вєякαη isimli uyeden sikayetciyim

• Kullanıcı XBoxer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
вєякαη;307638' Alıntı:
Allah razı olsun hocam keşke bazı arkadaşlar da sizin gibi düşünceli anlayışlı olabilse. Bazen iyilik yaramıyor diye düşünüyorum ama ben yinede iyilik yapmaya devam edeceğim ...

Boş verin hocam siz kimseye bakmayın.
Kim ne yaparsa kendine yapar. Siz son gazla devam edin. :)

вєякαη;307632' Alıntı:
Benim anlamadığım fiii tarihinden kalma yaşanmış şeyleri şimdi burada sunmak ne alaka şimdi ? Birileri tuzak kurmak istiyorsa şayet

Zamanlamasi manidar demek istedin herhalde

Bunlar hep forum lobisinin isleri. Evet sana tuzak kuruyorum. Cemaat isbirligi ile forumu ele geciricem.

Ilk mesajda belirttigim gibi, sen davet mesajini silmeden once konuya davet edilen arkadaslarin donus yapmalarini bekledim. Uzerinden zaman gecse de yapilan suc suctur ve cezasiz kalmamalidir.

arkadaşlar konuyu uzatmanın herkesin birbirini kırmasınn ve görüş ayrılıkları olmasının bir anlamı yok.. @ вєякαη benım yıllardır arkadasımdır yapacagını sanmıyorum sılmıste olabılır ama olayda art nıyet oldugunu sanmıyorum.art bı nıyet oldugunu sanmıyorum [MENTION=2324]XBoxer[/MENTION] kardesım ınan kasdı bı durum oldugunuda sanmıyorum.. umarım orta yolu bulursunuz... admin arkadaslardan bırısı ılgılenıp ıncelenıp gereken yapılacaktır demıs.. bence uzatmanın bı anlamı yok.. [MENTION=1523]mNote[/MENTION] hocam konu tartısmaya kavgaya dogru gıdıyor dıyebılırım

Hocam şöyle birşey var arkadaş insanların artık umutlarını tam keseceği zaman bir umut ışığı vermek istedi bulduğunu söyleyerek bence. Bende kendisini tanımıyorum. Ama yazılımcı birisi olarak şunu diyebilirimki bunun bota yazılması falan illaki zaman alacak arkadaş konuyu dedi ancak bu sabah herşey kesinlesip bot sahibi yazılımlara başladı. Neden bizlere yardım edenlere böyle tepki verdi herkes anlamam ama bu iş çözülünce her birisi bu çözümü kullanacak utanmadan oda ayrı mesele.

Dogrudur tabi. Benim acimdan sorun kesin ve net bilgi vermeden yaniltici baslik olmasidir. Forumu genelde günlük mesajlara göre takip ediyorum. Online olup bu konuyu görünce ve baslik/icerik farkli olunca ister istemez insanlar sinirlenebiliyor.

Buyrun benim asil arkadas hakkinda yorum yapmama sebep olan durum ;

Baslik ve icerik olayi. Zaten videoyap ile anlasmissin tekrar bu durumda konu acmanin ne anlami var. Yinede Ytpara forumunda paylasim yapan arkadaslara her zaman tesekkür ederim.

2 arkadasın konusuna 20 kısı taraf olmus :D ya hu bırakın modlar cözer olayı sonucunu görürüz.. Niye ortam geriyorsunuz kim haklı haksız cıkar ortaya konuyla ilgili olmayanların yazması cok acayip!

vallaha size iyilik yaramaz.Kaç ay önceki olayı gelmiş yazmışsınız diğer yöneticilerde gereksiz yere yorum silebiliyor.Ayrıca resim koydum diyorsun bunu silmesi bana göre doğru.Ozaman niye şikayet etmedin?

[MENTION=291]Triqalx[/MENTION] bunlar hep senin başının altından çıkıyor mehmet abi :) şaka bir yana [MENTION=2324]XBoxer[/MENTION] hocam biz dediğim gibi üyelerin genel mesajları doğrultusunda o an işlem yapıldı o anki insiyafitlerdir dediğim gibi evliya değiliz kimin haklı kimin haksız oldugunu kimsenin düşüncesini bilemeyiz insanoğluyuz, zaten her 2 mesajda silinmiştir. O konu halen aklınızda kalıyor ise kusura bakma abi derim. [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] sana olsun serkan abiye olsun ibrahim' e olsun forumda atışır tutarız fakat hepinize saygım sonsuzdur biliyorsun

ya evde net gitti geceden beri bi girdim forum yine karışmış :D :D :D ünlemler sizi şaşırttı iyice :D :D :D

Uzerinden aylar gecmis. Madem sikayetciydin simdiye kadar neredeydin. Demek ki seni rahatsiz eden bi olay yokmus ki simdiye kadar cikmiyordu sesin. Sikayet edilen kisiyi ne tanirim ne de konusmuslugum var. Yaptigi yanlis olsa bile senim sikayetini o an dile getirmen gerekirdi.Kusura bakma ama hic samimi degilsin hocam.

İnceleme yapılıp karar verilecektir konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri