Video ilk atan olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama flag yüzünde günlük 70 $ kaybım var diyorum o sen daha çok kaybedersin diyor.
Ne olduğunu neden olduğunu sorma gereksinimi bile duymuyor. Neden çünkü kendi videoları hit alamıyormuş.

aynı dert bendede var adam 1 gün önce yeni bölümmüş gibi iğrenç kalitede bi video atıp 50 60k izletiyor.aklımdan geçmedi flag atmak inanın şikayet bile etmedim.öyle yada böyle izletmiş adam.ben bana göre dogru olandan vazgeçmeden kanndırmadan izleteceğim.videolarımın izlenme süresi uzun izlendikcede güzel abone getircek.bazı videolarım ona ragman 70k falan izlendi arka arkaya eksilediler başka bişeymi yaptılar bilmiyorum.geçtiğim dünya engeli sonradan geldi sildim videolarımı yoluma devam ettim.bize kötülüp yapana biz iyilik yaparız.

Adama flag yüzünde günlük 70 $ kaybım var diyorum o sen daha çok kaybedersin diyor.
Ne olduğunu neden olduğunu sorma gereksinimi bile duymuyor. Neden çünkü kendi videoları hit alamıyormuş.

günlük 70$ mı :D dün 500tl idi bugün 1 tl deyim :(

---------- Spam Engelliyici 14:55 ---------- Önceki Mesaj 14:54 ----------

aynı dert bendede var adam 1 gün önce yeni bölümmüş gibi iğrenç kalitede bi video atıp 50 60k izletiyor.aklımdan geçmedi flag atmak inanın şikayet bile etmedim.öyle yada böyle izletmiş adam.ben bana göre dogru olandan vazgeçmeden kanndırmadan izleteceğim.videolarımın izlenme süresi uzun izlendikcede güzel abone getircek.bazı videolarım ona ragman 70k falan izlendi arka arkaya eksilediler başka bişeymi yaptılar bilmiyorum.geçtiğim dünya engeli sonradan geldi sildim videolarımı yoluma devam ettim.bize kötülüp yapana biz iyilik yaparız.

adamsın :)

kardesim cevap vermek zorundamısın sen sürekli sanki kafasına silah dayamışık buraya cevap yaz diye

Seo teknikleri var youtube'da. Sen istersen şimdi at ben yarın bu saatte aynı başlık güzel bir video ve teknik ile senin üstüne çıkarım. Bu iyi birşeymi peki? Hayır tabikide. Adam bekliyor ilk atan oluyor öbürü geliyor canı istediği zaman üstüne çıkıyor...

Bu youtube'un ilk zamanlarında yoktu son bir senedir var bu olay. Aynı zamanda o tekniği bilen başka biride aynı taktikle o tekniği kullanan adamın üstüne çıkıyor ondan sonra ikisinin savaşı başlıyor :D (Birinin kanal gidiyor ne yazıkki insan olmayan varlıklar yüzünden)

Seo teknikleri var youtube'da. Sen istersen şimdi at ben yarın bu saatte aynı başlık güzel bir video ve teknik ile senin üstüne çıkarım. Bu iyi birşeymi peki? Hayır tabikide. Adam bekliyor ilk atan oluyor öbürü geliyor canı istediği zaman üstüne çıkıyor...

Bu youtube'un ilk zamanlarında yoktu son bir senedir var bu olay.

hocam ben ilk atıyorum benden sonrada atan beni asla geçemiyor seo işlemiyor bana :D

kardesim cevap vermek zorundamısın sen sürekli sanki kafasına silah dayamışık buraya cevap yaz diye

Buraya senin izin verdiklerin cevap yazabilir diye bir ibare koymuşlarda ben mi göremedim. Eğer öyleyse kusuruma bakma. Fakat öyle değilse zoruna giden, sana dokunan mevzu neresi onu anlamadım.

hocam ben ilk atıyorum benden sonrada atan beni asla geçemiyor seo işlemiyor bana :D

İşi bilen biri denk gelmemiş hocam gelsin görürsünüz :D Birde bu zaten belli kategori ve olaylarda oluyor. Youtube'da bir an popüler olan başlıklarda oluyor. Yani gündemdeki olayları atan kişilerde oluyor. 1 yada 2 ay önce atılan bir videonun üstüne gelmesi bu taktikler ile imkansız ama 2-3 günlük videoların üstüne çıkmak mümkün

2 3 tür benim yazdıklarım cevrip cevirip söluyon mod arkadaslar konu kitlenmesini rica ediyom

İşi bilen biri denk gelmemiş hocam gelsin görürsünüz :D Birde bu zaten belli kategori ve olaylarda oluyor. Youtube'da bir an popüler olan başlıklarda oluyor. Yani gündemdeki olayları atan kişilerde oluyor. 1 yada 2 ay önce atılan bir videonun üstüne gelmesi bu taktikler ile imkansız ama 2-3 günlük videoların üstüne çıkmak mümkün

aman hocam bana bulaşmasınlarda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri