Viacom Adına Sahte Telif Atan Arkadaş Senin Devrini Bitirecem!!!

• Kullanıcı egva06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence öle bi adresle sahte telif atılabilir bu tip mailleri almak çok kolaydır

Evet o tarz mailleri almak kolay, fakat anlasilmayan bi olay daha var. Sahte telife geri bildirim yaparsiniz eger sahteyse videonuz zaten geri yuklenir. Bu mail adresinden gelen telife geri bildirimde bulunun bakalim ne cevap aliyorsunuz.

Evet o tarz mailleri almak kolay, fakat anlasilmayan bi olay daha var. Sahte telife geri bildirim yaparsiniz eger sahteyse videonuz zaten geri yuklenir. Bu mail adresinden gelen telife geri bildirimde bulunun bakalim ne cevap aliyorsunuz.

Aynen öyle üstadım burda arkadaşları bilgilendirmeye çalışıyoruz ama buyrun geri bildirim atın bakalım ne oluyor.

bence öle bi adresle sahte telif atılabilir bu tip mailleri almak çok kolaydır

Üstadım anlatamadım galiba olay bir tek youtube olayı değil bu adamlar pek çok torrent indiren kişiyede email atmışlar ve o film, dizi, çizgi film vs. artık ne indirildiyse yapmamaları gerketiğini yasal haklarının kendilerinde saklı olduğunu ve işin sonuncunun hapislik ve yüksek miktarlarda para cezası olacağını belirtmişler. Esas olay torrent indiren birisinin emailini öyle herkes bulamaz artı torrent indiren kişiye bu yaptığın yasal değildir indirdiğin filmler, diziler vs. copyrightlidir diye email atınca bu adamlar nasıl bir kazanç sağlıyor söylermisin? Ben söyleyeyim hiçbirşey! Adamlar işlerini yapıyorlar. İşleri ne? Kendi şirketlerinin korumakla mükellef oldukları copyrightlı ürünleri her ortamda korumak ve yakaladıklarını da cezalandırmak. Bu ortam youtube olur torrent siteleri olur torrent indirenler olur aklına ne gelirse. Benim demek istediğim yurt dışında hele Amerikada işler öyle yürümüyor. Hele bu email gmail yok hotmail yok bilmem ne bedava email hesabı demekle bu iş çözülmüyor. Dikkat etmek gerek. Adamlar maliyetten kısmak için herşeyi yapıyorlar. Sen diyosun ki şirket bedava email mi kullanır onlarda diyor ki bedavası varken niye para vereyim.

Kardesim ne kadar sahtede olsa adam sana sürekli telif atıyorsa gercekten bir farkı yok.
Sen bunu ispatlıyabiliyorsan eger ne alâ fakat ispatlıyamıyorsanda fazla takılmanın bir manâsı yok.
Anlasılan cok para kazandırıyor ki sende kategoriyi bırakmak istemiyorsun.Emin ol ki baskalarıda hergün yüklüyor.
Ayrıca öyle kategoriyi söylerim diye de atıp tutmayın.

Karsi bildirim gonder diyen arkadaslara kisa ozet gecicem

Beyler yukledigimiz video zaten bizim degil karsi bildirip yap diyorsunuz ee youtubeda artik isler degisti biliyorsunuz siz karsi bildirim gonderiyorsunuz youtube ilk once videoya sonra emaile bakiyor ee normal olarakta yaptiginiz bildirimi yetersiz buluyor oyuzden sahte olsada artik oyle karsibildirim bile yetmiyor

spam kanallarımda sayısız sahte telifi kaldırdım ,geri bildirimle.

Karşı bildirim işine falan hiç girmedim şu son 2 günde tek kazanç noktam olan kanalı bir tane eleman sahte teliflerle kapattırdı. Sahte olduğuna net şekilde eminim gmail hesabıyla diziye telif atan ve attığı telifli videonun kaynağını da gizleyen şahıs bir şey demiyorum ben dersem ciddi manada ağır konuşurum cümle alem ağzı açık bakar o açıdan ben konuşmicam ama bu da o kişinin yanına kar kalmayacak kim olduğu yüklediği videolardan bariz belli çünkü.

Evet arkadaşlar biraz araştırınca yani kafa hallaç pamuğuna döndü ama sanırım bu mail adresi gerçek neden? Şimdi bulduğum websitelerini burda paylaşırım da arkadaşların kategorileri ortaya çıkmış olur. Ancak şunu belirteyim bu email adresi ile ilişkili pek çok torrent vakkası var. Nasıl? Amerikada eğer kendinizi gizlemeden torrent indirir durursanız internet sağlayıcınız veya film şirketleri veya çeşitli copyright şirketleri (ki bu emaili atan kişi büyük ihtimal Viacom International Inc. (Viacom) için çalışan ufak bir şirketin evden home office şeklinde çalışan bir elemanının emaili. Hayır nerden biliyorum bende Amerikaya ilk geldiğimde torrente asıldık film indirecez diye Warner Bros tan tut bu gibi ufak şirketlerden de emailler geldi sonra çaktım dalgayı ve kendimi gizleyerek torrent indirmeye başladım. Ayrıca başka bir örnek bu gibi işlere benim çalıştığım şirket pek çok farklı büyük şirketle çalışıyor ancak o büyük şirketler diğelim ki benim burda bilgisayar departmanımda bir sorun çıktı yolladıkları şirketler küçük şirketler ve adamların emailleri gmail veya hotmail veya bu gibi bedava email servisleri olabiliyor. Neyse fazla uzatmayalım

Bu email ile ilişkili şu bilgileri bulmuş arkadaşlar Brad Bo On behalf of Vobile as an agent for Viacom 4699 Old Ironsides Drive, Ste 430 Santa Clara, CA 95054 v: (408) 217-5000
[email protected]

Bende bu adresi buldum ancak ek olarak şu bilgileride buldum: Warren Solow Viacom 1515 Broadway New York, NY 10036 v: (408) 217-5000 [email protected]
Yine yabanc formlarda da bu kişiye karşı bildirim atan ve avcunu yalayan pek çok kişi var.

anyone can help!!! - ElaKiri Community bu bir örnek yine arkadaşların o çalıştığı çizgi film kategorisinde piratebay torrent websitesinde pek çok kişi bu emailden DMCA usülsüzlüğü ve copyright ile ilgili mail aldıklarını söylemişler. Örnek:
Argathol at 2013-07-27 06:54 CET:
Be aware this download may be traced was given a copyright infringement from viacom
MrPeanut42 at 2013-07-27 09:53 CET:
They are watching this torrent and sending DMCA crap to people - this is who is watching for Viacom:

Brad Bo On behalf of Vobile as an agent for Viacom 4699 Old Ironsides Drive, Ste 430 Santa Clara, CA 95054 v: (408) 217-5000
[email protected]
luxaet at 2013-09-25 00:44 CET:
Viacom is tracking this torrent and will email you or your ip, or in my case, my University. Be careful with this one.
m4ndi at 2013-09-29 00:53 CET:
I also got an infringement notice from Viacom...
fallout11 at 2013-10-01 01:47 CET:
Proxy server for the win. Send that infringement notice straight to hell, where it belongs.

Sonuç bu adamlar gerçek tabii bu bence daha çok kanıt var ama fazla uzatmanın lüzumu yok. Tabii geri bildirim atabilirsiniz ama bence bu adamlar %100 gerçek!
sana güvenerek konuyu kapattırıyorum kardes

banada [email protected] dan geçende telif geldi.
geçen senede Sünger Bob videolarına telif atıyordu bu mail.
yani çok karışık bir mail geçmişi var.
Gerçekmi, değilmi zor anlaşılıyor.

banada [email protected] dan geçende telif geldi.
geçen senede Sünger Bob videolarına telif atıyordu bu mail.
yani çok karışık bir mail geçmişi var.
Gerçekmi, değilmi zor anlaşılıyor.

Aynen banada sünger bob için telif attı . Sonuç olarak gerçek diyor forum ahalisi galiba .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sizler daha yeni mi öğrendiniz gerçek olduğunu? Forumu araştırırsanız aylar öncesinden gerçek olduğunu zaten yazdık.Size önerim, viacom'un ürünlerinden uzak durun.Adamlar nefes aldırmıyolar artık.

Sizler daha yeni mi öğrendiniz gerçek olduğunu? Forumu araştırırsanız aylar öncesinden gerçek olduğunu zaten yazdık.Size önerim, viacom'un ürünlerinden uzak durun.Adamlar nefes aldırmıyolar artık.

Konunun tamamını okudun mu ?

Konunun tamamını okudun mu ?

Konuyu açan arkadaşın ve birkaç arkadaşın yazdıklarını okudum? Yetmez mi ?
Demek istediğim o kişiyi boşuna arıyor bu forumda.Çünkü telifler gerçek..

Konuyu açan arkadaşın ve birkaç arkadaşın yazdıklarını okudum? Yetmez mi ?
Demek istediğim o kişiyi boşuna arıyor bu forumda.Çünkü telifler gerçek..

Sonuç olarak öyle görünüyor . Yapıcak bir şey yok .

Viacom, Lionsgate, Warner Bros. Disney artık ciddi şekilde teliflemeye başladı.

ücretsiz mail adresiyle mi telif atacak viacom? saçma geliyor kulağa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri