Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paypal ile ödeme imkanı yok mu?
hocam youtube 20tane video yuklerken cogunu yuklemıyor ve boyle yazıyor 5-10tanede yuklesem aralarından kesın cıkıyor.
Ağ üzerinden veri gönderilirken bir hata oluştu. Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin ve yükleme işlemini tekrar deneyin.
videoları tek tek yuklemek zorunda kalıyorum.bu sorun neden kaynaklanıyor acaba bılgınız varmı?
hocam youtube 20tane video yuklerken cogunu yuklemıyor ve boyle yazıyor 5-10tanede yuklesem aralarından kesın cıkıyor.
Ağ üzerinden veri gönderilirken bir hata oluştu. Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin ve yükleme işlemini tekrar deneyin.
videoları tek tek yuklemek zorunda kalıyorum.bu sorun neden kaynaklanıyor acaba bılgınız varmı?
hayır hıc bır program kullanmıyorum normal siteden yukluyorumyoutube uploader programını kulllanıyon mu
aynen kasma sorunuda varAynı şekilde bu sorun bende de var sürekli bununla beraber yavaşlaması kasması da ayrıca eklendi bunlara, çözüm nedir acaba...
biraz da şikayetler konusuna eğilseniz. skyp den ve siteden mail attım kaç gün oldu dönüş yapmadınız. 30 tl lik paket aldım ancak google ana sayfasını bile açamıyorum ve hiç bir şekilde ilgilenmiyorsunuz. her şey satış yapana kadar sanırım.
Hiç bir müşterimizi madur etmedik çok şükür şimdiye kadar. Probleminiz ile ilgili teknik destek talebinde bulundunuz mu?
Bildirim Gönder - VdsPower.NET
Bu linkten problemle ilgili destek talebinde bulunabilirsiniz.
evet skyp tan ve sitenizen ancak dönüş yapılmadı. google ana sayfasını bile açmak için beklemek zorunda kalıyorum.
Beyfendi ticketler sürekli kontrol edililiyor. Rica etsem müşteri adınızı PM olarak yazar mısınız?
Engelleme yok beyfendi. Hafta sonları skype açmıyoruz pek.hocam skypeden engellediniz hemen.alamadık.
Engelleme yok beyfendi. Hafta sonları skype açmıyoruz pek.
peki nasıl alacağım?
VDS-ECO PAKETLERİ - VdsPower.NET
Hocam bu adresten istediğiniz paketi seçin, kayıt olun siparişinizi verin, ödemeyi de Hesap Numaralarımız - VdsPower.NET bu adreste bulunan banka hesaplarına yapın. İlgilenirler hemen![]()
domain vs diyor ne yapmam lazım?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.