Ve Sonunda... :) (100 Euro'luk Kanal Kapatildi)

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Ne ozuru ustadim estagfurllah ozurde neymis.Olabilir olurda Ozurluk birsey yok.Senle detayli bir ara konusuruz bu konuyu konulari insallah.

Valla Muslera sevinirim...İnşallah en kısa sürede görüşmek nasip olur..Hatta benim hanımın ailesi Angara'da oturuyor. Kısmet olursa belki bu yaz gelebilirim. Yüzyüze de tanışmak isterim...

Valla Muslera sevinirim...İnşallah en kısa sürede görüşmek nasip olur..Hatta benim hanımın ailesi Angara'da oturuyor. Kısmet olursa belki bu yaz gelebilirim. Yüzyüze de tanışmak isterim...
Kurban bayra mina Turkiyedeyim insallah ustad.Belki bir surpriz yapip erken gelebilirim ama normali Kurban bayrami.insallah gorusmek nasip olur.

Evet arkadaslar uzun sureden sonra Youtube yengemiz Adsense Amcamizla konusrak benimde artik 1 kanalimin kapatilmasi gerekti konusunda hem fikir olmuslar ve dun gunluk ortalamasi 100 Euro civari atan yuksek aboneli ve Milyoncuklar olan izlenimlere sahip kanalimi kapatmislar. :)

Aslinda Youtube yenge gecen hafta bana citlatmisti bu kanalini kapatabilirim diye 2. kez uyarmisti ama ben her zamanki gibi sallamamamistim uyarisini.Bu kez Google Amcamla ikisi tokadi vurdular. :)

Allahdan gene beni dusunmuslerde yeni aya girdikden sonra kapatmislar kanali birde ayin 29-30 unda kapatsalardi gittiydi o kadar para. :) Gerci ben kanali komple yedekleyip o kanala kardes kanallar yapmistim her ihtimali dusunerek iyiki onuda yapmisim.Kaybim sadece Abone oldu...

Darisi hic birinizin basina insallah :)

En kotu gunumuz boyle olsun..Durmak Yok Yola Devammm..

öncelikle geçmiş olsun. umarım acısını en kısa sürede google den kat kat cıkartırsınız :)

yedekleme olayı benim icin yeni. (zaaten benim gelir'de gereksiz:D) doğru anladıysam ana kanala atığınız videoyu (eşzamanla) clonladıgınız yan kanllarada atıyorsunuz. onlarda kazanca acık kanallar. right ?

Geçmiş olsun ustad. Bu yedekleme olayı güzelmiş tuttum bunu teşekkürler.

Morelini bozma ustad.Morel bozacak bisey yok.Herkes illaki bir gun bu seviyeleride asacak bu iste eminim.
Ben bu calismamda sunu diyeyim sana.Videolar Mars gezegenine ait.Etiketleri Jupitere ait.

Videolarin turu ve basligi mars gezegeni,etiketler Jupiter alayi..Ne demek istedigimi anladin sanirim.Ve sunuda diyeyim.Bu kategoride baslik video turu ve etiketi Mars olarak yapinca Tbmler 0.05-0.07 maximum ama jupiteri ekleyince etiketlere alayina boyle oluyor.Jupiteri ekleyince sadece video Tbm si degil disardan bir cok z.Medya-resim-Text-A.resim li tiklarda geliyor ve oran artiyor.

Umarim anlatabilmisimdir.

TBM'lerin cidden çok sağlam Serkan abi, sormak istediğim bir şey var,

Video Başlığı-Türü: Bülent Ersoy olsun.
Etiket: Fatih Ürek mi ? :))

Mars-Jupiter örneğinde anlatmak istediğin etiketleri farklı girsen de video ve video başlığı ile ince de olsa bir alakası oluyor mu?

Yoksa şunu mu yapıyorsun? veya yapalım?

Video Başlığı-Türü: Sabri Sarıoğlu
Etiket: Forex .

TBM arttırmak için tamamen alakasız mı yapıyorsun etiketi, yoksa küçük de olsa video ile alakası oluyor mu etiketin?

Son sorum da TBM oranını yükselten veya alçaltan etki olarak ETİKET ler yüzde kaç etkili sence?

şimdiden çok teşekkürler Serkan abi.

tbm'lerin cidden çok sağlam serkan abi, sormak istediğim bir şey var,

video başlığı-türü: Bülent ersoy olsun.
Etiket: Fatih ürek mi ? :))

mars-jupiter örneğinde anlatmak istediğin etiketleri farklı girsen de video ve video başlığı ile ince de olsa bir alakası oluyor mu?

Yoksa şunu mu yapıyorsun? Veya yapalım?

Video başlığı-türü: Sabri sarıoğlu
etiket: Forex .

Tbm arttırmak için tamamen alakasız mı yapıyorsun etiketi, yoksa küçük de olsa video ile alakası oluyor mu etiketin?

Son sorum da tbm oranını yükselten veya alçaltan etki olarak etiket ler yüzde kaç etkili sence?

şimdiden çok teşekkürler serkan abi.

takipteyim ...

TBM'lerin cidden çok sağlam Serkan abi, sormak istediğim bir şey var,

Video Başlığı-Türü: Bülent Ersoy olsun.
Etiket: Fatih Ürek mi ? :))

Mars-Jupiter örneğinde anlatmak istediğin etiketleri farklı girsen de video ve video başlığı ile ince de olsa bir alakası oluyor mu?

Yoksa şunu mu yapıyorsun? veya yapalım?

Video Başlığı-Türü: Sabri Sarıoğlu
Etiket: Forex .

TBM arttırmak için tamamen alakasız mı yapıyorsun etiketi, yoksa küçük de olsa video ile alakası oluyor mu etiketin?

Son sorum da TBM oranını yükselten veya alçaltan etki olarak ETİKET ler yüzde kaç etkili sence?

şimdiden çok teşekkürler Serkan abi.

Son kez yaziyorum.

Naslik : Galatasaray 4.Yildizi Takacak..
Aciklama : Forex,etrade,finance,finance gs,etrade gs
Etiket : Finance,etrade,banque,banq,credit,mortgage,android,medical

Sanirim anlasildi bu kez.Kanalalrimin 100/65'i bu sekilde..Kalan 100/35 de tek tur ozen gosterilen kanallar.Peki bu yukarda verdigim ornegin zarari varmi ? Valla ben bildim bileli boyle yapiyorum,bu yuzden kanali madsensem banlandimi kapatildimi simdiye kadar ,Hayir kapatilmadi..Sureklide devam ediyorum.Neyin ne olacagi belli olmaz illaki keisn birsey yok ortada ama ben boyle alistim boyle gidiyorum.

Son kez yaziyorum.

Sanirim anlasildi bu kez.Kanalalrimin 100/65'i bu sekilde..Kalan 100/35 de tek tur ozen gosterilen kanallar.Peki bu yukarda verdigim ornegin zarari varmi ? Valla ben bildim bileli boyle yapiyorum,bu yuzden kanali madsensem banlandimi kapatildimi simdiye kadar ,Hayir kapatilmadi..Sureklide devam ediyorum.Neyin ne olacagi belli olmaz illaki keisn birsey yok ortada ama ben boyle alistim boyle gidiyorum.

çok net anlaşıldı, usanmadan yazdığın için teşekkürler.

Bu arada örnek çok iddaalı olmuş reiz :)

geçmiş olsun üstad. Allah daha kötüsünü göstermesin.

Arkadaşlar bundan sonra yüklediğim videolara etiket kısmına sadece niche kelimeler giricem faydası olurmu ?

faydası olur elbette uzun vadede ama bir kaç tanede videonun kendisi ile ilgili etiket girmen daha iyi olur.

Adsense hesabı kapatılmadığı sürece fazla sorun olmaz, yeni kanalla aynı kazançlara ulaşılır ama yeni adsense hesabı uzun ömürlü olmaz işte.Geçmiş olsun.

geçmiş olsun hocam dediğiniz gibi durmak yok yola devam :)

mesajım bulunsun serkan abinin niche ile ilgili yorumlarını okuycam sonra şuanda müsait değilim

Son kez yaziyorum.

Tamam da boyle yapinca sayfa to orani firlamiyor mu?
Bir de, bildigim kadari ile Turkce videoya yabanci niche calismak mantiksiz. Bazen video cekerken denk geliyorum, yukleyen kisiler Turkce haber videosuna yabanci tag doldurmuslar. Ben mi yaniliyorum, onlar mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri