VDS'siz ABD üzerinden Adsense

6 dolara 6 vps alırım yazmışsınya adamda bana al yazmış. verdiğin linkte en ucuz 1 adet windows vps 6,5 euro. Bol keseden yazmakla olmuyor bu işler.

Konuyla alakasız olacak ama forumu pek fazla takip edemiyorum
Abd adsense ne işe yarayacak ne gibi ayrıcalıkları var sonuçta spam yapan yine banlanır

Konuyla alakasız olacak ama forumu pek fazla takip edemiyorum
Abd adsense ne işe yarayacak ne gibi ayrıcalıkları var sonuçta spam yapan yine banlanır

Süper tespit ayakta alkisliyorum (!)

hocam kim abd adsensesi sağlam vs bi şey dedi??? Pinin erken gelme avantajından başka nedeni yok

Adam bilgi paylaşmış biri diyor vds daha iyi biri diyor şu daha iyi en azından teşekkür edin, konuyu bilmeyenler adsense her türlü banlanıyor sadece pin erkenden geliyor ve içerideki parayı alabiliyoruz tr ye 3 ayda geliyor olay bu adam proxy üzerinden anlatmış vds o kadar ucuz değil bilgi için teşekkürler. :)

abi spam sallandı forumdakilerin psikolojisi iyi değil.
ARKADAŞLAR KİMİ AVRUPA ÜZERİNDEN ADSENSE AÇAR KİMİ TÜRKİYE KİMİ ABD ÜZERİNDEN ADSENSE AÇAR. BEN BANLANMAZSINIZ EKSTRA UÇARSINIZ DEDİMMİ 6 AYDIR KULLANDIĞIM YÖNTEMİ SİZLE PAYLAŞTIM ABD vds vps BULMAK NORMALE GÖRE DAHA ZOR OLDUĞU İÇİN
LÜTFEN KONUYU BALTALICAK UCUZLUKLAR YAPMAYIN İŞİNE GELMEYEN KULLANMAZ

---------- Spam Engelliyici 00:15 ---------- Önceki Mesaj 00:09 ----------

arkaşlar lütfen trollicek arkdaşlar yorum yazmasınlar...
teşekkürler

Proxylerde ip sızıntısı diye bir durum söz konusu oluyor. Google gibi büyük bir firmada bu sızıntının gayet net farkında olabiliyor. Bunu önleyebilmek için ise basit bir şekilde firefox arama paneline about:config yazıp enterliyoruz. Sonrasında ise açılan sayfaya media.peerconnection.enabled yazıyoruz ve false yapıyoruz sonrasında ise çerezleri geçmişi temizleyip işlemlerimize devam ediyoruz... Bu işlemi yapmadan önce ipleak.net yada dnsleaktest.com'a girip proxy'i ve kendi ipinizi görebilirsiniz. İşlemin ardından ise kendi ip adresinizin firefoxda sızmadığını göreceksiniz.

Proxylerde ip sızıntısı diye bir durum söz konusu oluyor. Google gibi büyük bir firmada bu sızıntının gayet net farkında olabiliyor. Bunu önleyebilmek için ise basit bir şekilde firefox arama paneline about:config yazıp enterliyoruz. Sonrasında ise açılan sayfaya media.peerconnection.enabled yazıyoruz ve false yapıyoruz sonrasında ise çerezleri geçmişi temizleyip işlemlerimize devam ediyoruz... Bu işlemi yapmadan önce ipleak.net yada dnsleaktest.com'a girip proxy'i ve kendi ipinizi görebilirsiniz. İşlemin ardından ise kendi ip adresinizin firefoxda sızmadığını göreceksiniz.

saol bro sızıntı varsa ip mi yeniliyelim ? 6 ay kullandın bi sorun olmadı çoklu adsensede kullandım

ABD üzerinden açtığınız adsenselerin ödemelerini Payoneer ile mi alıyorsunuz bir konuda ABD adsenselerin Payoneere ödeme yapıldığı yazılmıştı

ABD üzerinden açtığınız adsenselerin ödemelerini Payoneer ile mi alıyorsunuz bir konuda ABD adsenselerin Payoneere ödeme yapıldığı yazılmıştı
shipitodan pini alabilsem payoneri denicektim pini vermiyorlar noter onayı olmadan:) ama test ödemesi geldi payonre

saol bro sızıntı varsa ip mi yeniliyelim ? 6 ay kullandın bi sorun olmadı çoklu adsensede kullandım

Sızıntı dediğim olayı şöyle anlatayım.. Web siteleri öncelikle senin proxy ip adresini görüyorlar ve ikinci olarak normal ipinide görebiliyorlar. Normal ipini göremesinler diye az önce bahsettiğim ayarı yapıyorsun. Bu vpnler içinde geçerlidir.

abd adsensesi için pin olayını nasıl hallediyorduk arkadaşlar ?

shipitodan pini alabilsem payoneri denicektim pini vermiyorlar noter onayı olmadan:) ama test ödemesi geldi payonre

kafamı karıştı adsensede önce pin sonra test ödemesi alıyoruz siz pinsiz adsense ilemi payoneere test ödemesi aldınız anlamadım şöyle diyelim test ödemesini alıp payoneer hesabı onayladınız e bundan sonra çıkan sorun nedir umarım anlatabilmişimdir :)

kafamı karıştı adsensede önce pin sonra test ödemesi alıyoruz siz pinsiz adsense ilemi payoneere test ödemesi aldınız anlamadım şöyle diyelim test ödemesini alıp payoneer hesabı onayladınız e bundan sonra çıkan sorun nedir umarım anlatabilmişimdir :)

valla şöyle şimdi pin yola cıktı ve amerikadaki postaya gitti ben banka hesabı olarak payoneri ekledim ve bankayı onayladım. pini hayla onaylamadım :) 3.pini isteyince kimlikle onaylicam mecbur

Sızıntı dediğim olayı şöyle anlatayım.. Web siteleri öncelikle senin proxy ip adresini görüyorlar ve ikinci olarak normal ipinide görebiliyorlar. Normal ipini göremesinler diye az önce bahsettiğim ayarı yapıyorsun. Bu vpnler içinde geçerlidir.

saol hocam

Arkadaşlar 1 sene öncesine kadar 4-5 tane adsensem vardı hepsi banlandığı için
1 yıldır Adsense çalışmıyorum...

Neyse sadete gelelim..Adsensede son durumlar nedir aceba

1-Eskisi gibi 1 pc den birden fazla adsense yöneten/giriş yapan v.s. var mı ?

2-Aynı isim ile farklı adres ve banka bilgileri ile 2-3 adsense hesabı açan/ödeme alan var mı ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler
buyrun hocam farkli ip alıp istdgn kdr adsense aç

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri