Vds giriş hatası

takendown

Kayıtlı Üye
vds e bigilerimi girip tamam bastığımda şu hatayı alıyorum An authentication error has occurred The function requested is not supprted Remote computer:ip adresi yazıyor burdada bu hatayı alan varmı yoksa bana özel bişeymi

vds e bigilerimi girip tamam bastığımda şu hatayı alıyorum An authentication error has occurred The function requested is not supprted Remote computer:ip adresi yazıyor burdada bu hatayı alan varmı yoksa bana özel bişeymi

aynı hatayı Türkçe olarak bende aldım ilginç. Çözümü ne acaba.. Vdsyi hangi firmadan almıştın?

Retnor da var sanırım bu sıkıntı? Dün başladı bende. Neyse Windows uzak masa üstü bağlantısı yerine RD client uygulamasını PC ye indirdim girebiliyorum fakat arayüzünü sevmedim uygulamanın :D Telefonda kullanması güzel sadece...

Retnor da var sanırım bu sıkıntı? Dün başladı bende. Neyse Windows uzak masa üstü bağlantısı yerine RD client uygulamasını PC ye indirdim girebiliyorum fakat arayüzünü sevmedim uygulamanın :D Telefonda kullanması güzel sadece...
aynı sorun bendede var nasıl yaptınız

kullanıcı adı kısmına şöyle yazın

{IP}\{KullanıcıAdı}

örn: 127.0.0.1\Retnor
[MENTION=59039]takendown[/MENTION] [MENTION=20000]DaRuGa[/MENTION]

windows 10 ile alakalı diye düşünüyorum ben.bende 2 gündür servera baglanmada sorun yaşıyorum.çözümüde son yapılan güncellemeyi iptal etmek oldu.işin kötü tarafı eski windows sürümlerinde benden habersiz güncelleme yapma seçenegi vardı win 10da böyle bi ayar bulamadım bi türlü.ben son güncelleştirmeyi iptal ediyorum,servera baglantı sorunu çözülüyor.sonra benim görmedigim bi anda laptop tutup kendini kapatıyor,güncelleme yapıyor ve tekrar sorun başa dönüyor.benim sorunun kaynagı tamamen win 10 un 8 mayısda çıkardıgı bi güncelleme ile alakalı.9 mayısda laptop güncellendi,uzak masaüstüne baglanamadım,az öncede yine aynısı oldu üstelik bulabildigim heryerden güncelleştirmeleri kapattıgım halde.bunu kalıcı çözemezsek işimiz var...

edit : retnor degil benimki.

Sorun windows'un getirdiği bir güncelleme...

VDS üzerinden birkaç küçük müdahale ile çözülüyor.

Sorun windows'un getirdiği bir güncelleme...

VDS üzerinden birkaç küçük müdahale ile çözülüyor.

yapılacak degişiklik nedir hocam?benim serverdada yaptırayım öyle çözülüyorsa çünkü win 10da bu güncellemeyi bi türlü iptal edemiyorum.reset atınca tekrar yüklüyor :)

Sorunun kaynağı VDS ler değil bağlanmaya çalıştığımız kendi bilgisayarlarımız.

Son 48 saat içerisinde windows güncellemesi yapan bilgisayarlarda uzak masaüstü güvenlik güncellemesi yapıldı.

Yapılması gereken VDS yada Sunuculardaki uzak masaüstü sekmesindeki kimlik doğrulama zorunluluğunu kaldırmak, bu şekilde sorun çözülüyor.

Hakkımızda hayırlısı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri