Verdiğiniz Değer İçin Sonsuz Teşekkürler

bu adam bana partner kanal sattı sorun çıktı partnerden atıldırlar günlerce ilgilendi her soruma cevap verdi modluğu yöneticiliğine zaten dencek söz yok

prison break yani böyle bir dizi bir daha asla gelmeyecek demişimdir hep yani ytkoray da o hesap .

Hayırlısı olsun koray görevin boyunca kişiliğini ve o güzel duruşunu bozmadan güzel bir şekilde bıraktığın içinde tebrik ediyorum seni.

Birbirimizi tanımayız ama forumda ki adaletini de bilmeyen yok hayırlısı olsun forum emekcisi kardeşim.

biz seni kırmızı sevdik hiç muhabbetimiz olmadı ama forumda sevdiğim ve çok saygı duyduğum bir adamsın

Forumu yöneticilikle birlikde bırakıyorum gibi bir algı oluşmuş sanırım, bir yere gittiği yok olaya bu kadar duygusal yaklaşmayın, böyle daha rahat hissediyodur eminim, hayırlısı olur inşallah. :)

Yılın yönetici seçilen ve forum kullanıcıları tarafından bu kadar çok sevilen bir insanın yönetimi bırakması forum için büyük bir kayıp,yolun açık olsun Koray...

Yeni tanısamda ne kadar değerli bir üstad olduğunu anladım. Başarılarının devamını dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri