Video atarken kanallarım uçtu !!

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Sonunda büyük kıyım beni de vurdu. Bir alt kanalıma video yüklerken, ana gmaile bağlı 15 alt kanaldan 6 tanesi bir anda uçtu. Şu an şoktayım.

"Bir şeyler ters gitti. Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakılmıştı" :mad::mad::mad:

EDIT 1: Bu şekilde aylardır çalışıyordum. Hiçbir şekilde kanal kapanması ile karşılaşmamıştım.

EDIT 2 : Bu kapanan kanallar içinde boş kanallar da vardı.

EDIT 3 : Kapanan kanal sayısı 7 oldu. Bunlardan 2 tanesi boş kanal.

Son düzenleme:
geri kalanlarda patlar hocam hepsi birbirine bağlı sonuçta.. yanlışım varsa düzeltin ama öyle diye biliyorum üzüldüm... bu aralar çok farklı şeyler oluyor..

google yine bir şeyleri değiştirdi ve büyük vurgunla yapmaya başladı.. kıyım açısından demiyorum ancak yeni açılan gmailler saatler içinde patlıyor.. dün tel onaysız açtım ve +15 i usa ile açtım en dayanklı yöntem olmasına rağmen patladı..

Sonunda büyük kıyım beni de vurdu. Bir alt kanalıma video yüklerken, ana gmaile bağlı 15 alt kanaldan 6 tanesi bir anda uçtu. Şu an şoktayım.

"Bir şeyler ters gitti. Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakılmıştı" :mad::mad::mad:

EDIT 1: Bu şekilde aylardır çalışıyordum. Hiçbir şekilde kanal kapanması ile karşılaşmamıştım.

EDIT 2 : Bu kapanan kanallar içinde boş kanallar da vardı.

EDIT 3 : Kapanan kanal sayısı 7 oldu. Bunlardan 2 tanesi boş kanal.

spam kanal mutlaka ki kapanmaya mahkumdur.

Şaşırılacak hiç bir şey yok.

atay serkan adlı hocam.neden hep gereksiz şekilde tartışma açıcı yada boş boş yorumlar yapıyorsunuz anlamış değilim.Hocam bi kanala 3-4 alt kanal yapın artık fazlası sıkıntı yaratabiliyor.

Önceden 4 alt kanalı saniyeler içinde açardım şimdi tel onayı istiyor o kadar değiştirmeme rağmen sanal pc kurmama rağmen yinede alt kanal açarken bile tel onayı istiyor kanal açma iişini yavaşlatıyorlar.

kanalda video yüklü müydü ? kanal patladığında.
google yine bir şeyleri değiştirdi ve büyük vurgunla yapmaya başladı.. kıyım açısından demiyorum ancak yeni açılan gmailler saatler içinde patlıyor.. dün tel onaysız açtım ve +15 i usa ile açtım en dayanklı yöntem olmasına rağmen patladı..

Merhaba hocam siz bi konu açmıştınız orda yazdıklarınızı uyguluyormusunuz ona rağmenmi kapanıyor kanallarınız ? Kaç tane açtınz nezamandır saatler sonra uçuyor ?

Bu sebebsiz aniden kapanmalar beni de korkutuyor. Bu konulari gördükce sira bana da geliyor diye düsünmeden yapamiyorum walla ..

Bakalim sonumuz hayrola

Merhaba hocam siz bi konu açmıştınız orda yazdıklarınızı uyguluyormusunuz ona rağmenmi kapanıyor kanallarınız ? Kaç tane açtınz nezamandır saatler sonra uçuyor ?

hocam açtığım gmail telefon onayı istemedi ve +15 i USA ile açtım yani öldürsen kapanmayacak bi gmail açmıştım ancak kapandı.. yt yine bişeyler karıştırıyor benden söylemesi.. ha pc im kara listeye mi girdi diye sorabilirsiniz ancak hayır şu an ayakta 20 tane kanalım var ve öncedne aldığım gmaillerdi.. yani son 1 haftadır bu 3cx programlarının arızalanmasından sonra bir şeyler değişti.. zaten farkındaysanız yeni gmailler iyi izlenim almıyor şikayetleri başladı.. muhtemelen çok ciddi bir sorunla karşı karşıyayız..

Bu sebebsiz aniden kapanmalar beni de korkutuyor. Bu konulari gördükce sira bana da geliyor diye düsünmeden yapamiyorum walla ..

Bakalim sonumuz hayrola

ömer hocam sana bişi olmaz sen okunmuş adamsın :D eski kanallara bişi olmuyoda yeniler patlıyor.. sürekli farklı kullanıcılardan gmail satın alıp deniyorum ama hep hüsran bakalm..

Mail spamın önüne geçmek için yt boş kanalları kapatıyor galiba.Belli bir zamanda otomatik taramayla boş kanalları devre dışı bırakıyor.
yaklaşık 50 civarı video olmuştu boş değildi yani.. anlamış değilim

[MENTION=10061]sequieros[/MENTION] videoları yükleme şeklin nasıldı acaba?

Ne tür videolar yüklüyordun bide kategori belirtmeden +18 mi uzun mu kısa mı?

Tüm alt kanalara kaç video yüklemiştiniz. Bide kanalara 1 gün içinde mi video yüklediniz?

Videoları yükledikten sonra Editörü kullandınız mı?

Büyük ihtimal kullanmamışsındır ama yine de sorayim .. Bot kullandiniz mi?

Ha bide vds mi kullandiniz kendi pcniz mi?

Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim ..

hocam açtığım gmail telefon onayı istemedi ve +15 i USA ile açtım yani öldürsen kapanmayacak bi gmail açmıştım ancak kapandı.. yt yine bişeyler karıştırıyor benden söylemesi.. ha pc im kara listeye mi girdi diye sorabilirsiniz ancak hayır şu an ayakta 20 tane kanalım var ve öncedne aldığım gmaillerdi.. yani son 1 haftadır bu 3cx programlarının arızalanmasından sonra bir şeyler değişti.. zaten farkındaysanız yeni gmailler iyi izlenim almıyor şikayetleri başladı.. muhtemelen çok ciddi bir sorunla karşı karşıyayız..

ömer hocam sana bişi olmaz sen okunmuş adamsın :D eski kanallara bişi olmuyoda yeniler patlıyor.. sürekli farklı kullanıcılardan gmail satın alıp deniyorum ama hep hüsran bakalm..

yaklaşık 50 civarı video olmuştu boş değildi yani.. anlamış değilim

Hocam şu gmailleri birde onaylayarak açsanız ? Önce taramadan geçip sonra başka bi taramaya yakalandığından kapanıyor olabilir . Gmail temeldir gmaili onaylı yaparsan kanalda sağlam olur

Ayrıca bilgisayarın kesin kara listeye alınmıştır bikaç tanesi açık diye bunu gözardı edemessin. Ben ip değişsemde değişmesemde açtığım gmailler sağlam duruyor ilerede benimkide kara listeye giricek şimdiden binlerce gmail stoklamak lazım bide onay yapabilsem numara bulamıyorum siz nerden abd onayı yapıyosunuz

Evet banada oldu, Bunu yazmıştım bir konuda.
Video atarken şöyle birşey yazıyor.
Üzgünüm başka bir Yerde Çıkış yapmış görünüyorsunuz gibi bir ifade yazıyor ya dosya atarken Kanal patlıyorDU spamdan.

2 Haftadır kanallar sağlam, ip-Mac değiş her kanal açarken, bide Mümkünse VDS ipini Değiştir.
VDS ipinde spamda olabilir, o VDS'ten dosya atmak artık büyük risk.

Evet banada oldu, Bunu yazmıştım bir konuda.
Video atarken şöyle birşey yazıyor.
Üzgünüm başka bir Yerde Çıkış yapmış görünüyorsunuz gibi bir ifade yazıyor ya dosya atarken Kanal patlıyorDU spamdan.

2 Haftadır kanallar sağlam, ip-Mac değiş her kanal açarken, bide Mümkünse VDS ipini Değiştir.
VDS ipinde spamda olabilir, o VDS'ten dosya atmak artık büyük risk.

Başka yerde olayı her vdsemde ve bilgisayarımda internet kafe de başıma gelmiştir. F5 yapinca ya çıkmış görünüyoruz yada düzeliyordu .. bununla sık karşlaşan arkadaşlar olmuştur. Neyden kaynaklandığını bilemedim gitti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri