim fakat hic bir ise yaramadıİşe yarıyomu hala bu yaw
Su konuyu hortlatan kardesim allah razi olsun vallaha ariyordum su konuyu kac gundur yav.Konusunu bile acmistim bulamadim diyeKonu hortlatanlara bundan sonra laf yapmiyacagim
![]()
Allah razi olsun kardesim...
Dikkat ettiğim kadarıyla bunu uyguladığımız zaman gösterim sayısı düşüyor sanırım? doğru mudur?
Hg Palip
bu işleri bıraktın sandım ya 1 aydır bi yazı yazmamışsın
kazançlar ne durumda..
tatil yapıyorum foruma ara sıra tlfondan bakıyorum o kadar
kazanclar iyi cok sükür
her actıgım adsensede bu yöntemi uyguluyorum
ama faydası oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum
heny bu yöntemin de foyasını ortaya cıkarmıs olabilir
Yenimi uyguladin hocambende hemen faydasını gördüm çok teşekürler![]()
selam arkadaslar eğer uzun video calısıyorsanız ve size vereceğim yöntemi kullanırsanız gelirinizi 2 kattan fazla artırabilirsiniz. uygulayacağımız yöntemle amacımız mümkün olduğunca cok video reklamın cıkmasını sağlamak ve mümkün olduğunca az metin-flash reklamların cıkmasını engellemektir.
ilk önce adsenseden "Reklamlara izin ver & reklamları engelle" bölümüne giriyoruz.
burdan "içerik barındırıcısı"na giriyoruz.
ordan google.com ve facebook.com u engelleyin.
daha sonra hassas kategoriler bölümünden "Video Oyunları (Casual ve Online)" dışındaki tüm kategorileri engelleyin.(cok sayıda video reklam var)
ben uzun zamandır bunu yapıyordum. ve sayfa to oranım 5-7 arasında gidip geliyordu. Ama yeni adsensemde bunu yapmayı unutmusum. yaklaşık 2 aydır sayfa to oranlarım 1-3 oarasında değişiyordu. Dün bu yöntemi uyguladım ve sayfa to 2 kattan fazla arttı. fark gercekten etkileyici
işte sonuc
Paylaşım için teşekkürler. Birşey sormak istiyorum, bunun yerine direk video ayarlarından sadece görüntülü reklamları seçsek aynı sonucu alamazmıyız? Yani overlay reklamları kapatıp trueview reklamları seçili bırakarak tüm reklamların video olarak çıkmasını sağlayabilir miyiz?
o dediğini denedim
sonuç tam bir hüsran oldu
kazanc yarı yarıya düştü
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.