Viacom Adına Sahte Telif Atan Arkadaş Senin Devrini Bitirecem!!!

• Kullanıcı egva06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egva06

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bu adam yaklasık olarak 2 aydır benimle sürekli uğraşıyor çalıştığım 3 4 ayrı katagoride bu kişiliksiz sürekli telif ihtarı atıyor sürekli bende yeniden kanal açıp devam ediyordum kendisi beni çok iyi tanıyor ee nede olsa 2 aylık bir geçmişimiz var ama artık gerçekten sabrımın son noktasına kadar getirdi üzerinde saatlerce uğraştığım videoları kanalları sırf kendisi piyasada tek olmak için 2 aylık süre içinde bol aboneli bol izlenimli kanallarımı sildi süpürdü ben sabrettim dedim kurunun yanında yaş yanmasın diye sürekli tekrar devam ettim ama sabrımında bir sınırı var adsensesinden tutunda bütün kanallarına kadar silip süpürecem artık sana bu katagorilerde ekmek yok !!! Tek şartım şu eğerki 24 saat içinde fear_felix skype adresime gelip konuşursan ve bidaha yapmıyacağının teminatını verirsen beni kararımdan geri döndürebilirsin. Aksi takdirde adsensenden kanallarına kadar süpürecem ve o katagorileri forumda paylaşıcam sana bu katagoride ekmek bırakmıyacam!!!

Bilmeyen arkadaşlara söyliyeyim sahte telif atan mail adresi: [email protected]
Gerçek viacomun telif attığı mail: [email protected]m

Sorma bizde yedik ayni buna benzer baska videodan allah belalqrini versin ne diyim

Gecende boyle bir konuya boyle yazdim uslupdan ceza yemistim ne kadar ilgincki yine uslanmiyorum:)

Adi herifler birsey demiyorum aldiklari paranin altinda kalirsiniz ins

kanal ifşasına kategori ifşasına gerek yok.zaten herkes herşeyi görüyor
serkan abi bu konularda hassas
veya diğer adminlere söyle , onlar bu iş için bi ekip kurmuslardı zaten

Benim anlamadigim nasil olur da @viacom.com uzantili bir mail ile sahte telif atabiliyorlar?

kanal ifşasına kategori ifşasına gerek yok.zaten herkes herşeyi görüyor
serkan abi bu konularda hassas
veya diğer adminlere söyle , onlar bu iş için bi ekip kurmuslardı zaten
öyle yağma yok hocam katagorileri burdan paylaşıcamki hayatının hatasını yaptıgını ögrenicek süre tanıdım ona süre bitene kadar bekliyecem

Brad Bo
On behalf of Vobile as an agent for Viacom
4699 Old Ironsides Drive, Ste 430
Santa Clara, CA 95054
v: (408) 217-5000
[email protected]

valla benim tahminime göre sahte telif değil...
bende yemiştim ve araştırınca sahte olmadığına kanaat getirdim.

Valla sahte mi degil mi bilemem ama bu telifi adamin bu forumda isi olmaz. Neredeyse dunyanin her yerinde bu adamdan telif yiyen kisiler mevcut :)

Vay Anasını :) Bende Dedim niye bu şirket sadece bana telif atıyorda adamın videoları duruyor tüm videolarım aramada baştaydı günlük 300-400 tl kazanıyordum abonem 1200 olmuştu bi gün baktım kanalımdaki alakasız videoya bile telif atmış kanalı silip attım şirket sandım ta ki arama yapınca sadece o kanala bişey olmadıgını gördüm videolar çatır çatır izleniyor reklam cıkıyor ve benim yerimi kaptığını gördüm sanırım aynı arkadaştan bahsediyoruz eğerki bu sen isen allah ummadığını nasip etsin..

Vay Anasını :) Bende Dedim niye bu şirket sadece bana telif atıyorda adamın videoları duruyor tüm videolarım aramada baştaydı günlük 300-400 tl kazanıyordum abonem 1200 olmuştu bi gün baktım kanalımdaki alakasız videoya bile telif atmış kanalı silip attım şirket sandım ta ki arama yapınca sadece o kanala bişey olmadıgını gördüm videolar çatır çatır izleniyor reklam cıkıyor ve benim yerimi kaptığını gördüm sanırım aynı arkadaştan bahsediyoruz eğerki bu sen isen allah ummadığını nasip etsin..
aynen hocam bu adam aynı şeyleri 2 aydır banada yapıyor

sakin ol sampiyon. Kotu bisey demedim. Bak telefonu adresi vs var. Senin yerinde olsam burada arayacagima, telefonunu arardim..
neyini arıcam hocam kimki o arayım süreyi verdim burdan biriyse çıkar çıkmazsada yarın paylasırım katagorileri olay bu kadar basit

neyini arıcam hocam kimki o arayım süreyi verdim burdan biriyse çıkar çıkmazsada yarın paylasırım katagorileri olay bu kadar basit

Bence simdiden aciklasan da olur cunku bu adamin bu forumda oldugunu sanmiyorum. Bir cok sitede bu mail'den uyari alanlar varmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri