Arkadaşlar vds aracılığıyla indirdiğimiz dosyalar bizim bilgisayarımızamı yükleniyor yoksa sunucuyamı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin bilgisayarına
eger elinde vps veya vds varsa ücreti karşılıgında, 1 gb lik bir dosyayı up down yapmam için paylaşabilirmisin?
10 dk sürer işim ücretini öderim.
bende onun için söylemiştim pc yi yeni aldım oyun cd si yok bişi yok indiremiyorum net sınırsız ama çok yavaş. pes inidircem 6 gb gta indiricem 13 gb onun için bende dedim![]()
ben sorunuzu yanlış anlamışım
vpsye iniyoryani sanal sunucunuza vps üzerinden kendi pcnize dosya aktarımını sadece ftpye atarak ordan hızlı indirmeyi kullanabilirsiniz.
yani vps aracılıgıyla kendi pcnize birşey indirmeniz söz konusu degil![]()
peki vds ye atıp sonradan pc ye aktarmak fazla zaman alırmı ?
tamamen senin pcle alakalı bu durum yerinde olsam hic ugraşmam zamunda veya farklı torent sitelerinden cekerim oyunları.
Hazır konusu varken sorayımlinux vds ye hangi program ile baglanablirim . Bile bi arkadas anlatırsa cok makbule gecer
![]()
13 gb lik bi oyunu nasıl çekiyim 365 günde anca biterinternetin hızı idm ile 400 kb saniyede torrent ile 100 kb
![]()
Hazır konusu varken sorayımlinux vds ye hangi program ile baglanablirim . Bile bi arkadas anlatırsa cok makbule gecer
![]()
[MENTION=725]yunusm[/MENTION]; dedigim gibi vpsnin bu olayla bi baglantısı olamaz tamamen kendi internet hızınızla alakalı.
ayrıca soruma cevap vermedin elinde vps varsa 10dk kullanabilirmiyim belirledigin ücreti öderim.
netinde maşallahı varmışdedigim gibi bu duruma karşı tek cözüm harici hddye parca başı 1 tlye felan oyun atan kişilerle anlaşıp onlarla calısman
---------- Mesaj saat 01:17:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:15:58 civarında gönderildi. ----------
putyy ile baglanabilirsin.
putty ile deniyorum k adı giriyorum pw kısmında donuyo kalıyo bisi yazılmıyo sorun bendemi acaba
putty ile deniyorum k adı giriyorum pw kısmında donuyo kalıyo bisi yazılmıyo sorun bendemi acaba
putty kullanmayı bilmiyorsan zaten telnet ile bir şeyler yapamazsın hocam.Linux yani dos komutlarını baya iyi biliyor olman gerekir linux makine kulllanmak için.
senin bilgisayarına
eger elinde vps veya vds varsa ücreti karşılıgında, 1 gb lik bir dosyayı up down yapmam için paylaşabilirmisin?
10 dk sürer işim ücretini öderim.
Hocam sen biliyorsan söyle ozman neden donuyor olabilir ?
bir üstteki mesajda arkadaşın dedigi gibi kullanıcı adını girdikten sora birşey yanıp sönmez ve belirmes kullanıcı adını girdikten sora direk şifreni gir ve enter'e bas eğer kullanıcı adı ve şifre dogruysa direk sisteme giriş yapıcaksın zaten.
Benim sorunuum k adı gidikten sonra pw kısmında donuyor yani hic birsey yazamıyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.