vds hakkında bir soru ?

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Arkadaşlar vds aracılığıyla indirdiğimiz dosyalar bizim bilgisayarımızamı yükleniyor yoksa sunucuyamı ?

senin bilgisayarına:)

eger elinde vps veya vds varsa ücreti karşılıgında, 1 gb lik bir dosyayı up down yapmam için paylaşabilirmisin?

10 dk sürer işim ücretini öderim.

senin bilgisayarına:)

eger elinde vps veya vds varsa ücreti karşılıgında, 1 gb lik bir dosyayı up down yapmam için paylaşabilirmisin?

10 dk sürer işim ücretini öderim.

bende onun için söylemiştim pc yi yeni aldım oyun cd si yok bişi yok indiremiyorum net sınırsız ama çok yavaş. pes inidircem 6 gb gta indiricem 13 gb onun için bende dedim :)

bende onun için söylemiştim pc yi yeni aldım oyun cd si yok bişi yok indiremiyorum net sınırsız ama çok yavaş. pes inidircem 6 gb gta indiricem 13 gb onun için bende dedim :)

ben sorunuzu yanlış anlamışım:)

vpsye iniyor:) yani sanal sunucunuza vps üzerinden kendi pcnize dosya aktarımını sadece ftpye atarak ordan hızlı indirmeyi kullanabilirsiniz.

yani vps aracılıgıyla kendi pcnize birşey indirmeniz söz konusu degil:)

ben sorunuzu yanlış anlamışım:)

vpsye iniyor:) yani sanal sunucunuza vps üzerinden kendi pcnize dosya aktarımını sadece ftpye atarak ordan hızlı indirmeyi kullanabilirsiniz.

yani vps aracılıgıyla kendi pcnize birşey indirmeniz söz konusu degil:)

:) peki vds ye atıp sonradan pc ye aktarmak fazla zaman alırmı ?

Hazır konusu varken sorayım :D linux vds ye hangi program ile baglanablirim . Bile bi arkadas anlatırsa cok makbule gecer :)

tamamen senin pcle alakalı bu durum yerinde olsam hic ugraşmam zamunda veya farklı torent sitelerinden cekerim oyunları.

13 gb lik bi oyunu nasıl çekiyim 365 günde anca biter :) internetin hızı idm ile 400 kb saniyede torrent ile 100 kb :)

---------- Mesaj saat 01:15:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:14:20 civarında gönderildi. ----------

Hazır konusu varken sorayım :D linux vds ye hangi program ile baglanablirim . Bile bi arkadas anlatırsa cok makbule gecer :)

hiç bilgim yok umarım bilgisi olan biri yardım eder :)

13 gb lik bi oyunu nasıl çekiyim 365 günde anca biter :) internetin hızı idm ile 400 kb saniyede torrent ile 100 kb :)

netinde maşallahı varmış :) dedigim gibi bu duruma karşı tek cözüm harici hddye parca başı 1 tlye felan oyun atan kişilerle anlaşıp onlarla calısman:)

---------- Mesaj saat 01:17:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:15:58 civarında gönderildi. ----------

putyy ile baglanabilirsin.

[MENTION=725]yunusm[/MENTION]; dedigim gibi vpsnin bu olayla bi baglantısı olamaz tamamen kendi internet hızınızla alakalı.:)

ayrıca soruma cevap vermedin elinde vps varsa 10dk kullanabilirmiyim belirledigin ücreti öderim.

[MENTION=725]yunusm[/MENTION]; dedigim gibi vpsnin bu olayla bi baglantısı olamaz tamamen kendi internet hızınızla alakalı.:)

ayrıca soruma cevap vermedin elinde vps varsa 10dk kullanabilirmiyim belirledigin ücreti öderim.

yok valla almayı düşünüyorum olsa hiç düşünmeden veririm :) forumun amacı ne yardım ve yataklık :)

netinde maşallahı varmış :) dedigim gibi bu duruma karşı tek cözüm harici hddye parca başı 1 tlye felan oyun atan kişilerle anlaşıp onlarla calısman:)

---------- Mesaj saat 01:17:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:15:58 civarında gönderildi. ----------

putyy ile baglanabilirsin.

putty ile deniyorum k adı giriyorum pw kısmında donuyo kalıyo bisi yazılmıyo sorun bendemi acaba

putty ile deniyorum k adı giriyorum pw kısmında donuyo kalıyo bisi yazılmıyo sorun bendemi acaba

putty kullanmayı bilmiyorsan zaten telnet ile bir şeyler yapamazsın hocam.Linux yani dos komutlarını baya iyi biliyor olman gerekir linux makine kulllanmak için.

donuyormu yoksa bişey yazmıyor gibimi duruyor. eger sen bişeylere basıyor olmana ragmen orda simgeler cıkmıyorsa yazmaya devam et şifreni ve girişi yap.

Hocam sen biliyorsan söyle ozman neden donuyor olabilir ?

bir üstteki mesajda arkadaşın dedigi gibi kullanıcı adını girdikten sora birşey yanıp sönmez ve belirmes kullanıcı adını girdikten sora direk şifreni gir ve enter'e bas eğer kullanıcı adı ve şifre dogruysa direk sisteme giriş yapıcaksın zaten.

bir üstteki mesajda arkadaşın dedigi gibi kullanıcı adını girdikten sora birşey yanıp sönmez ve belirmes kullanıcı adını girdikten sora direk şifreni gir ve enter'e bas eğer kullanıcı adı ve şifre dogruysa direk sisteme giriş yapıcaksın zaten.

Benim sorunuum k adı gidikten sonra pw kısmında donuyor yani hic birsey yazamıyorum

Benim sorunuum k adı gidikten sonra pw kısmında donuyor yani hic birsey yazamıyorum

dostum zaten yazdıgın gözükmez sana ondan bahsediyorum sanki hiç bir işlem yapmıyorsun gibi olur kullanıcı adını girdikten sora pw kısmına geldiginde sen ekrana hiç bakmadan şifreni yaz ve entere bas çünkü ekranda işlem yapıyormuşsun gibi gözükmez ve kullanıcı adı ve şifren dogru ise sisteme giriş yaparsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri