Vdspower.NET Uygun fiyat, Ultra çözümler

biraz da şikayetler konusuna eğilseniz. skyp den ve siteden mail attım kaç gün oldu dönüş yapmadınız. 30 tl lik paket aldım ancak google ana sayfasını bile açamıyorum ve hiç bir şekilde ilgilenmiyorsunuz. her şey satış yapana kadar sanırım.

hocam youtube 20tane video yuklerken cogunu yuklemıyor ve boyle yazıyor 5-10tanede yuklesem aralarından kesın cıkıyor.

Ağ üzerinden veri gönderilirken bir hata oluştu. Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin ve yükleme işlemini tekrar deneyin.

videoları tek tek yuklemek zorunda kalıyorum.bu sorun neden kaynaklanıyor acaba bılgınız varmı?

hocam youtube 20tane video yuklerken cogunu yuklemıyor ve boyle yazıyor 5-10tanede yuklesem aralarından kesın cıkıyor.

Ağ üzerinden veri gönderilirken bir hata oluştu. Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin ve yükleme işlemini tekrar deneyin.

videoları tek tek yuklemek zorunda kalıyorum.bu sorun neden kaynaklanıyor acaba bılgınız varmı?

youtube uploader programını kulllanıyon mu

Aynı şekilde bu sorun bende de var sürekli bununla beraber yavaşlaması kasması da ayrıca eklendi bunlara, çözüm nedir acaba...

biraz da şikayetler konusuna eğilseniz. skyp den ve siteden mail attım kaç gün oldu dönüş yapmadınız. 30 tl lik paket aldım ancak google ana sayfasını bile açamıyorum ve hiç bir şekilde ilgilenmiyorsunuz. her şey satış yapana kadar sanırım.

Hiç bir müşterimizi madur etmedik çok şükür şimdiye kadar. Probleminiz ile ilgili teknik destek talebinde bulundunuz mu?

Bildirim Gönder - VdsPower.NET

Bu linkten problemle ilgili destek talebinde bulunabilirsiniz.

Hiç bir müşterimizi madur etmedik çok şükür şimdiye kadar. Probleminiz ile ilgili teknik destek talebinde bulundunuz mu?

Bildirim Gönder - VdsPower.NET

Bu linkten problemle ilgili destek talebinde bulunabilirsiniz.

evet skyp tan ve sitenizen ancak dönüş yapılmadı. google ana sayfasını bile açmak için beklemek zorunda kalıyorum.

Hocam 2 adet eco-paket 2 için sitenizden servis orderlarını geçtim. 1 aylık ücret olan 50 TL için de yarın sabah için EFT talimatı verdim açıklama kısmına not düştüm zaten Incubus YTPara diye, ödemede vs bir problem olursa gelmemiş olursa pm ile ya da mail ile ulaşabilirsiniz.

domain vs diyor ne yapmam lazım?

Hocam sallayabiliyorsunuz sanırım onları eğer siteniz için kullanmayacaksanız. Sallayın siparişi verin parayı ödeyin sonra nasıl olsa en olmadı arkadaş pm ile sykpe ile yardımcı olur en olmadı düzenlenmesi gereken bir şey varsa :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri