VDS Power dan şikayetçiyim.

• Kullanıcı TDWeb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Magdurlar haklı bence 25tl veya 1 tl sonuç itibariyle bu işi yapıyorsun ve hiç bir haber vermeden vds sunucu vs herneyse kapatıyorsun hiç kimseye hiç bir bilgi vermeden oh ne güzel hayat, böyle oldu demiyorum böyle olduysa ticaret ahlakına uymaz,karşıt görüşlü kardeşlerimi severim ama dogru bidigimide söylerim. serkan hocamada burdan söylüyorum paralarını iade edecektir diyor sorun paramı acaba senin bütün bilgilerin ne bileyim maillerin kendine göre özel bilgilerin olsaydı bu sunucuda hiçbir haber vermeden kapatılsaydı sadece para iadenimi isterdin yoksa gerekçeli bir açıklmamı.

laf olsun torba dolsun. konusuyoruzda ordan burdan copy paste. bilmiyorsan yazmıcaksın. arkadaşa soracaksın önce alışverişinde fatura almışmı. maliye feelan demişsinde alsana ceza o zaman bahsi gecen şirketin aldıgı cezayı müşteriye aldırmak hukuki yollarda 10 gün sürmez + dava masrafları + avukat ücreti + daha yazalımmı?hemen fatura diyorsunuz fatura kesilip kesilmedigini bilmiyorsanız rica ediyorum yazmayın

Arkadaşım bak senin üslubuna uyup sana göre cevap vermeyeceğim. Konuşma şeklin de bana pek normal gelmedi.

Ve bu tür hizmet satın alan arkadaşlar,
Ben yıllardır internet üzerinden bu tür hizmetleri satın alıyorum. Siz siz olun, Fatura kesmeyen, elinize bir belge vermeyen kişilerden alışveriş yapmayın. Bu arkadaş için konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın, başıma geleni söylüyorum; makinanın fişini çekse, tüm ip leri yenileyip ertesi gün başkalarına satsa kimseye bir şikayette bulunamazsınız.

Burada belirttim bu arkadaş için konuşmuyorum diye. Senin neden bu kadar agrasif bir tutumun içerisine girdiğinde oldukça manidar. Ayrıca burası bir forum, ben mantık çerçevesinde, adil bir yorumda bulunurken; senin taraf tutarak böylesine mantık dışı yorumlar yapman da rahatsızlık verici. Ben bu seviyesiz diyaloğuna daha fazla devam etmeyeceğim. Benim attığım mesaj ortada. Ve eminim ki o mesajımdan kendisine pay çıkaracak bir çok üye olacaktır

konu sahibi daha önceki konusunda haklıyken haksız duruma düşmüştü buna da kendisi sebep olmuştu ama bu sefer bu hizmeti vereni tanıyorsunuz diye söylediklerinizle siz ayıp ediyorsunuz.bonna tamam konuşacam yardımcı olacagım diyor,bilmediği konuda da daha fazla bir şey yazamaz ama diğer arkadaşın paranı vermesin falan demesi biraz saçma olmuş.bu işi yapan vds yle 25 i günde kazanır zaten.burda kimse parasının alınıp da gidildiğini düşünmüyor.sunuculara ne oldu derdinde millet...bu da gayet normal..

senin gibilerderken ? ayrıca para isteyen kimki zaten. artı sen yazacağına saide söyle gelsin o yazsın.

sözleşmede okadar madde var kafana göre kapatırsın diyorsun yani. bundan sonraki süreçleri bu forumda yazacağım öyle kafanıza göre kapatamayacağınızı herkes öğrenecek. biz 3 günlük adam değiliz sizin gibi. yıllardır bu sektördeyim.

yaz? öyle lafta olmuyor yaz her maddenin karşılıgını buraya koyalım. ben başından beri sinirlenmeyim diyorumda haddini aşıyorsun. hayatında adliye kapısı görmemiş insanlar bize hukuk dersi verir oldu. git biraz oku lafla gelme bana. o yazarım dedigin maddeleri buraya yazmassan sende adam degilsin. hadi bekliyorum.

3 günlük dedigin adamada r10 profili vermeni istiyorum görelim sen nezamandır bu sektördeymişsin?

---------- Mesaj saat 00:32:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:30:01 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşım bak senin üslubuna uyup sana göre cevap vermeyeceğim. Konuşma şeklin de bana pek normal gelmedi.

Burada belirttim bu arkadaş için konuşmuyorum diye. Senin neden bu kadar agrasif bir tutumun içerisine girdiğinde oldukça manidar. Ayrıca burası bir forum, ben mantık çerçevesinde, adil bir yorumda bulunurken; senin taraf tutarak böylesine mantık dışı yorumlar yapman da rahatsızlık verici. Ben bu seviyesiz diyaloğuna daha fazla devam etmeyeceğim. Benim attığım mesaj ortada. Ve eminim ki o mesajımdan kendisine pay çıkaracak bir çok üye olacaktır

soruşturmanın zamanlaması manidar:D:D aklıma bu laf geldi smdi asabi olmamın sebebi başlıgı acan arkadaşın gereksiz tutumuydu? vds hizmetinin kapandıgı konusunda kimsenin bir bilgisi yokken cevap yazmak ne kadar dogru bilmiyorum?

ben sait'in müşterisi degilim. 1 kere görüştük cay içtik buda bizi dost dahi yapmaz. merhaba merhaba o kadar yani. ama su dogru ben agrasif bir insanım heleki laf olsun diye konusan hele hele laflarında hukuk kelimesi gecenlere deli oluyorum. biz zamanında 440 puan yapıpta girdigimiz bu bölümde bunca şey görmüşken sıradan insanların agızında olmak hosuma gitmiyor.

Lanet olsun burnum cok kalkık........

Dipnot:4cü sınıf hukuk ögrencisi.

yaz? öyle lafta olmuyor yaz her maddenin karşılıgını buraya koyalım. ben başından beri sinirlenmeyim diyorumda haddini aşıyorsun. hayatında adliye kapısı görmemiş insanlar bize hukuk dersi verir oldu. git biraz oku lafla gelme bana. o yazarım dedigin maddeleri buraya yazmassan sende adam degilsin. hadi bekliyorum.

3 günlük dedigin adamada r10 profili vermeni istiyorum görelim sen nezamandır bu sektördeymişsin?

r10 - profilim tatilmekan
wmaracı - profilim TDWeb

ayrıca ben sizin gibi forum bebesi değilim sadece kendi sektörümüzde kendi işimizde gücümüzdeyiz.

adliye kapısı demişsin de ankarada adliyesinde dosyamın bulunmadığı daire yoktur. şuan mevcut 10 dan fazla davam var. inşallah yakında sizleride bunların arasında göreceğiz. kamu yönetimi mezunu olarak boş yere çabaladığınızı söylüyorum.

ayrıca 20 den fazla arkadaşım. avukat - savcı - hakim. sen daha 4. sınıf öğrencisisin bırak git kardeşim işine ya.

r10 - profilim tatilmekan
wmaracı - profilim TDWeb

ayrıca ben sizin gibi forum bebesi değilim sadece kendi sektörümüzde kendi işimizde gücümüzdeyiz.

adliye kapısı demişsin de ankarada adliyesinde dosyamın bulunmadığı daire yoktur. şuan mevcut 10 dan fazla davam var. inşallah yakında sizleride bunların arasında göreceğiz. kamu yönetimi mezunu olarak boş yere çabaladığınızı söylüyorum.

aöfmü? orda aldıgın hukugun temel kavramlarını yeterli bir bilgi olarak görmen cok acı bir nokta gercekten.

bu arada soruşturmaların. numaralarını verirsen üyap'tan kontrol etmek isterim. belki sana bir yardımım dokunur?

gercekten yardımcı olmak istiyorum numaraları bekliyorum.

bak bu olmadı:D hani benim babam astsubay doktor polis diyen kızdan bi farkın kalmadı yapma bunu bana?

profilinde yaşın 29muş. 29 yaşında bir insanın özellikle belirtiyorumki. ceza hakimi ve savcı arkadaşı olması için ciddi bir insan olması zor bir ihtimal.[idari yargı hakimlerini dahil etmeden konuşursak - sebebini belirteyim. 4 yıllık aöf iktisat vs mezunu bile olabilir kpssle]

dipnot:merak etmiyor degilim türkiye'de hangi ildirki bu 20den fazla savcı ve hakimin tek bir ortak arkadaşı olabilsin?

istersen ayrıntılı bir hesaplama yapalım?

aöfmü? orda aldıgın hukugun temel kavramlarını yeterli bir bilgi olarak görmen cok acı bir nokta gercekten.

bu arada soruşturmaların. numaralarını verirsen üyap'tan kontrol etmek isterim. belki sana bir yardımım dokunur?

gercekten yardımcı olmak istiyorum numaraları bekliyorum.

sağol hocam 3 tane avukatım var zaten. sen dava açtığımda savunduğun arkadaşa yardımcı olursun.

[MENTION=2395]TDWeb[/MENTION] [MENTION=112]Throck[/MENTION] Bireysel tartışmaya son verebilirmiyiz ? Konunun amacından uzaklaşmaması gerekir. Lütfen sizleri sükunete davet ediyorum.

[MENTION=112]Throck[/MENTION] Arkadaşım sen bu foruma 1200 küsür mesaj atmışın,
eminim ki tamamı laf olsun diye konuşulmayacak cümleler içeriyordur.
Eğer ki haktan hukuktan sadece hukuk öğrencileri, avukatlar konuşacaksa vay halimize. Bu nasıl bir saçmalamaktır. Bende yazılım mühendisiyim, o zaman şöyle yapalım hiçkimse yazılımlar hakkında yorum yapmasın. Hiç kimse diploması olmadan yorum yapmasın fikrini beyan etmesin. Hukuğun evrensel olduğunu sen 4. sınıfa kadar öğrenemediysen vay halimize.

Ondan daha önemlisi, bir çok mesajında emir kipi kullanıyorsun.
"-Bilmiyorsan yazmıcaksın"
"-Konuşmayacaksın"
Sana soralım istersen neyi yazıp neyi konuşacağımızı. Uygun mu senin için? Sen hukuk okuyorsun, sen burada mağdur durumdaki kişiye yön vermen gerekirken, aldığın tutup herkes tarafından ayıplanacak türde.

[MENTION=2395]TDWeb[/MENTION] [MENTION=112]Throck[/MENTION] Bireysel tartışmaya son verebilirmiyiz ? Konunun amacından uzaklaşmaması gerekir. Lütfen sizleri sükunete davet ediyorum.

tmm dır şu saatten sonra bir şey yazmıyorum VDSPower u konuya davet edin gelsin açıklamasını yapsın. Ha sunucudaki bilgileri iade edemiyorsa özrünü dileyip hatasını kabul etsin bu işi burada bırakalım.

Bonna yada diger vdspower arkadas ile iletisime gececek olan arkadaslardan bir cevap gelene kadar kitliyorum konuyu.Yoksa sonu pek iyi yere gitmeyecek bu konu.

Arkadaşlar konuyu çok uzatmaya gerek yok.Bende vdspower dan 2 aydır hizmet alıyorum. Bakın dünya hali insanın başına her şey gelebilir amenna. ancak insan ahlaken hizmet verdiği kişilere toplu bir mail atar, toplu bir mesaj atar değil mi. yani bunu yapacak kadar da zamanı olmaz insanın.biz para pul iadesi istemiyoruz bizim davamız neden 2 günü aşkındır vds ler kapalı. ayrıca açılacak mı açılmayacak mı, ne olacak.sorun bu bunları bize haber verip belirtseydi canın sağolsun der susardık. yoksa bu ne kaybettiğimiz ilk 25-50 tl ne de son olacak. ticarette resmi yada gayri resmi önemli olan şey alışveriş yaptığınız insanlarla diyaloğunuz.
Ben R10 denen sitenin ilk kullanıcılarından biriydim. Bir gün vatandaşın birinden site satın aldım. Baktım mod.lar vs herkes kefil çocuğa. O zamanın parası ve o yoklukta 2000TL ödedim. Aldım site 2 gün sonra kapandı, hukuki yollardan... Arkadaş başladı kıvırmaya yok şöyle yok böyle. Site yönetiminie o adminlere mod lara yazdım.Elimdeki belgeler vvs leri de göstererek. Hiç biri cvp bile yazmadı. Açtım forumu dayadım konu altına, şikayet sayfalarına. Bir gün kalktım bir baktım benim üyeliğim yok. Adamlar şifremi değiştirip başkasına vermişler üyeliğimi hem de benim adımla.Defalarca aradım yazdım yok.Lanet olsun size deyip parayı da unuttum siteyi de.

Demek istediğim hatalar insanlara mahsustur, ama insan afedersiniz salak yerine kondumu işin boyutu değişir. Hukuk vs hikaye, hepimiz biliyoruz. Ben ne durumlarda ne savcılara çıktım hiç bir sonuç alamadım. Diyeceğim o ki bu dünya'da her şeyi yapabiliriz, kendimizi kandırabiliriz, başkasını kandırabiliriz, ama Allah'ı kandıramayız.

Olayı büyütmeyelim ama o arkadaşta çıksın bir an önce ne olacaksa yazsın ki biz de başımızın çaresine bakalım...

tmm dır şu saatten sonra bir şey yazmıyorum VDSPower u konuya davet edin gelsin açıklamasını yapsın. Ha sunucudaki bilgileri iade edemiyorsa özrünü dileyip hatasını kabul etsin bu işi burada bırakalım.

Anlayışınız için teşekkür ederim.
[MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] sizleride sakin olmaya davet ediyorum.

Konu ile ilgili olarak lütfen konunun dışına çıkmayalım. Evet ortada bir mağduriyet bulunmaktadır. Buda taraflar konuşup anlaşarak çözülecek bir durumdur.

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,

Konuyu Oğuzhan arkadaşım facebooktan link olarak gönderdi ve henüz görüyorum. Açıkçası üzülmedim değil. Birilerinin hakkını yediğim söyleniyor. Beni tanıyanlar böyle bir karaktere sahip olmadığımı bilirler.

Önceki mesalarımda da konumda da belirttiğim üzere VDS satışlarını durdurduk. Ve VDS i kapanan şahıslar süreleri dolduğu için kapatıldı ve kapatılmadan önce müşterilere; hizmet süresi bitiminde hizmetinin yenilenmiyeceği şeklinde mail gönderildi.

Hizmet sözleşmemizde de yazdığı üzere vdspower (tuncbilek iletişim) verdiği hizmetlerde müdahale hakkına sahiptir. İbaresi olmasına rağmen mağdur olduğunu düşünen şahıslar benimle iletişime geçip mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda çözüme kavuşabilirler.

İyi forumlar.

Önceki mesalarımda da konumda da belirttiğim üzere VDS satışlarını durdurduk. Ve VDS i kapanan şahıslar süreleri dolduğu için kapatıldı ve kapatılmadan önce müşterilere; hizmet süresi bitiminde hizmetinin yenilenmiyeceği şeklinde mail gönderildi.
Bana böyle bir mail gelmiştir arkadaşlar.Hemde 2 kere gelmiş.
ekkN8D.png

Hizmet sözleşmemizde de yazdığı üzere vdspower (tuncbilek iletişim) verdiği hizmetlerde müdahale hakkına sahiptir. İbaresi olmasına rağmen mağdur olduğunu düşünen şahıslar benimle iletişime geçip mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda çözüme kavuşabilirler.

''vdspower (tuncbilek iletişim) verdiği hizmetlerde müdahale hakkına sahiptir.''

Bu da en son nokta olmalı bence.Sonuçta ne zaman bi reklam görsek kampanya görsek operatör reklamları,digiturk reklamları,banka kredisi reklamları vs vs
hepsinin sonunda şu madde çıkıyor '' xx firması kampanyada müdahele hakkına sahiptir''

ve siz bu kampanya değiştiğinde ve ya KAPATILDIĞINDA hak talep edemiyorsunuz!!

Fakat [MENTION=2824]vdspower[/MENTION] sait buna rağmen HALA mağdur olduğunu düşünenler varsa ödeme yapacağını belirtmiş.Kendisini bu dürüstlüğünden ve yardımseverliğinden dolayı tebrik ediyorum.Umarım o son posttan sonra hala hak idda edenler ortaya çıkmaz.

Saygılarımla.

Bonna yada diger vdspower arkadas ile iletisime gececek olan arkadaslardan bir cevap gelene kadar kitliyorum konuyu.Yoksa sonu pek iyi yere gitmeyecek bu konu.

Anlayışınız için teşekkür ederim.
[MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] sizleride sakin olmaya davet ediyorum.

Konu ile ilgili olarak lütfen konunun dışına çıkmayalım. Evet ortada bir mağduriyet bulunmaktadır. Buda taraflar konuşup anlaşarak çözülecek bir durumdur.

[MENTION=58]kkundakci[/MENTION] 2 kere uyarmış konuda hala alakasız mesajlar yazmayın lütfen. diye

Konu sahipleri (şikayet eden ve Şikayetci olan) dışında lütfen kimse konuya yazmasın.

Hiç birimiz hakim, savcı avukat değiliz.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] zaten konuya yazmış ve takip ettiği bir konu. Gereksiz mesajlardan lütfen uzak duralım.

@Throck Arkadaşım sen bu foruma 1200 küsür mesaj atmışın,
eminim ki tamamı laf olsun diye konuşulmayacak cümleler içeriyordur.
Eğer ki haktan hukuktan sadece hukuk öğrencileri, avukatlar konuşacaksa vay halimize. Bu nasıl bir saçmalamaktır. Bende yazılım mühendisiyim, o zaman şöyle yapalım hiçkimse yazılımlar hakkında yorum yapmasın. Hiç kimse diploması olmadan yorum yapmasın fikrini beyan etmesin. Hukuğun evrensel olduğunu sen 4. sınıfa kadar öğrenemediysen vay halimize.

Ondan daha önemlisi, bir çok mesajında emir kipi kullanıyorsun.
"-Bilmiyorsan yazmıcaksın"
"-Konuşmayacaksın"
Sana soralım istersen neyi yazıp neyi konuşacağımızı. Uygun mu senin için? Sen hukuk okuyorsun, sen burada mağdur durumdaki kişiye yön vermen gerekirken, aldığın tutup herkes tarafından ayıplanacak türde.

hani derler ya ... ağzını öpeyim :D

Yine demogaji yapmissin benim sunucum suresi dolmadan kapandi ayrica sozlesmenizdeki o madde ttk kanununa ve tib yonetmeligine aykiridir. Hwr seferinde su ustune cikmaya calisiyorsun. Senin yaptigin isin hirsizliktan farki yok gozumda

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[MENTION=5095]kskcoliq[/MENTION] 3 kere konuya yazıldı, Taraf olmadığınız konulara yazmayın diye.
1 gün süre ile uzaklaştırıldınız.

Yine demogaji yapmissin benim sunucum suresi dolmadan kapandi ayrica sozlesmenizdeki o madde ttk kanununa ve tib yonetmeligine aykiridir. Hwr seferinde su ustune cikmaya calisiyorsun. Senin yaptigin isin hirsizliktan farki yok gozumda

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sizin sunucunuz açılabilirdi fakat ettiğiniz hakaretler üzere sizinle ticari bağı bitirip sunucuzu iptal edip iadenizi yapmayı teklif ettik.

Hala hakaret ediyorsun. Ayrıca ilgili tib yönetmeliğini burada paylaşır mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri