Video ilk atan olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karacabey

Kayıtlı Üye
çalıştıgım bir dizi var dizide dünya engeli filan geçiyorum ama diziyi 2 3 saat geç atıyorum gel gelelim video en erken atan izlenimi kapıyor alıyor basını gidiyor diger rakipler resim üzerine video çerçeveli videolar atarken ben buna gerek bile duymadan geciriyorum onlar 5k izlenimde 10 begeni alırken ben 70 izlenimde 15 begeni alıyorum ama sıralamadaki sonucu degiştirmiyor bu begeniler sanırım !!!

İlk atan olmak üst sırada çıkmak için büyük bir faktör yalnız güzel seo ile 1. sıraya çıkmakda mümkün az bir izlenimle

peki bu izleyicinin videoda geçirdigi süre göz önüne alınmıyormu

peki bu izleyicinin videoda geçirdigi süre göz önüne alınmıyormu

Tam emin olmamakla birlikte etkisi oluyordur 1 saatlik bir video 10. saniyede kapatılıyorsa videoya bir eksisi olur illaki. Beğeni disklike kanalın açılış tarihi izlenme süresi seosu kanal açıklaması bunlarda bir etken diye düşünüyorum

ben 4 k izlenime 100 abone yaptım onlar 100 k izlenimde 230 abone yapmıs

ben 4 k izlenime 100 abone yaptım onlar 100 k izlenimde 230 abone yapmıs

Valla dostum Türk dizilerinde de millet daha yayınlanırken atıyor. 3-4 bilgisayar kullanıyorlar sanırım. Hemen reklama kadar olan kısımları çekip atıyorlar. Ben sonrada. full Hd geçirsem bile 100 izlenim zor geliyor. İlk atan olmak müthiş derecede önemli.

hocam bide adamlarda kandrma olayıda var dizinin bölümünün icinden bir resim buluyor onu yüklüyor izleyecek adam bi giriyor video çerçeveli resimli anasını aglatmıslar videonun

Öylelerini direk flaglıyorum ben.Böyle boş işlerle milleti kandırmaya çalışıyorlar.

ben dizi çalışmıyorum yada illegal yollarla milleti kandırmıyorum ama inşallah senide flaglarlar. Sanki gurur verici birşeymiş gibi flagladım diyorsun. flag yerine yorum yaz alakasız video vb.

Videoyu ilk atmanın müthiş bi önemi varmı yokmu pek önemli değilim benden 4 5 saat sonra atanlar bile abonesi olmamasına üstte yer alıyor ve izlenimi benden fazla oluyor anlamış değilim...

türkiyede dizi işi ile uğraşmak zor. Adi insanlar haftaya oynayacak diziyi şimdiden başlık atıp indexliyorlar. İçerik başka başlık başka hatta bazı videorı yan çevirmiş düz bile yüklememiş sen ondan sonra diziyi atacanda index alacak. Dürüstlük kalmamış. Yapamıyorsan bırak kardeşim yapan adama saygı duy. Adi insanlar ne diym sütleri bozuk

1.Kimseye beddue etme.
2.Adam gelsin milleti kandırmaya kalksın benim burada gıkım çıkmasın öylemi ?
3.Yanlış olan birşey varsa oda bu adamın böyle saçmalıklarla uğraşmasıdır.
4.Demekki bunu yapanlardan birinsinki böylelerini savunuyorsun.
5.Benim yaptığım yanlış değil aksine doğru birşey al buda kanıtı.
b48Yzj.jpg

Boşboş konuşmayıda bırak ;) Hadi eyvAllah

Adamsın... Anasını ağlatıyorlar youtubun adamlar sonra spamı engelliyor.Engellememii böyle milleti kandırıyolar.Bende basıyorum flagı.

ölelerin yüzünden dünyanın hitini kaybettim bu resim mevzusu yüzünden flag basmıyam basmıyam diyom hep önümü kesiyorlar

Flaglamak yerine madem sizde onlar gibi çalışın. İşin ucunda para kazanmak var herkes para kazanmak için yapıyo yt 5 kuruş vermese kim yapar bu işi. Kimse demesin ki ben işimi düzgün yapıyorum (iş ahlakı falan bahsetmesin çünkü yaptığın iş zaten başkasının dizisini oymak)
Şu yukardaki resim yüzünden günlük 70 $ kaybım var hemde hiç haketmemiş olmama rağmen.

sen daha cok kaybedersin böle yapıp devam ediyorsan kusura bakmada

HD atınca dünya engelinden geçiyor da biz mi çerçeveli atıyoruz :) yanıltıcı başlık olmadığı sürece flag atmak saçmalık hemde youtuber'ın bunu yapması başlı başına saçmalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri