Uzun video yuklemenin kazanca etkisi

• Kullanıcı tiger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

tiger

Yasaklanmış
Arkadaslar biliyorsunuz 10 dk'dan uzun videolarin ortalarinda ve sonunda da reklam gosterilebiliyor. Kanallarimin birisinde uzun sureli videolarin kazanclarini gosteren resimleri paylasiyorum sizlerle. Izlenme/kazanc cetveline dikkat edin, normalde benim bildigim bin izlenmeye 1 dolar gibi bir rakam oluyor ama resmini koyduklarimda bu oran cok daha yuksek.

Ayrica belirteyim, bende de hepsi bu sekilde yuksek degil, bazilari daha dusuk ama ben uc noktalardakileri sectim, bu konuyu da vurgulayayim.

oscl.png

ol1g.png

rn76.png

Bu da o kanalin genel analistik gorunumu

rsuc.png

Teşekkürler. Bu tarz tecrübeler fazlasıyla önemli.

10 dakikadan uzun demişsiniz fakat tam bir süre belirtmemişsiniz. Ekran görüntülerini eklediğiniz videolar kaç dakika?

hocam acaba bu aralara reklamları nasıl yerlestırıyoruz benım yukledıgım cok 40dk lık vıdeolar var 7dk 14dk 21dk 28dk 35dk 42dk'lara reklam koymak ıstıyorum "Videonun ortasında gösterilen reklam saati'ne tıklıyorum o bosluklara nasıl yazıcam acaba ?07:00,14:00 gibi?

Hocam Kategori ne ? Kazanç çok iyi

hocam ben koydum sımdı bırde Gösterim sonrası reklamları göster bu secenegıde aktıf ettım benım vıdeo 45dk 7dk 21dk 28dk 35dk ve 42dk'da reklamlar cıkıyor ara reklamlar koyarken aralarında en az 7 dk zaman aralıgı olması gerekıyormus ben onu ayarlayarak yaptım bırde vıdeo bıtımınde reklam cıkıyor sımdı benım koydugum son reklam 42.dk'da cıkıyor ondan sonra 3 dk sonra vıdeo bıtıyor bı reklam daha cıkıyor Gösterim sonrası reklamları göster reklamarı sorun olurmu acaba?

Emin değilseniz 42. dakikadaki reklamı kaldırın.

hocam acaba bu aralara reklamları nasıl yerlestırıyoruz benım yukledıgım cok 40dk lık vıdeolar var 7dk 14dk 21dk 28dk 35dk 42dk'lara reklam koymak ıstıyorum "Videonun ortasında gösterilen reklam saati'ne tıklıyorum o bosluklara nasıl yazıcam acaba ?07:00,14:00 gibi?
7. dk çıkaracaksan 700
14.dk çıkaracaksan 1400
25.dk çıkaracaksan 2500
şu şekilde olur 700,1400,2500

Vıdeo da 5 tane sarı nokta belirlensede başlangıctaki truview harici reklam cıkmıyor videolarda.

Bu konuyu daha da destekleyecek birkac resim eklemek istiyorum. Ekledigim resimler partner bir kanal ve bugun itibariyle 7 gunluk omru kaldi, kanal silinmeden once uzun videolarin onemini birkez daha resimlerle anlatmak istiyorum.

o8um.png

5sql.png

os5w.png

Bu konuyu daha da destekleyecek birkac resim eklemek istiyorum. Ekledigim resimler partner bir kanal ve bugun itibariyle 7 gunluk omru kaldi, kanal silinmeden once uzun videolarin onemini birkez daha resimlerle anlatmak istiyorum.

o8um.png

5sql.png

os5w.png

İyi güzelde amacın nedir

Kardeşim ben de uzun video çalışıyorum şuan net bir biçimde söylebilirim ki tüm kanallarımdaki videolar 90 Dakikanın (1 Buçuk saat) üzerinde.Ama BGBM Sizde 10 dolar gibi uçuk bir rakam iken,Bende sadece ama sadece 0.51 TL şaka gibi.

Kanalınızın içeriği dizi mi?

Ingilizce yayin yapan bir tv kanalinin belgeselleri.

---------- Mesaj saat 16:00:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:52 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim ben de uzun video çalışıyorum şuan net bir biçimde söylebilirim ki tüm kanallarımdaki videolar 90 Dakikanın (1 Buçuk saat) üzerinde.Ama BGBM Sizde 10 dolar gibi uçuk bir rakam iken,Bende sadece ama sadece 0.51 TL şaka gibi.

Icerigin Turkce mi acaba?

Yukarda da dedigim gibi benimkiler ingilizce, ayrica video ortasina da reklam koyuyorum ve son resmini ekledigim kanal partnerlikteydi. Benimkilerin uzunlugu 40-50 dakika arasinda.

Ingilizce yayin yapan bir tv kanalinin belgeselleri.

---------- Mesaj saat 16:00:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:52 civarında gönderildi. ----------

Icerigin Turkce mi acaba?

Yukarda da dedigim gibi benimkiler ingilizce, ayrica video ortasina da reklam koyuyorum ve son resmini ekledigim kanal partnerlikteydi. Benimkilerin uzunlugu 40-50 dakika arasinda.

Tamamen tr nerdeyse 5 tane reklam koyuyorum ama to %0.80 bugün hit rekoru kırdım tık yok dün bu hitin 3te'1 ile aynı tıkı aldım uzun videolarda ayrıca reklamlar hemen aktif olmuyor arada gidiyor onlar büyük sıkıntı.Ekler eklemez aktif olan bi aralık varsa bana da söyleyin.

uzun video ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum, reklamların kaliteli çıkıyor o da videonun adında, açıklamasında yada etiketinde bulunan bir kelimedir. Bol kazançlar

Turkce videoyu Turkler izler, Turkler de reklama tiklamaz pek, bunu kendimizden biliyoruz. Yabanci video bulamasan bile en azindan o Turkce videolarin basligina parantez icinde ingilizcesini de yaz, insanlar merak edip tiklasin. O esnada ilgisini ceken bir reklam gorur ve tiklar belki. Zaman zaman bende Turkce video yukluyorum ama ayni sorun benim de basima geliyor, Turkiye'den bin izlenim almayla, Amerika, Kanada gibi ulkelerden on izlenim almasi ayni bana gore.

---------- Mesaj saat 16:17:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:11:56 civarında gönderildi. ----------

uzun video ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum, reklamların kaliteli çıkıyor o da videonun adında, açıklamasında yada etiketinde bulunan bir kelimedir. Bol kazançlar

Yine uzun videolarin oldugu bi tane kanalim vardi, o da bunun gibi meshur bir tv kanalindan araklanmis. O program 2-3 dakikalik bolumlerin birlesmeiyle 1 saat civarinda suresi olan bir program. Bahsettigim bu programin hem 2-3 dakikalik kisa versiyonlari icin ayri kanal, 1 saatlik uzun versiyonlar icin ayri kanal acmistim, arada 10 kat gibi dehset bir fark vardi. Basliklar, aciklamalar ve etiketler hemen hemen ayniydi.
Kanallarin ikisinin de kazanci iptal edilince, uzun videolari baska kanala yukledim, kisalarla daha ugrasmadim. Bilginize, bol kazanclar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri