Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar bu adam yaklasık olarak 2 aydır benimle sürekli uğraşıyor çalıştığım 3 4 ayrı katagoride bu kişiliksiz sürekli telif ihtarı atıyor sürekli bende yeniden kanal açıp devam ediyordum kendisi beni çok iyi tanıyor ee nede olsa 2 aylık bir geçmişimiz var ama artık gerçekten sabrımın son noktasına kadar getirdi üzerinde saatlerce uğraştığım videoları kanalları sırf kendisi piyasada tek olmak için 2 aylık süre içinde bol aboneli bol izlenimli kanallarımı sildi süpürdü ben sabrettim dedim kurunun yanında yaş yanmasın diye sürekli tekrar devam ettim ama sabrımında bir sınırı var adsensesinden tutunda bütün kanallarına kadar silip süpürecem artık sana bu katagorilerde ekmek yok !!! Tek şartım şu eğerki 24 saat içinde fear_felix skype adresime gelip konuşursan ve bidaha yapmıyacağının teminatını verirsen beni kararımdan geri döndürebilirsin. Aksi takdirde adsensenden kanallarına kadar süpürecem ve o katagorileri forumda paylaşıcam sana bu katagoride ekmek bırakmıyacam!!!
Bilmeyen arkadaşlara söyliyeyim sahte telif atan mail adresi: [email protected]
Gerçek viacomun telif attığı mail: [email protected]m
beyler şimdi bu herif ya da her kimse bu forumdan çoğumuzun ekmeğine taş koyuyor, bi şekilde gerçek olup olmadığını öğrenme şansımız yok mu [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam![]()
bence de gerçek.beyler şimdi bu herif ya da her kimse bu forumdan çoğumuzun ekmeğine taş koyuyor, bi şekilde gerçek olup olmadığını öğrenme şansımız yok mu @daralll hocam
son olarak eleman eğer sahte telifciyse evine kadar çökecem öyle kinliyim![]()
bence de gerçek.
dediğim gibi agent sabah attı viacom uzantılı olan akşam attı.zaten ilk sürüyle telifi iki parça halinde atmak bir uyarıdır.bunu aranızdan çoğu kişi artık biliyordur.iki tane salladım üçü de sallayabilirim,videoları sil demek işteakşama üçüncünün geleceği sabahtan belliydi.akşam mesaisini alan da görevi tamamladı.
bu arada içeriğin çizgi,dizi,film dışında bambaşka bir içerikten olması gerçek düşüncesini pekiştirdi.
bence de gerçek.
dediğim gibi agent sabah attı viacom uzantılı olan akşam attı.zaten ilk sürüyle telifi iki parça halinde atmak bir uyarıdır.bunu aranızdan çoğu kişi artık biliyordur.iki tane salladım üçü de sallayabilirim,videoları sil demek işteakşama üçüncünün geleceği sabahtan belliydi.akşam mesaisini alan da görevi tamamladı.
bu arada içeriğin çizgi,dizi,film dışında bambaşka bir içerikten olması gerçek düşüncesini pekiştirdi.
Merhaba arkadaşlar bu adam yaklasık olarak 2 aydır benimle sürekli uğraşıyor çalıştığım 3 4 ayrı katagoride bu kişiliksiz sürekli telif ihtarı atıyor sürekli bende yeniden kanal açıp devam ediyordum kendisi beni çok iyi tanıyor ee nede olsa 2 aylık bir geçmişimiz var ama artık gerçekten sabrımın son noktasına kadar getirdi üzerinde saatlerce uğraştığım videoları kanalları sırf kendisi piyasada tek olmak için 2 aylık süre içinde bol aboneli bol izlenimli kanallarımı sildi süpürdü ben sabrettim dedim kurunun yanında yaş yanmasın diye sürekli tekrar devam ettim ama sabrımında bir sınırı var adsensesinden tutunda bütün kanallarına kadar silip süpürecem artık sana bu katagorilerde ekmek yok !!! Tek şartım şu eğerki 24 saat içinde fear_felix skype adresime gelip konuşursan ve bidaha yapmıyacağının teminatını verirsen beni kararımdan geri döndürebilirsin. Aksi takdirde adsensenden kanallarına kadar süpürecem ve o katagorileri forumda paylaşıcam sana bu katagoride ekmek bırakmıyacam!!!
Bilmeyen arkadaşlara söyliyeyim sahte telif atan mail adresi: [email protected]
Gerçek viacomun telif attığı mail: [email protected]m
Hocam sen bu arkadaşı gelsin konuşalım affedeceğim falan diyorsun ama belli ki bir tek senin canını yakmamış.
Bugün seni bıraksa başkalarına yapacak aynı şeyi...
Bence direk açıklayıp forumdan uzaklaştırılmasını sağlaman gerekiyor...
konunun açılış tarihine bakmadınız galiba telif sahte değil gerçek bu konuyu açtıgımdan beri de bu katagoride çalışmayı bıraktım hatta ben bırakmadım onlar bıraktırdılarsizlerde boşuna çabalamayın bence sahte bile olsa bu adamlar göz açtırmazlar tecrübeyle sabit
Ben de telif yedim eğer sahteyse geri bildirimde bulunucam dicem de kanal kapandı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.