Ve Sonunda... :) (100 Euro'luk Kanal Kapatildi)

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
pvmss.jpg

Yahu bu nasıl bi tablodur, o tbm değerleri ne öyle :rolleyes: Hani izlenme normal, to normal ama tbm moral bozucu. Bu değerler için tbm konusunda anlattığınız her videoya ortalama 5-10usd lik etiket girmek mi yalnızca ? Konu açıldığından beridir uzun uzadıya kelime çalışması yapıp bütün açtığım kanallara etiket gireceğim ama baştan savma yapmamak için bekliyorum. Hani gerçekten bumu yani sadece tbm çalışmanız ?

Bazen böyle tabloları görünce düşünüyorum, 60 küsür kanaldan günlük 20usd kazanırken bu nasıl bir fark diye. karamsarlığa kapılıyorum, yanlış yolda olduğumu düşünüyorum ama artık standata bağladım yalnızca girip kopyalayıp bırakıyorum, kazandığımla yetiniyorum. Aslında böyle forumda 4 haneli rakalmları görmesem gayet iyi ama gördükten sonra olmuyor..

Bu arada kanal için geçmiş olsun.

Yahu bu nasıl bi tablodur, o tbm değerleri ne öyle :rolleyes: Hani izlenme normal, to normal ama tbm moral bozucu. Bu değerler için tbm konusunda anlattığınız her videoya ortalama 5-10usd lik etiket girmek mi yalnızca ? Konu açıldığından beridir uzun uzadıya kelime çalışması yapıp bütün açtığım kanallara etiket gireceğim ama baştan savma yapmamak için bekliyorum. Hani gerçekten bumu yani sadece tbm çalışmanız ?

Bazen böyle tabloları görünce düşünüyorum, 60 küsür kanaldan günlük 20usd kazanırken bu nasıl bir fark diye. karamsarlığa kapılıyorum, yanlış yolda olduğumu düşünüyorum ama artık standata bağladım yalnızca girip kopyalayıp bırakıyorum, kazandığımla yetiniyorum. Aslında böyle forumda 4 haneli rakalmları görmesem gayet iyi ama gördükten sonra olmuyor..

Bu arada kanal için geçmiş olsun.

Morelini bozma ustad.Morel bozacak bisey yok.Herkes illaki bir gun bu seviyeleride asacak bu iste eminim.
Ben bu calismamda sunu diyeyim sana.Videolar Mars gezegenine ait.Etiketleri Jupitere ait.

Videolarin turu ve basligi mars gezegeni,etiketler Jupiter alayi..Ne demek istedigimi anladin sanirim.Ve sunuda diyeyim.Bu kategoride baslik video turu ve etiketi Mars olarak yapinca Tbmler 0.05-0.07 maximum ama jupiteri ekleyince etiketlere alayina boyle oluyor.Jupiteri ekleyince sadece video Tbm si degil disardan bir cok z.Medya-resim-Text-A.resim li tiklarda geliyor ve oran artiyor.

Umarim anlatabilmisimdir.

Sağlık olsun Serkan kardeşim 199 kanalın daha var nasılsa:)

Bu arada benim tabloda aşağı yukarı seninkine yakın...

Sağlık olsun Serkan kardeşim 199 kanalın daha var nasılsa:)

Bu arada benim tabloda aşağı yukarı seninkine yakın...

Vay vay vay vayyy..
Abi emekli masini ikiye katladin o zaman vallahi sevindim senin adina.Bu arada sana verdigim kanalida takip ediyorum Youtube'da 1 numara olmussun o kanalda icerikde :) bu Yasta bu hiz massallah valla :)

Serkan abi şu tbm işini bütün konular bu forum veya farklı tüm konuları okudum fakat senden isteğim 1 gün yapabilrsen yada başka bu işin ustalarından 1 video üzerinde göstermek mesela futbol videosu bu videoya şu etiketi girki şöle olsun gibisinden sadece mantığı anlama açısından bir de bu şekilde 1 gün anlatabilirseniz gerçketen çok sevinirm belki de çok şey istedim ama kusuruma bakmayın.

Vay vay vay vayyy..
Abi emekli masini ikiye katladin o zaman vallahi sevindim senin adina.Bu arada sana verdigim kanalida takip ediyorum Youtube'da 1 numara olmussun o kanalda icerikde :) bu Yasta bu hiz massallah valla :)

Sayende kardeşim sayende ..Yaşımı açık edip gençleri kıskandırmak istemiyorum ama azimle s.çan taşı delermiş:) Onlara tavsiyem günde en az 5 saat çalışmaları lazım...:)))

Serkan abi şu tbm işini bütün konular bu forum veya farklı tüm konuları okudum fakat senden isteğim 1 gün yapabilrsen yada başka bu işin ustalarından 1 video üzerinde göstermek mesela futbol videosu bu videoya şu etiketi girki şöle olsun gibisinden sadece mantığı anlama açısından bir de bu şekilde 1 gün anlatabilirseniz gerçketen çok sevinirm belki de çok şey istedim ama kusuruma bakmayın.
Aynen ustad boyle bir video hazirlayip sunacagim en kisa surede .

Sayende kardeşim sayende ..Yaşımı açık edip gençleri kıskandırmak istemiyorum ama azimle s.çan taşı delermiş:) Onlara tavsiyem günde en az 5 saat çalışmaları lazım...:)))

Estagfurllah ustadim ben yolu gosterdim sen pes etmeden devam ettin ve sonuc iste ustad.

Bu arada su profilde yazan yasini duzelt Gurkan Abi Lutfen. :) Gencler kiskansin da ornek alsin iste abi kotumu.

Beyler profilindeki yasi 33 degil aslinda 55 belki fazla :) Emekli abimizdir kendisi ve Youtube ile emekli maasini 2 ye katladi: )

Aynen ustad boyle bir video hazirlayip sunacagim en kisa surede .

Estagfurllah ustadim ben yolu gosterdim sen pes etmeden devam ettin ve sonuc iste ustad.

Bu arada su profilde yazan yasini duzelt Gurkan Abi Lutfen. :) Gencler kiskansin da ornek alsin iste abi kotumu.

Beyler profilindeki yasi 33 degil aslinda 55 belki fazla :) Emekli abimizdir kendisi ve Youtube ile emekli maasini 2 ye katladi: )

usta özelden bir yol da bana göstersen ben azmetsem nasıl olur?

Tebrikler Gurkano Abiye

Muslera 06 Tesekkurler bu konuda guzel bilgi paylasmisiwsiniz hem tbm yukseltme hemde kategori haqqinda

saolun hocam video için takipteyim inş. en yakın zamanda bekliyoruz .

Serkan abi , bu huyuna hayranım valaa :D aynısı başıma geldi iki hafta yas tuttum , daha önce hiç bilmediğim küfürler saydırdım youtube'ye :D
Niyeki zaten karsimizda youtube bi yere kacmiyorki,ayn iseyi gene yapabiliriz.Gerek varmi bosuna strese sinire bence hic gerek yok o bana bakiyor ben ona ben calisirsam veriyor sinirlenip stres yapip kufur edersem bana guluyor bunuda pes ettirttim diye :)
Ben pes edenlerden degil Youtube'yi pes ettirenlerden olmak istiyorum. ;)

usta kaç video vardı kanalda?

ustad 200 e yakin vardi.

Adam Şekli Koydu Dayııı

(Ben pes edenlerden degil Youtube pes ettirenlerden olmak istiyorum. )

Kendin sildigin videonun lkazancini alirsin.Beste degilde ustad su "Gomdum Ogul Seni Topraga Gomdum" Turkusunu bi seslendirsende dinlesek.Senin sesine iyi gider bu turku. :)

Tamam söz en kısa sürede senin için seslendirip yayınlarım ytparada...

Niyeki zaten karsimizda youtube bi yere kacmiyorki,ayn iseyi gene yapabiliriz.Gerek varmi bosuna strese sinire bence hic gerek yok o bana bakiyor ben ona ben calisirsam veriyor sinirlenip stres yapip kufur edersem bana guluyor bunuda pes ettirttim diye :)
Ben pes edenlerden degil Youtube'yi pes ettirenlerden olmak istiyorum. ;)
ustad 200 e yakin vardi.

Muslera gündüz kapanan kanalımla ilgili sadece dünden beri mailimde sadece telif hakkıyla ilgili ve kanalımın fesedildiğine ilişkin youtubenin göndermiş olduğu mail vardı. Fakat bu gün birde şöyle bir mail gemiş..Paramın geleceğiyle ilgili iyice endişelenmeye başladım. Acaba bu paramı alamayacağım anlamına mı geliyor...

Sayın: xxxx

Hesabınızda birden fazla çözülmemiş telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada geçerli Content ID engellemesi bulunduğunu fark ettik. Bu sorunları çözmediğiniz takdirde videolarınızdan para kazanma özelliği devre dışı bırakılabilir. Hesabınızın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmışsa, tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.

Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse, geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.

Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.

Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Muslera gündüz kapanan kanalımla ilgili sadece dünden beri mailimde sadece telif hakkıyla ilgili ve kanalımın fesedildiğine ilişkin youtubenin göndermiş olduğu mail vardı. Fakat bu gün birde şöyle bir mail gemiş..Paramın geleceğiyle ilgili iyice endişelenmeye başladım. Acaba bu paramı alamayacağım anlamına mı geliyor...

Sayın: xxxx

Hesabınızda birden fazla çözülmemiş telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada geçerli Content ID engellemesi bulunduğunu fark ettik. Bu sorunları çözmediğiniz takdirde videolarınızdan para kazanma özelliği devre dışı bırakılabilir. Hesabınızın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmışsa, tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.

Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse, geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.

Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.

Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi
Diger konuya yazdim ustad cevabini ona bakabilirsin.http://www.ytpara.com/konu-disi/426...nin-icin-gomdum-ogul-seni-topraga-gomdum.html

Diger konuya yazdim ustad cevabini ona bakabilirsin.

Özür dilerim orada cevabı görememiştim.. hatta oradaki bu soruya ait mesajıda geri düzenleyerek silmiştim aynı şeyi iki kere sormuş olmayayım diye..Sanırım aynı anda sen oraya yazmışsın :(

Özür dilerim orada cevabı görememiştim.. hatta oradaki bu soruya ait mesajıda geri düzenleyerek silmiştim aynı şeyi iki kere sormuş olmayayım diye..Sanırım aynı anda sen oraya yazmışsın :(
Ne ozuru ustadim estagfurllah ozurde neymis.Olabilir olurda Ozurluk birsey yok.Senle detayli bir ara konusuruz bu konuyu konulari insallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri