Viacom Adına Sahte Telif Atan Arkadaş Senin Devrini Bitirecem!!!

• Kullanıcı egva06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O şerefsiz banada telif atmış , kaçışın yok senin lan seni gerçek viacoma havalle ettim bakalım ne halt yiyeceksin

mail adresi bu : [email protected]

Merhaba arkadaşlar bu adam yaklasık olarak 2 aydır benimle sürekli uğraşıyor çalıştığım 3 4 ayrı katagoride bu kişiliksiz sürekli telif ihtarı atıyor sürekli bende yeniden kanal açıp devam ediyordum kendisi beni çok iyi tanıyor ee nede olsa 2 aylık bir geçmişimiz var ama artık gerçekten sabrımın son noktasına kadar getirdi üzerinde saatlerce uğraştığım videoları kanalları sırf kendisi piyasada tek olmak için 2 aylık süre içinde bol aboneli bol izlenimli kanallarımı sildi süpürdü ben sabrettim dedim kurunun yanında yaş yanmasın diye sürekli tekrar devam ettim ama sabrımında bir sınırı var adsensesinden tutunda bütün kanallarına kadar silip süpürecem artık sana bu katagorilerde ekmek yok !!! Tek şartım şu eğerki 24 saat içinde fear_felix skype adresime gelip konuşursan ve bidaha yapmıyacağının teminatını verirsen beni kararımdan geri döndürebilirsin. Aksi takdirde adsensenden kanallarına kadar süpürecem ve o katagorileri forumda paylaşıcam sana bu katagoride ekmek bırakmıyacam!!!

Bilmeyen arkadaşlara söyliyeyim sahte telif atan mail adresi: [email protected]
Gerçek viacomun telif attığı mail: [email protected]m

aynı karaktersiz banada telif attı eğer elinde iletişim adresi varsa verde bende orjinal bir telif çakayım ona birdaha kendine gelemesin.

sahte telif atanları gerçekten anlamıyorum koskoca youtube neyin peşindesin sen de tuttur bir yol devam et...

mağdurlar arasına beni de ekleyin geçen hafta 2 kanalım yalan oldu bunun yüzünden..

bu adamı kimse bulamaz hiçbir forumdada olmaz zaten.ayrıca bir kişi değil büyük bir ekip.ve sahte olmadıgını düşünüyorum.ifşa edecek bişi yok yani.çizgi film kategorisine girin izlenim almadan bile gönderildiği olur.

bu mailin sahte olmadigina kesin olarak kanaat getirdim artık.tahminim bir ekip işi.şirket mailini youtube dan gelen copyright mailleriyle doldurmamak icin mi yapıyorlar bilemiyorum.ama yeni cıkmıs bi dizinin ilk bölümünü attım 2. gününe telif yedim bu mailden.
rakip atmıs olamaz zaten rakip yok diziyi atan yok benden baska.atanda olmaz zaten.öyle bi dizi.
ayrıca brad bo kimse artık bilmiyorum bu kişinin isminden fox danda telif yedim çizgi filmden.
işi sıkı tutuyorlar

bu mailin sahte olmadigina kesin olarak kanaat getirdim artık.tahminim bir ekip işi.şirket mailini youtube dan gelen copyright mailleriyle doldurmamak icin mi yapıyorlar bilemiyorum.ama yeni cıkmıs bi dizinin ilk bölümünü attım 2. gününe telif yedim bu mailden.
rakip atmıs olamaz zaten rakip yok diziyi atan yok benden baska.atanda olmaz zaten.öyle bi dizi.
ayrıca brad bo kimse artık bilmiyorum bu kişinin isminden fox danda telif yedim çizgi filmden.
işi sıkı tutuyorlar
brad bo dan bende yedim telif yalnız çektiğim kanalda video 1 milyon izlenim almış o hala duruyor. ben attım birgün sonra telif geldi.

Vay ş*refsiz benimde 2 kanalım gitti bunun yüzünden günde 450 lira getiriyordu 3.telifide yiyince içinde 4-5k para olan hesabı sildim ödemeyi almak şansa kaldı allahın belası

Vay ş*refsiz benimde 2 kanalım gitti bunun yüzünden günde 450 lira getiriyordu 3.telifide yiyince içinde 4-5k para olan hesabı sildim ödemeyi almak şansa kaldı allahın belası

Bunlar ne biçim kelime yahu? Sanki videonun hakları senin, kendin çektinde neler diyorsun.

Bunlar ne biçim kelime yahu? Sanki videonun hakları senin, kendin çektinde neler diyorsun.

iyide video onunda değil .gerçekse onu bilmiyorum ama bana göre sahte. gerçek fox atsa anlarımda bu çakallara ne oluyor!

benim çektiğim kanaldaki video duruyor benimki gidiyor bu nasıl iş?

iyide video onunda değil .gerçekse onu bilmiyorum ama bana göre sahte. gerçek fox atsa anlarımda bu çakallara ne oluyor!

benim çektiğim kanaldaki video duruyor benimki gidiyor bu nasıl iş?

Viacom'dan benim çektiğim kadar kimse çekmemiştir, bu konuda emin olabilirsin. O telif atılan mail gerçek yada sahtede olabilir, onada birşey dediğim yok.Ama yinede bize o tür kelimeler kullanma hakkı vermez.

Hocam söylüyoruz ama dinletemiyoruz.Bizim Türk milleti çok sever birşeye körü körüne bağlanmayı, hiçbirşeyi araştırmadan yazmayı, bilgisi olmayan şeyler hakkında atıp tutmayı.

Sahte olduğunu düşünen arkadaşlar hiç durmasınlar geri bildirimde bulunsunlar, mümkünsede sonuçlarını buraya yazsınlar herkes görsün.

Telif sahteyse ve hakları ona ait olmadığı halde telif atıyorsa isterse video benim olmasın benim kanalıma atılan her telif karsı tarafın s*refsizliğidir. Eğer sahte telifcilere ettiğim hakaretler hoşunuza gitmiyorsa alttaki report tuşuna basarak mesajımı şikayet edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri