VASP - Türkiye'de Kız Tavlamak(Tavlayamadı)

• Kullanıcı VASP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Welcome to Türkiye ne bekliyorsun ki diğer videonda öpüşme cezalı oyun istiyorum merakla bekliyorum :)

2:00 kezban detected :D

hocam bazı yerlerde konuşmalarını alt yazı geçmemişsin sen de mi anlamadın ne dediğini :D:D güzel bir tek eksik oydu.. birde tek renk alt yazı geç hocam en net hangisiyse

Sempatik birisin hocam yakışıyor yani sana devam et kesinlikle :)

1) Hocam videoda rüzgar hışırtıları çok var.
2) Aşırı muhafazakar bir grubun civarda olduğu ortamda bunu yaparsan muhtemelen soluğu hastanede alabilirsin.

Yine de konsept olarak beğendim.

penguenler eşini bulduklarında hayatlarını birlikte geçirirler miş ... Ee ? :D:

yurt dışı videolarının da bir çoğu fake olduğu için takma kafaya : )

bu tarz videoların çoğu fake bizim ülkede yemez zaten :D böyle videoları rusyada, ukrayna'da falan çekiceksin :) ama özgüven süper :D

bayağı başarılı hocam böyle devam. :)
izlerken eğlendim epey.

Arkadaşlar uzun süredir yoktum, geri geldim yorumlarınız destekleriniz beni cok mutlu ediyor hırslandırıyor bir sonraki video'da riski yüksek tutucam umarım yumruk yemem :D

Videolarını takip ettiğim nadir kisilerdersin boş zamanim olduğunda intronu ben yapmak isterim

Öncelikli olarak gayet başarılı buluyorum. İlerleyen zamanlarda sektörün önde gelenleri arasına katılabilirsin. Bu sektörde Türkiye'de çok riskli konular var ve bu videonda kullandığında riskli bir konu olmuş. Aman dikkat et hocam kendine sen bize lazımsın. :)
Başarılarının devamını dilerim.

Devam hocam. başarılı.
Türkiye de zor bu işler.

Arkadaşlar uzun süredir yoktum, geri geldim yorumlarınız destekleriniz beni cok mutlu ediyor hırslandırıyor bir sonraki video'da riski yüksek tutucam umarım yumruk yemem :D
yumruk falan yersen video patlar gider :D

Video sonunda başı bağlı kızlardan tüyomuzu da aldık hadi bakalım :)) Başarılar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri