vds e bigilerimi girip tamam bastığımda şu hatayı alıyorum An authentication error has occurred The function requested is not supprted Remote computer:ip adresi yazıyor burdada bu hatayı alan varmı yoksa bana özel bişeymi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vds e bigilerimi girip tamam bastığımda şu hatayı alıyorum An authentication error has occurred The function requested is not supprted Remote computer:ip adresi yazıyor burdada bu hatayı alan varmı yoksa bana özel bişeymi
retnoraynı hatayı Türkçe olarak bende aldım ilginç. Çözümü ne acaba.. Vdsyi hangi firmadan almıştın?
aynı sorun bendede var nasıl yaptınızRetnor da var sanırım bu sıkıntı? Dün başladı bende. Neyse Windows uzak masa üstü bağlantısı yerine RD client uygulamasını PC ye indirdim girebiliyorum fakat arayüzünü sevmedim uygulamanınTelefonda kullanması güzel sadece...
aynı hata hala hocamkullanıcı adı kısmına şöyle yazın
{IP}\{KullanıcıAdı}
örn: 127.0.0.1\Retnor
[MENTION=59039]takendown[/MENTION] [MENTION=20000]DaRuGa[/MENTION]
vds bilgilerini yolladım hocam kontrol edermisiniz.Sorun windows'un getirdiği bir güncelleme...
VDS üzerinden birkaç küçük müdahale ile çözülüyor.
Sorun windows'un getirdiği bir güncelleme...
VDS üzerinden birkaç küçük müdahale ile çözülüyor.

ben yıllardır bilgisayarın kendi windows uzak bağlantı sistemini kullanmıyorum
rdo kullanıyorum süper program, uzun ismi remote desktop organizer
sizler için upload ettim
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
bu programla vds giriş yapmanız için burdaki tik işaretini kaldırmanız gerekir
![]()
ben indirdim ama sunucu desteklemiyor dedi
resim verirmisin
verdiğim exe windows 10 uyumlu
buda windows 7 ile çalışır
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.