3. taraf eşleşmesi
7. saniyeden itibaren PENTAGON![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3. taraf eşleşmesi
O Patriotlar Abd yapımı, Adamlar kullanıyor Japonyaya bile sattılar.
Ben o Patriolar süperdir demiyorum ama demekki Kullanılıyorki, iyi bir savunma yapıyorki, yerleştirdiler.
Sonuçta o Füze Bataryaları TR'yi korumayacaksa işleri ne?
Valla Füze savunma sistemi nedir Füze nedir.
Bunları bilmiyorsunuz herhalde.
Füzelerde sonuçta belli bir hızda havadan havaya, karadan karaya, denizden karaya , denizden havaya, havadan karaya atılan nesneler.
bunlar vurulup imha edilebiliyor.
Yani tek tek herşeyi yazıyorum.
Bunlarıda bilmiyorsanız.
Öyle yorumlar yapıyorsunuzki.
EEeE?
Fırlatmaya çalışıyorda ne oluyor?
Adamlar açlıktan sefiller.
Başlarında bir diktatör.
Ordusu güçlü olsa ne olur?
Ordan bizimi vuracak?
+ Böyle karşılaştırmalar yapılıncada Türkiye genelde Askeri güç bakımından İlk 10 Ordu arasına giriyor.
O zaman Kuzey Kore ordusu neden girmiyor diyede tartışmamız lazım.
3. taraf eşleşmesi
arkadasım bak..
ee fırlatmaya calısıyor da ne oluyor demıssın adam denıyor kendı yapmaya calısyıor.. sen bır problem cozerken demekki bulamayınca yapamayınca direk gidip parayla mı alıyorsun herseyını?? adam dısa bagımlı değil kendi geliştirmeye calısyıor.. heeee bak buna ARGE denır. kendi üretmeye calısyıor elin ABD silah tüccarlarına para yedirmiyor.... ordan bizi vuracak da demedım ah be kardesim herseyı yanlıs anlamıssın sen orduyu kucuk gordun ben de sana acıklama yaptım.. Türkiye zaten baslı baslıan bir güc bizim atalarımız onları titretmek ıcın yeter.. Bu konuda Dinimizde de ne kadar övüldüğümüz ortada.. "Türkler Size bulaşmadıkça siz onlara bulaşmayın diye".. Ayrıca Kuzey kore ordusunun bılgılerıne ulasamazsın dısa kapalı bir ülkedir bunuda unutma lütfen
Hocam , savunma sistemlerinin en yakını gaziantepte , adam burnunun ucundaki hatayı vursa patriotların oraya yetişmesi fizik kanunlarına aykırı , lisede anlatılan fizik bu![]()
Füze savunma sistemi nedir Füze nedir bilirim ama galiba siz fizik bilmiyorsunuz
arkadasım bak..
ee fırlatmaya calısıyor da ne oluyor demıssın adam denıyor kendı yapmaya calısyıor.. sen bır problem cozerken demekki bulamayınca yapamayınca direk gidip parayla mı alıyorsun herseyını?? adam dısa bagımlı değil kendi geliştirmeye calısyıor.. heeee bak buna ARGE denır. kendi üretmeye calısyıor elin ABD silah tüccarlarına para yedirmiyor.... ordan bizi vuracak da demedım ah be kardesim herseyı yanlıs anlamıssın sen orduyu kucuk gordun ben de sana acıklama yaptım.. Türkiye zaten baslı baslıan bir güc bizim atalarımız onları titretmek ıcın yeter.. Bu konuda Dinimizde de ne kadar övüldüğümüz ortada.. "Türkler Size bulaşmadıkça siz onlara bulaşmayın diye".. Ayrıca Kuzey kore ordusunun bılgılerıne ulasamazsın dısa kapalı bir ülkedir bunuda unutma lütfen
aslında yüzde yüz kendileri geliştiriyor demekte yanlış,kritik teknolojilerin çoğu çin ve rusya ya ait,roket sistemleri zaten komple rus.şu devirde sırf roket geliştirip amerika yı menzile alıcam diye ülkeyi tımarhaneye çevirmek mantıklı geliyorsa,ülke bütçesinin yarısını savunmaya ayırmak mantıklı geliyorsa zaten her ülke geliştirir bunları.türkiye 100 milyar dolar harcasın her yıl 5 senede yapar atom bombası bizde bulgur ayrana dayanırızGüney kore lcd tv yapıyor bunlar kıtalararası balistik roket
![]()
napsın ülkelerın kendı cıkarları ıcın dıger ulkelerı harcaaması.. adam kendı bacagından asılamya calısıyor![]()
![]()
Ulaşılamaz denen İran nükleer araştırma merkezlerine ABD virüsle girip bilgi çaldı.
Bu dünyada ulaşılamaz hiçbirşey yok.
Sende liste vermişsin, birileri bunu söylemişki, yazıp çizmişler.
Demekki bazı şeyler bilinebiliyor.
Zaten böyle ülkeler gösterişi sever, ellerinde 100tane atom bombası olsa açıklarlar bizde 100tane Atom bombası var diye.
Dünyaya göz dağı vermek için.
Gösterişe meraklıdırlar.
Yahu onu bizde biliyoruz.
Zaten Onlar yazıldı çizildi.
Ankara'dan ötesini vururlarsa ancak füzeyi durdurur bilmem ne diye.
O Füzelerin zaten oraya yerleştirilmesindeki amaçta TR'yi değil İsrail'i olası Suriye yada İran füzelerinden korumak.
İşin aslı zaten değişik.
Normalde sınıra yakın İllere kurulması lazımdı, Fakat Çok Güçlü DIŞ politikamız olduğu için ülkemize kurulacak füze savunma sistemlerinin yerini bile ABD seçti.
yalnız o menzil abd yi içine alsın abd bi çakacak kuzey kore de anlamayacak ne olduğunu,ne çin ne rusya alacak abd nin elinden![]()
valla hocam o kadar kesın konusuyorsun kı mubarek ajan olsan dunyanın altını ustune getıreceksın![]()
Yahu onu bizde biliyoruz.
Zaten Onlar yazıldı çizildi.
Ankara'dan ötesini vururlarsa ancak füzeyi durdurur bilmem ne diye.
O Füzelerin zaten oraya yerleştirilmesindeki amaçta TR'yi değil İsrail'i olası Suriye yada İran füzelerinden korumak.
İşin aslı zaten değişik.
Normalde sınıra yakın İllere kurulması lazımdı, Fakat Çok Güçlü DIŞ politikamız olduğu için ülkemize kurulacak füze savunma sistemlerinin yerini bile ABD seçti.
valla hocam o kadar kesın konusuyorsun kı mubarek ajan olsan dunyanın altını ustune getıreceksın![]()
Kesin konuşuyorum çünkü Gazete okuyorum, haberleri takip ediyorum.
Bak sana kanıt .
İranın nükleer tesislerine virüs girdi - Enerji Enstitüsü
Son yıllarda Batılı ülkelerin siber saldırıları altında olan İran, yeni bir bilgisayar virüsünün tehdidiyle karşı karşıya.
F-Secure güvenlik firmasının haberine göre, İranın nükleer tesislerine sızan yeni virüs, aktif hale geldiğinde ünlü rock grubu AC/DCnin Thunderstruck parçası çalmaya başlıyor. İrana taşınabilir aygıtlarla sokulduğu tahmin edilen virüs konusunda İran Nükleer Enerji Grubunun (AEOI) yardım talebinde bulunduğu belirtiliyor. AEOIden bir yetkili, virüsün nükleer tesis otomasyon sistemlerine zarar verdiğini kaydetti.
İran, tartışmalı nükleer enerji programını yürüttüğü tesislerine yönelik siber saldırılardan, ABD, İsrail ve İngiliz istihbarat servislerini sorumlu tutuyor.
Peki aynı virüs neden koreye işlemedi) dediğim gibi herkes aynı kategoride değil dünyada
iranın endüstriyel kontrol sistemleri siemens,bu virüste siemens üzerinde çalışıyor.kuzey kore kapalı kutu siemens kullandığını hiç sanmıyorum.iran iyi kötü avrupayla hala sağlam ilişkileri olan ülke,peugeoth fabrikası var adamlarda düşün artık.
Peki arkadaşlar o zaman, suriyeye mudahele olmasın, adamlar kımyasal kullanıp kucucuk bebekleri ,çocukları ,aciz kadınları öldürmeye devam etsin.
Peki aynı virüs neden koreye işlemedi) dediğim gibi herkes aynı kategoride değil dünyada
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.