вєякαη isimli uyeden sikayetciyim

• Kullanıcı XBoxer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XBoxer

Kayıtlı Üye
Konunun uzerinden biraz zaman gecti hakli oldugumu ispatlamak icin diger alicilarin donus yapmalarini beklemek idi.

http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...rustan-gmail-youtube-onayli-hesap-satisi.html

Yukaridaki konuda Akinci isimli saticidan 50 adet kanal aldim.

Birkac gun sonra asagidaki mesaji gonderdim;
http://www.ytpara.com/169189-post61.html

Amacim hem saticidan aciklama almak, hem diger alicilari uyarmakti.
Bu mesajdan sonra ekran goruntuleri ve diger kanitlari da gonderdim.

Satici derhal konuyu arkadasi olan moderator вєякαη'a bildirdi.
Kendisi de mesajlarimi silip, satis baltalamaktan dolayi beni banladi.

Gun itibari ile konuya bakildiginda, diger alicilarin sikayetleri sebebi ile satici is alimini durdurmustur. En son atilan mesaj ise hepimizin tanidigi beyto33 tarafindandir ve sikayeti dogrulamaktadir;
http://www.ytpara.com/179355-post90.html

Kendisinin moderator gorevini kotuye kullanmaktan ve kendi arkadaslarini / cikarlarini korumaya yonelik hareketinden dolayi gerekli islemin yapilmasini talep ediyorum.

@вєякαη Açıklama yaparmısınız hocam gerekli inceleme yapılsın.

berkan eğer doğruysa yaptığın,ayıp !

@XBoxer hocam şakamısın bu konu ve ben ne alaka şimdi ? :D Ben Gmailde satmıyorum Moderatör de değilim Konuyu inan anlayamadım tekrar okuyacağım ama şaka sanırım ?

zaten [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] arastıracam demıstı ekstra konu acmanın yararı yoktu kardesım haklı yada haksızsın demıyorum yanlıs anlama

вєякαη;307614' Alıntı:
@XBoxer hocam şakamısın bu konu ve ben ne alaka şimdi ? :D Ben Gmailde satmıyorum Moderatör de değilim Konuyu inan anlayamadım tekrar okuyacağım ama şaka sanırım ?

SBRvImW.png

Şimdi anlayabiliyomusunuz hocam.

вєякαη;307614' Alıntı:

beyto33 ile seni karıştırmış galiba. Karıştırmamış Youtuber açıklamayı yaptı

Aslinda bende sikayetciyim ortada fol yok yumurta yok. Uyandigimda konusunu görüyorum ünlem sorununu paylasmis gibi konu var ama ortada birsey yok. Madem videoyap ile birlikte yapacaksin o zaman forumu ayaga kaldirmanin anlami yok. Zaten bir cok kisi o botu kullaniyor. Botlara verme sebebi videolari convert yapmasi gibi birsey herhalde. Tahminim sadece fakat bunu bile dünden beri dolandira dolandira bir hal oldu. Paylasan adama saygi duyarim fakat kirk takla atarak söylemeye calisinca insana bikkinlik geliyor :)

mail leri satan arkadaşın da ayrı bir açıklama yapması gerekiyor..
şikayetler ortak olmasına rağman üstü kapalı kalmış...

Aslinda bende sikayetciyim ortada fol yok yumurta yok. Uyandigimda konusunu görüyorum ünlem sorununu paylasmis gibi konu var ama ortada birsey yok. Madem videoyap ile birlikte yapacaksin o zaman forumu ayaga kaldirmanin anlami yok. Zaten bir cok kisi o botu kullaniyor. Botlara evrme sebebi videolari convert yapmasi gibi birsey herhalde. Tahminim sadece fakat bunu bile dünden beri dolandira dolandira bir hal oldu.

3-4 gündür dalga geçiyor bizle beklemeden kalın ünlem sorununu çözücem diyor post atarak konulara. üstüne konu açıyor the end felan yazıyor milletle oynuyor :D

Aslinda bende sikayetciyim ortada fol yok yumurta yok. Uyandigimda konusunu görüyorum ünlem sorununu paylasmis gibi konu var ama ortada birsey yok. Madem videoyap ile birlikte yapacaksin o zaman forumu ayaga kaldirmanin anlami yok. Zaten bir cok kisi o botu kullaniyor. Botlara verme sebebi videolari convert yapmasi gibi birsey herhalde. Tahminim sadece fakat bunu bile dünden beri dolandira dolandira bir hal oldu.

tebrikler hocam konuyla alakası olmasada güzel bir yere değinmişssin MAdemki videoyap ile yapıyor bu işi Fİrma olan videoyapın konu açıp Berkan beyin adını vermesi yardımı varsa tesekkür etmesi daha dogruydu bence

Aslinda bende sikayetciyim ortada fol yok yumurta yok. Uyandigimda konusunu görüyorum ünlem sorununu paylasmis gibi konu var ama ortada birsey yok. Madem videoyap ile birlikte yapacaksin o zaman forumu ayaga kaldirmanin anlami yok. Zaten bir cok kisi o botu kullaniyor. Botlara verme sebebi videolari convert yapmasi gibi birsey herhalde. Tahminim sadece fakat bunu bile dünden beri dolandira dolandira bir hal oldu.

Hocam arkadaş kesin bir konuşma yaptı ve botun sahibi webscipti hocamızda bunu onayladı bu sabah calısmalara baslanmış yazılım olarak evire cevire derken formulu burda acıklasa ne olacak ki botla herkes daha rahat edecek. Bence bizleri düşünerek yapılan bir paylaşım var ortada bunu baltalamayalım konuyuda başka yerlere çekmeyelim.

Abi ben tarafsız davranmışım zaten onunda sizinde mesajlarınız silinmiştir. Biz üyelerin genel anlamda yorumlarına göre hareket ediyoruz. Kimin ne yaptığını bilemeyiz evliya değiliz. Benim anlamadığım fiii tarihinden kalma yaşanmış şeyleri şimdi burada sunmak ne alaka şimdi ? Birileri tuzak kurmak istiyorsa şayet beni Süresiz Banlasınlar söylesinler yani sonuçta beni bilen biliyor forum geçmişim ve istatiskler bunu ispatlıyor zaten

Hani moderatör değildin. :D
nasıl sildin mesajları :)
edit : KASIM dan kalma olaymış..

XBoxer
feto gibisin valla herşeyi saklıyorsun yeri geldiğinde kullanıyorsun. :D
yaptığına şantaj derler, böyle aşka montaj derler.

вєякαη;307632' Alıntı:
Abi ben tarafsız davranmışım zaten onunda sizinde mesajlarınız silinmiştir. Biz üyelerin genel anlamda yorumlarına göre hareket ediyoruz. Kimin ne yaptığını bilemeyiz evliya değiliz. Benim anlamadığım fiii tarihinden kalma yaşanmış şeyleri şimdi burada sunmak ne alaka şimdi ? Birileri tuzak kurmak istiyorsa şayet beni Süresiz Banlasınlar söylesinler yani sonuçta beni bilen biliyor forum geçmişim ve istatiskler bunu ispatlıyor zaten

Alıcı arkadaş maillerin patladığını söylemiş ve banlanmış bumu adalet hocam orda burda yazıyosun bende forum yönetiyorum diye senin modlugun buysa yönetiiğin forum ne olur acaba.

Mesaj içerikleri incelenip gerekli işlem yapılıcaktır.

вєякαη;307632' Alıntı:

2 cevap bekliyorum,
Neden ilk mesajimi degil de, ozellikle benim ekran goruntuleri ve kanitlari gonderdigim mesajlari sildin? Kanitlari digerleri gormesin diye mi?
Neden diger uyeleri konuya davet ettigim mesaji sildin? Davet edildiklerini gormeden mesaj kaldirilsin diye mi?

Hocam arkadaş kesin bir konuşma yaptı ve botun sahibi webscipti hocamızda bunu onayladı bu sabah calısmalara baslanmış yazılım olarak evire cevire derken formulu burda acıklasa ne olacak ki botla herkes daha rahat edecek. Bence bizleri düşünerek yapılan bir paylaşım var ortada bunu baltalamayalım konuyuda başka yerlere çekmeyelim.

Demem o ki madem bir is yapiyosun bastan beri milleti meraklandirmanin anlami yok. Önerdigi seyi bende tahmin edebiliyorum. Spam tam olarak calismiyorum videoyap üyeligimde 11k video yükleme hakkim var. Bende gönülden isterim videoyap'in sistemi entegre ederek arkadasin verdigi bilgiyle stabil hale getirmesini fakat bu kadar uzatmasi hic hos degil :) Kendisini tanimam etmem. Forum icinde kimseyide tanimiyorum fakat gözlemlerim ve düsüncelerim yukarida ki gibidir.

Allah razı olsun hocam keşke bazı arkadaşlar da sizin gibi düşünceli anlayışlı olabilse. Bazen iyilik yaramıyor diye düşünüyorum ama ben yinede iyilik yapmaya devam edeceğim ...

Demem o ki madem bir is yapiyosun bastan beri milleti meraklandirmanin anlami yok. Önerdigi seyi bende tahmin edebiliyorum. Spam tam olarak calismiyorum videoyap üyeligimde 11k video yükleme hakkim var. Bende gönülden isterim videoyap'in sistemi entegre ederek arkadasin verdigi bilgiyle stabil hale getirmesini fakat bu kadar uzatmasi hic hos degil :) Kendisini tanimam etmem. Forum icinde kimseyide tanimiyorum fakat gözlemlerim ve düsüncelerim yukarida ki gibidir.

Hocam şöyle birşey var arkadaş insanların artık umutlarını tam keseceği zaman bir umut ışığı vermek istedi bulduğunu söyleyerek bence. Bende kendisini tanımıyorum. Ama yazılımcı birisi olarak şunu diyebilirimki bunun bota yazılması falan illaki zaman alacak arkadaş konuyu dedi ancak bu sabah herşey kesinlesip bot sahibi yazılımlara başladı. Neden bizlere yardım edenlere böyle tepki verdi herkes anlamam ama bu iş çözülünce her birisi bu çözümü kullanacak utanmadan oda ayrı mesele.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri