video etiketlerinin hepsini nasıl görebilirim.

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Paramedic

Kayıtlı Üye
beyler az önce bir kannal buldum adamın video reklamı cıkmayan videosu yok her videodan önce video reklamı cıkıyor bazılarıda yabancı.
Şimdi bunun etiketlerine bakmaya calıstım ama sayfa kaynagından sadece bazıları gözüküyor bu etiketlerin hepsini nasıl görebiliriz botum yok.

---------- Mesaj saat 06:10:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:06:58 civarında gönderildi. ----------

işin garibi adamın etiketleride bi değişik böyle etiketmi olur
mesela bi tanesi
$54.91 Gas/Electricity,

hocam videoyu actiginiz sayfada bos bir yere mouse ile sag tiklayin, "Sayfa Kaynagini Goruntule" ye tiklayin.. Ardindan ctrl f kisayolunu kullanarak Keywords yazin ve ikinci sonuca gidin.. Size o videodaki tum etiketleri verecektir..

hocam videoyu actiginiz sayfada bos bir yere mouse ile sag tiklayin, "Sayfa Kaynagini Goruntule" ye tiklayin.. Ardindan ctrl f kisayolunu kullanarak Keywords yazin ve ikinci sonuca gidin.. Size o videodaki tum etiketleri verecektir..

hocam zaten keywordsda bakıyorum ama ikinci sonuç kısmıı anlamadım orası neresi?
tamam hocam simdi buldum ama
bu adamın videoyla alakalı 1 tane bile etiketi yok adsensesi nasıl banlanmıyor buadamın.

arkadaş ilk sonuc degil ikincisi demek istemis kardesim.

tamam hocam buldum şimdi onu
ama yukardada dediğim gibi videoile ilgili 1 tane bile etiket yok hep yabancı kelimem ve muhtemelen niche çalışmıs ama bu adsensede ban sebebi degilmi?

Elemanın binlerce videosu var ve yıllarda beri bu işte kayıt zamanı cok eski

ama yukardada dediğim gibi videoile ilgili 1 tane bile etiket yok hep yabancı kelimem ve muhtemelen niche çalışmıs ama bu adsensede ban sebebi degilmi?

O banlanmayan kanalları bende birtürlü anlayamıyorum.Sanırım youtube bazı sağlam kanallara torpil geçiyor.Malum kendiside ordan para kazanıyor..Veyada sistem görmemiştir tesadüf eseri. Banlanması gereken ama banlanmayan çok kanal var tabi hepsinede yetişemiyor.Ama kazansınlar şahsen ben şikayetçi değilim.

O banlanmayan kanalları bende birtürlü anlayamıyorum.Sanırım youtube bazı sağlam kanallara torpil geçiyor.Malum kendiside ordan para kazanıyor..Veyada sistem görmemiştir tesadüf eseri. Banlanması gereken ama banlanmayan çok kanal var tabi hepsinede yetişemiyor.Ama kazansınlar şahsen ben şikayetçi değilim.

hocam kazansınlar tabi birsey dediğimiz yok ona

ama hayret ettim yani adam yanıa dolar işaretine kadar koymus etikette
ben 2 tane android koymaya korkuyorum :)

hocam kazansınlar tabi birsey dediğimiz yok ona

ama hayret ettim yani adam yanıa dolar işaretine kadar koymus etikette
ben 2 tane android koymaya korkuyorum :)

Aynen bende..Yani ben kanallarımı açmadım bile henüz hemen ban falan yerim diye o dereceyim :) Ban yemekten çok korkuyorum. Ama işi iyi bilenler tüm kuralları ihlal etsede kapanmıyorlar.O yüzden tüm ayrıntıları öğrenmek lazım.

değil kardeşim.Sadece alakasız etiketler bazen ban sebebi olabiliyor.Niche alakasız etiket demek değildir.

Youtube API veriyordu hocam yanlış hatırlamıyorsam...

değil kardeşim.Sadece alakasız etiketler bazen ban sebebi olabiliyor.Niche alakasız etiket demek değildir.

Hocam biliyorum niche alakasız etiket degil
ama bu adamın koydugu nichelerin video ile alakaası yok yani dogal olarak alakasız etiket girmiş oluyr.

dostum açıklama bölümüne mi giriyor alakasız etiketleri

etiketle reklamın hiç alakası yok varsa da herhalde reklamları en az etkileyen parametre etikettir,açıklama çok daha önemli.Ayrıca tarayıcıdaki çerezler gibi birçok faktör var etiketten birşey çıkmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri