Viacom Adına Sahte Telif Atan Arkadaş Senin Devrini Bitirecem!!!

• Kullanıcı egva06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu forumda bulamazsın bence.ya adam uluslarası çalışan biri yada sen yanılıyorsun.viacom adına google a telif hakkında bulunan 6 tane şirket 2 tane raporlama kuruluşu var.tek mailden telif çalışması yapmalarını beklemiyorum.

bende de o mailden bi telif var dostum , şimdi boşu boşuna mı sildik o güzelim kanalı ... Allahından bulsun ne diyeyim ki başka !!

arkadaşlar 3 ay önce 20 tane telif yedim bu mailden üzerine gittik ve mailin gerçek olduğu konusunda karar verdik ve bu kategoriden vazgeçtik

[email protected] mail adresi free gibi gözüksede özellikle alınmış mail adresi gibi duruyor ve bence telifi atan kişi gerçek ..

ama son karar tamamen kişiye aittir

karşı bildirimlerimiz bile geri çevrildi 20 kere...

edit:yenileri katılmasın...

bu siteden isteyen herkes viacom.copyright-notice.com uzantılı mail alabiliyor sanırım bence sahte telif

Merhaba arkadaşlar bu adam yaklasık olarak 2 aydır benimle sürekli uğraşıyor çalıştığım 3 4 ayrı katagoride bu kişiliksiz sürekli telif ihtarı atıyor sürekli bende yeniden kanal açıp devam ediyordum kendisi beni çok iyi tanıyor ee nede olsa 2 aylık bir geçmişimiz var ama artık gerçekten sabrımın son noktasına kadar getirdi üzerinde saatlerce uğraştığım videoları kanalları sırf kendisi piyasada tek olmak için 2 aylık süre içinde bol aboneli bol izlenimli kanallarımı sildi süpürdü ben sabrettim dedim kurunun yanında yaş yanmasın diye sürekli tekrar devam ettim ama sabrımında bir sınırı var adsensesinden tutunda bütün kanallarına kadar silip süpürecem artık sana bu katagorilerde ekmek yok !!! Tek şartım şu eğerki 24 saat içinde fear_felix skype adresime gelip konuşursan ve bidaha yapmıyacağının teminatını verirsen beni kararımdan geri döndürebilirsin. Aksi takdirde adsensenden kanallarına kadar süpürecem ve o katagorileri forumda paylaşıcam sana bu katagoride ekmek bırakmıyacam!!!

Bilmeyen arkadaşlara söyliyeyim sahte telif atan mail adresi: [email protected]
Gerçek viacomun telif attığı mail: [email protected]m

Patron bu kanalda tek video 16 bin kusur goruntulenme olan kanalmiydi seninki ilk sayfada cikan.

hayır benim anlamadığım zaten viacom adlı şirket sürekli telif atan bir yerki. Sana atılan sahte telif bile olsa gerçek telifi çok geçmeden yersin. ayrıca sahte diye verdiğin telifi internette biraz araştırdım ve adam uzun süredir bu maili kullanarak telif atıyormuş sahte olsa eninde sonunda birinin yaptığı karşı bildirimle falan maili kapanırdı.

hayır benim anlamadığım zaten viacom adlı şirket sürekli telif atan bir yerki. Sana atılan sahte telif bile olsa gerçek telifi çok geçmeden yersin. ayrıca sahte diye verdiğin telifi internette biraz araştırdım ve adam uzun süredir bu maili kullanarak telif atıyormuş sahte olsa eninde sonunda birinin yaptığı karşı bildirimle falan maili kapanırdı.
viacom adlı şirket her zaman atmıyor telifi ayda 1 kez anca denk gelirse oda onun gerçek attığı telifin mailinide konuda belirttim zaten

Onu bunu bilmem ayni benzer konuda bana bu yapildi bende yapcam etcem diyen üyeyi [MENTION=1405]Rammstein[/MENTION] engellemisti dikkat etmek lazim...

Sonucta sana ait olmayan bir eserden kazaniyorsun

[email protected]'dan ben de telif yemiştim ama hangi çizgi filmdi unuttum.

az çektirmedi bana da baya bir araştırmıştım ama [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] 'ın verdiği gibi sadece bunu bulmuştum

Brad Bo
On behalf of Vobile as an agent for Viacom
4699 Old Ironsides Drive, Ste 430
Santa Clara, CA 95054
v: (408) 217-5000
[email protected]

Allah belasını versin eğer sahte telifse.

copyright-notice.com free mail hesabi. Koskoca viacom bu mail ile telif atmaz. Sahte oldugu bariz ortada. Kim bu maili sahte degilmis gibi göstermeye kalkisirsa ondan da süphe ederim. Basin karsi bildirimi.

copyright-notice.com
BU siteyi çözemedim. Her türlü şirket bu mail üzerinden telif atıyor. Kendi mailiniz mi yok arkadaş. Sahte mi değil mi anlaşılmıyor da.

Orjinal diyenler heralde yaziyi okumadilar ayni kategorideki spam kanallar devam ederken arkadasinki surekli kapaniyosa gercek telif degildir bu kadar basit

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Evet arkadaşlar biraz araştırınca yani kafa hallaç pamuğuna döndü ama sanırım bu mail adresi gerçek neden? Şimdi bulduğum websitelerini burda paylaşırım da arkadaşların kategorileri ortaya çıkmış olur. Ancak şunu belirteyim bu email adresi ile ilişkili pek çok torrent vakkası var. Nasıl? Amerikada eğer kendinizi gizlemeden torrent indirir durursanız internet sağlayıcınız veya film şirketleri veya çeşitli copyright şirketleri (ki bu emaili atan kişi büyük ihtimal Viacom International Inc. (Viacom) için çalışan ufak bir şirketin evden home office şeklinde çalışan bir elemanının emaili. Hayır nerden biliyorum bende Amerikaya ilk geldiğimde torrente asıldık film indirecez diye Warner Bros tan tut bu gibi ufak şirketlerden de emailler geldi sonra çaktım dalgayı ve kendimi gizleyerek torrent indirmeye başladım. Ayrıca başka bir örnek bu gibi işlere benim çalıştığım şirket pek çok farklı büyük şirketle çalışıyor ancak o büyük şirketler diğelim ki benim burda bilgisayar departmanımda bir sorun çıktı yolladıkları şirketler küçük şirketler ve adamların emailleri gmail veya hotmail veya bu gibi bedava email servisleri olabiliyor. Neyse fazla uzatmayalım

Bu email ile ilişkili şu bilgileri bulmuş arkadaşlar Brad Bo On behalf of Vobile as an agent for Viacom 4699 Old Ironsides Drive, Ste 430 Santa Clara, CA 95054 v: (408) 217-5000
[email protected]

Bende bu adresi buldum ancak ek olarak şu bilgileride buldum: Warren Solow Viacom 1515 Broadway New York, NY 10036 v: (408) 217-5000 [email protected]
Yine yabanc formlarda da bu kişiye karşı bildirim atan ve avcunu yalayan pek çok kişi var.

anyone can help!!! - ElaKiri Community bu bir örnek yine arkadaşların o çalıştığı çizgi film kategorisinde piratebay torrent websitesinde pek çok kişi bu emailden DMCA usülsüzlüğü ve copyright ile ilgili mail aldıklarını söylemişler. Örnek:
Argathol at 2013-07-27 06:54 CET:
Be aware this download may be traced was given a copyright infringement from viacom
MrPeanut42 at 2013-07-27 09:53 CET:
They are watching this torrent and sending DMCA crap to people - this is who is watching for Viacom:

Brad Bo On behalf of Vobile as an agent for Viacom 4699 Old Ironsides Drive, Ste 430 Santa Clara, CA 95054 v: (408) 217-5000
[email protected]
luxaet at 2013-09-25 00:44 CET:
Viacom is tracking this torrent and will email you or your ip, or in my case, my University. Be careful with this one.
m4ndi at 2013-09-29 00:53 CET:
I also got an infringement notice from Viacom...
fallout11 at 2013-10-01 01:47 CET:
Proxy server for the win. Send that infringement notice straight to hell, where it belongs.

Sonuç bu adamlar gerçek tabii bu bence daha çok kanıt var ama fazla uzatmanın lüzumu yok. Tabii geri bildirim atabilirsiniz ama bence bu adamlar %100 gerçek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri