Uzun video çalışanlar için gelir artırma taktiği

• Kullanıcı palipleten
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Su konuyu hortlatan kardesim allah razi olsun vallaha ariyordum su konuyu kac gundur yav.Konusunu bile acmistim bulamadim diye :D Konu hortlatanlara bundan sonra laf yapmiyacagim :D :D Allah razi olsun kardesim...

Su konuyu hortlatan kardesim allah razi olsun vallaha ariyordum su konuyu kac gundur yav.Konusunu bile acmistim bulamadim diye :D Konu hortlatanlara bundan sonra laf yapmiyacagim :D :D Allah razi olsun kardesim...

Valla yorumları okudum da 3-4 kat artan bile var. Ama bazılarında ters tepmiş to oranı düşmüş. Ben deniyecegim. Umarım başarılı olurum. Arkadaşa da diğer arkadaslarıma kazanclarını attırdıgı icin minnettarim. Umarım bende de işe yarar.

to oranı %23 artmış izlenim oranı %80 azalmış bence kazanç dahada düşüyor

"daha sonra hassas kategoriler bölümünden "Video Oyunları (Casual ve Online)" dışındaki tüm kategorileri engelleyin.(cok sayıda video reklam var)"

Ben google ve facebook reklamlarini engelledim fakat Video Oyunlarini bulamadim. Herkesde mi var o ? Biri bana link gonderirse sevinirim :)

Hg Palip

bu işleri bıraktın sandım ya 1 aydır bi yazı yazmamışsın :)

kazançlar ne durumda..

Hg Palip

bu işleri bıraktın sandım ya 1 aydır bi yazı yazmamışsın :)

kazançlar ne durumda..

tatil yapıyorum foruma ara sıra tlfondan bakıyorum o kadar
kazanclar iyi cok sükür
her actıgım adsensede bu yöntemi uyguluyorum
ama faydası oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum
heny bu yöntemin de foyasını ortaya cıkarmıs olabilir

tatil yapıyorum foruma ara sıra tlfondan bakıyorum o kadar
kazanclar iyi cok sükür
her actıgım adsensede bu yöntemi uyguluyorum
ama faydası oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum
heny bu yöntemin de foyasını ortaya cıkarmıs olabilir

walla bende 2 adsensemde bu yöntemi + CNN nin paylaştığı google ve facebook tüm url leride engelliyorum ama faydası oluyormu olmuyormu bilmiyorum :)

1 adsensemde to %1 - %3 değişiyor

2. adsensemde %0,50 - %2 değişiyor..

allaha şükürler olsun..

ramazan ramazan ne tatili böyle yurtdışındamısın :)

selam arkadaslar eğer uzun video calısıyorsanız ve size vereceğim yöntemi kullanırsanız gelirinizi 2 kattan fazla artırabilirsiniz. uygulayacağımız yöntemle amacımız mümkün olduğunca cok video reklamın cıkmasını sağlamak ve mümkün olduğunca az metin-flash reklamların cıkmasını engellemektir.

ilk önce adsenseden "Reklamlara izin ver & reklamları engelle" bölümüne giriyoruz.
burdan "içerik barındırıcısı"na giriyoruz.
ordan google.com ve facebook.com u engelleyin.

daha sonra hassas kategoriler bölümünden "Video Oyunları (Casual ve Online)" dışındaki tüm kategorileri engelleyin.(cok sayıda video reklam var)

ben uzun zamandır bunu yapıyordum. ve sayfa to oranım 5-7 arasında gidip geliyordu. Ama yeni adsensemde bunu yapmayı unutmusum. yaklaşık 2 aydır sayfa to oranlarım 1-3 oarasında değişiyordu. Dün bu yöntemi uyguladım ve sayfa to 2 kattan fazla arttı. fark gercekten etkileyici
işte sonuc

Paylaşım için teşekkürler. Birşey sormak istiyorum, bunun yerine direk video ayarlarından sadece görüntülü reklamları seçsek aynı sonucu alamazmıyız? Yani overlay reklamları kapatıp trueview reklamları seçili bırakarak tüm reklamların video olarak çıkmasını sağlayabilir miyiz?

Paylaşım için teşekkürler. Birşey sormak istiyorum, bunun yerine direk video ayarlarından sadece görüntülü reklamları seçsek aynı sonucu alamazmıyız? Yani overlay reklamları kapatıp trueview reklamları seçili bırakarak tüm reklamların video olarak çıkmasını sağlayabilir miyiz?

o dediğini denedim
sonuç tam bir hüsran oldu :)
kazanc yarı yarıya düştü

o dediğini denedim
sonuç tam bir hüsran oldu :)
kazanc yarı yarıya düştü

Ben de şimdi o dediğimi deniyorum :) 2 gün oldu ayarları değişeli, arada kendi videolarıma girip bakıyorum ama bazen reklam çıkıyor bazen çıkmıyor.

Adsense istatistiklerimde de reklam görüntüleme sayısı biraz azaldı. TO çok az arttı.

Sanırım Overlay reklamları kapatınca hepsi videolu çıkacak diye bir kaide yok.

Bu konu benim için çok önemli. 3 aylık özgün içerikli TR bir kanalım için deniyorum. Günlük 5000 izlenme var şuan ve zamanla artıyor. TBM çok düşük ama TO artırabilirsem durumu düzeltiriz.

Bi iki gün daha bekleyip tekrar video ayarlarından tüm reklamları açıp sizin dediğiniz gibi adsense ayarlarından engelleme yöntemini deneyeceğim bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri