Vergi dairesinden çağrıldım

Arkadaşlar vergi vereceksiniz 50tl kazansaniz bile v-e-r-e-c-e-k-s-i-n-i-z bundan sonra kazandıgınız paranın %50 devlete vereceksiniz bu devletin paraya ihtiyaci var vatan kötü durumda okey allaha emanet

Arkadaşlar yıllık 5 k 10 k 20 k gibi sınırdı vs öyle birşey yok. Kim diyorsa yalan söylüyor. Geçen hafta aylık 200 250 tl arası adsense geliri elde eden arkadaşımı bile vergi dairesine çağırdılar. Düzenli gelir elde ediyorsan vergisini vereceksin demiş müfettiş. Bu arada bende incelemedeyim yani. Virüs ayağına inşallah vergi yapılandırması çıkarda bi miktar öder kurtuluruz.

bazıları %50si masraf kabul edilerek, kalan %50 üzerinden vergilendirme yapılıyor demiş ne kadar doğru arkadaşlar ?

Benden giderlerini getirmemi istediler. Yüzde 50 muhabbeti filan dönmedi

Bazilarina kazandiginda fazla vergi cıkarmışlar.beni cagirsalar bile gidecegimi sanmiyom .gitsemde gitmesemde yine ayni orani cikarcaklar.zaten ödüyemem .üzerimde herhangi bir mal mulk yok zaten o kadar paramda olmadi :) bizim gibi onbinlerce magdur olacak.bu konu her gordugumde kalbime bicak saplaniyir :):)

Acaba araç alımını gider olarak kabul ederlermi ya ? Hiç fikri olan varmı ? Şirket varken araç masrafları bakımı yakıtı araç alımı gider olarak gösterilebilyior şuan gösteriyorum kendi şirketim de ama acaba geçmiş için de aynı şeyi sayarlar mı ?

Acaba araç alımını gider olarak kabul ederlermi ya ? Hiç fikri olan varmı ? Şirket varken araç masrafları bakımı yakıtı araç alımı gider olarak gösterilebilyior şuan gösteriyorum kendi şirketim de ama acaba geçmiş için de aynı şeyi sayarlar mı ?
Suanki şahıs işletmesi hocam yoksa limited şirketi mi kurdunuz

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suanki şahıs işletmesi hocam yoksa limited şirketi mi kurdunuz

Şahıs hocam ama limitede geçmem daha karıma olacak ama önce bi alışayım şu bürokratik şeylere acayip sıkıcı yok kdv yok geçiçi vergi yok muhtasar beyanname yok bilmem ne vergisi.

Şahıs hocam ama limitede geçmem daha karıma olacak ama önce bi alışayım şu bürokratik şeylere acayip sıkıcı yok kdv yok geçiçi vergi yok muhtasar beyanname yok bilmem ne vergisi.
Bende yarın şahıs işletmesi için çalışmalara baslicam ama gider kalemleri aynımı limited ile dediğin gibi şahısta kazanç yükselince neredeyse yarısı vergi oluyor limited gibi araba alsam yada kırlar telefondu bilgisayar klimaydi bunları gider yapabiliyor musunuz

Bende yarın şahıs işletmesi için çalışmalara baslicam ama gider kalemleri aynımı limited ile dediğin gibi şahısta kazanç yükselince neredeyse yarısı vergi oluyor limited gibi araba alsam yada kırlar telefondu bilgisayar klimaydi bunları gider yapabiliyor musunuz

Gider aynıdır iş aynı sonuçta. Valla geçen ay iphone 11 aldım girdik gidere, bu ay tablet gene aynı girdik gidere. Araba yakıtı bakımı hertürlü masrafı. Bol bol fatura alın harcama yaptığınız yerlerden

Gider aynıdır iş aynı sonuçta. Valla geçen ay iphone 11 aldım girdik gidere, bu ay tablet gene aynı girdik gidere. Araba yakıtı bakımı hertürlü masrafı. Bol bol fatura alın harcama yaptığınız yerlerden

anladım hocam o zaman hayırlısı kuralım şirketimi vergimizi verelim sonuçta iş için harcamlar yapacaz bunu yazarız bizde sağolasın

Bu olaydan müzdarip olanların toplanıp ortak dava açması lazım, başka türlüsü çok zor.Allah hepimize yardım etsin.

Amaçları size sirket kurdurup sürekli para almak siz de bu işi kabul ediyorsunuz garip. Hak aramadan kabul etmek olmamalı. Para bana acil lazım değil diyorsanız adsenste tutun. İlerde kanun değişir başkası gelir ya da varlık barışı çıkar tekrar o zaman haber verip hoop parayı çekersiniz toptan. Aylık girerse tabi adam sana şirket kur der. Tabi zorla mı hayır öyle bir dünya yok.

Son düzenleme:
Amaçları size sirket kurdurup sürekli para almak siz de bu işi kabul ediyorsunuz garip. Hak aramadan kabul etmek olmamalı. Para bana acil lazım diyorsanız adsenste tutun. İlerde kanun değişir başkası gelir ya da varlık barışı çıkar tekrar o zaman haber verip hoop parayı çekersiniz toptan. Aylık girerse tabi adam sana şirket kur der. Tabi zorla mı hayır öyle bir dünya yok.

Sansima 1 yildir kapali olan kanal açildi .eğer para kazanmasi kapanmazsa bir kurusuna dokunmayacağim.adsensede kalsin.belki bir gün guzel bir yasa cikar

Amaçları size sirket kurdurup sürekli para almak siz de bu işi kabul ediyorsunuz garip. Hak aramadan kabul etmek olmamalı. Para bana acil lazım değil diyorsanız adsenste tutun. İlerde kanun değişir başkası gelir ya da varlık barışı çıkar tekrar o zaman haber verip hoop parayı çekersiniz toptan. Aylık girerse tabi adam sana şirket kur der. Tabi zorla mı hayır öyle bir dünya yok.

Sansima 1 yildir kapali olan kanal açildi .eğer para kazanmasi kapanmazsa bir kurusuna dokunmayacağim.adsensede kalsin.belki bir gün guzel bir yasa cikar

Parayı adsensede tutmak hiç mantıklı değil zira onların da çokomelliden farkı yok yarın tüm kazançların üzerine yatabilirler.

Tamam sen öyle yap. Asgari ucretten bile vergi alınan bir yerde sen YouTube dan gelen yüklü paranın göz yumulacagimi düşünüyorsun a gitse b .c gelsede bence hazır görmüşler bu ballı ekmeği birakmaz o yüzden milletin geleceği ile oynama gazlayipta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri