Vergi yasası için bankas hesabı açan oldumu

madnessdaily

Yasaklanmış
merhabaşlar merhaba bu vergi yasası için 1 ocaktan sonra banka hesabı açan oldumu olduysa deneyimlerini paylaşabilirmi

Hocam 1 ocakdan bu yana vergi dairesi ve bankalar kapalıydı, işlem yapabilen olmamıştır

Açamazsınız çünkü kanunun taslak tebliği yayınlandı en son. O taslak olmaktan çıkacak anca ondan sonra ocak ödemelerine yetişmez gibi

Açamazsınız çünkü kanunun taslak tebliği yayınlandı en son. O taslak olmaktan çıkacak anca ondan sonra ocak ödemelerine yetişmez gibi

hocam sanki yetişecek gibime geliyor, malum şuan her yerden paraya ihtiyaç var :) bugün muhtemelen bilgi düşer sonrasında da açın hesapları yatırın parayı derler gibime geliyor

Bu taslak tebliğ bunun önemi yok, tebliğ lazım taslakdan çıkması gerekiyor

---------- Spam Engelliyici 12:35 ---------- Önceki Mesaj 12:34 ----------

hocam sanki yetişecek gibime geliyor, malum şuan her yerden paraya ihtiyaç var :) bugün muhtemelen bilgi düşer sonrasında da açın hesapları yatırın parayı derler gibime geliyor

Ben bankayı değişcem bana zor yetilşir gibi değişmeyene sorun olmazda 😀

benim bildiğim onaylandı 1 ocaktan sonra yürürlüğe girecekti yanlışmı biliyorum acaba

ben 189 u aradım . Vergi dairelerine ve bankalara henüz uygulama genelgesi gitmemiş. 189 un söylediğine göre önce bağlı olduğun vergi dairesine giderek "istisna belgesi" alınacak , sonra banka da yeni bir hesap açılacak yada daha önce youtube için kullanılan hesap tanıtılacak sonra o iban numarası tekrar vergi dairesine gidilerek bildirilecekmiş.

Bankalar hala olaydan bihaber. Vergi dairesini de aradım. Bize henüz uygulama evrakı gelmedi ama siz gelip "İstisna belgesi " isteğinize dair bir dilekçe verin dedi.

Yani olay hala havada , kimse ne yapacağını net bilmiyor.

bu işlerden çok anlamam ama [MENTION=85286]AOA[/MENTION] dediği gibi tebliğ gerekiyor vergi dairesine. buda şubat ayı gibi yetişir. hatırladığım kadarı ile varlık barışın da böyle bir şey olmuştu

bu işlerden çok anlamam ama [MENTION=85286]AOA[/MENTION] dediği gibi tebliğ gerekiyor vergi dairesine. buda şubat ayı gibi yetişir. hatırladığım kadarı ile varlık barışın da böyle bir şey olmuştu

hocam kanun 01 ocaktan itibaren geçerli , yani bu tarihten sonra yatacak paralara yapılacak kesinti ve işlem kanunda belirlenmiş. Yani ya yetiştirecekler yada bu ayın 22 sinde yatacak gelirler için sonradan talep ile kesinti yapılacak , insanlar kanuna güvenerek şahıs şirketlerini kapattılar. En azından ben de dahil ve benim tanıdığım bir kaç kişi. 189 u arayıp bu konuyu da özellikle sordum. Bu ay genelge çıkmadan ve uygulama başlamadan para yatarsa ne olur dedim. kanunda yazana tabi olursunuz dedi. Yani bence herkes 189 u yada kendi vergi dairelerini arayarak bu konuda sıkıştırabilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri