Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Drop hocam bilgilendirme için çok teşekkürler. peki hocam kısa videolarda genelde insanlar sonuna kadar izleyip kapatıyor. ama uzun videolarda bazen insanlar videonun ortasına gelince sıkılıp kapatıyor tamamını izlemeden bu tarz hareketler belirli bir süre izlenip kapatılan uzun videolar o videoya seo açısından bir dezavantaj sağlıyormu youtube videonun gerilere düşmesi gibi veya buna benzer
1/2 dakikalık videolar genelde tamamen izlenir.İlk videoların kısa atılması , youtubeda öne çıkan videolardan daha fazla abone gelmesini ve kanalın otoriterleşmesini sağlar.
Belli bir aşamadan sonra izlenimler ve aboneler oturacağı için uzun videolar atılır.Uzun videolara da önerilenlerden çok ziyaretçi geleceği için , seo açısından eksisi olmaz.
En önemlisi kaliteli video yapmak tabi , kimse izlemiyorsa en iyi seoyu yapsanızda olumsuz sonuçlar alırsınız.
Youtube'da videonuzun %20 % 30 aralığında izlenmesi uzun videolar için yeterlidir.Hiçbir videonun %90 veya % 100 ortalamayı tutturması kolay değildir.Çok az rastlanır.
bu konuda katılıyorum özgün bir kanalım var aynı oyunu çektim birisi 2 dakikalık birisi 20 dakikalık bir video ama yapılanlar aşağı yukarı aynı şeyler. ve deli gibi de izlenen bir kategori. 2 dakikalık video önerilenlerde çıktı uzun videoda 10 izlenim bile yoktu.
bir de [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam farklı bir şey soracağım. benim önerilenlerde çıkan video vardı işte farklı bir videoya izlenim çektim diğer video da önerilenlerden düştü bunların birbirleriyle alakası olabilir mi? önerilenlerde çıkıp da sonradan düşen videoyu tekrardan sokmanın bir yolu yordamı varmıdır napabiliriz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.