Video ortası reklam [Toplu Girme]

• Kullanıcı zQrrQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
[MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION] ben hep 10dk dan uzun videolar yüklüyorum tek tek girmek sıkıcı ve vakit gerektiriyo o yüzden bi sorayım dedim

linkclump indirip tüm videoların düzenle sekmesini toplu açabilirsiniz.

Hocam. hata veriyor. sadece ilk baştaki vidyoyu yapıyor diğerlerine geçmiyor. Ayrıca Kayıt etmesinede fırsat vermiyor

Verdiği Hata RuntimeError: unhandled confirmEx dialog detected. Dialog message: "Bu sayfa, onu terk etmek istediğinizi onaylamanızı istiyor. Sayfaya girdiğiniz veriler kaydedilmemiş olabilir.", line 10 (Error code: -1450)

Edit: 4-5 kere denedim. bazen tarayıcıyı kapatıyor bazen böyle hatalar veriyor.

alın arkadaşlar ilk 30 videoyu editliyor.

Arkadaşlar bu imacros kodudur. Googleden firefox imacros nedir nasıl kurulur bilgisini alabilirsiniz.

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

programın hızı ayarını düşürün yoksa sağlıklı şekilde çalışmaz.
hız ayar düşürme: Edit = settings = slow kutucuğunu işaretleyin. Apply e basın

Arkadaşlar dualarını eksik etmeyin lütfen.
Şu para kazanmasını kapanan kanalları açamazsam 2000 lira içeride kalacak :(

hocam şimdi senin dosyanda 1 saati geçik videolar için ayar yapıyor benim videolarım 30+dk civarı bunda sıkıntı olur mu ?

birde ilk 30 videoyu mu editliyor ?

[MENTION=2666]anonyload[/MENTION] nasıl yapcaz acaba onu ?
Sağ mouse tuşuna basılı tutup tüm videoların dolar simgesini seçin.
Sonra imacros ile

TAG POS=4 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Para<SP>kazanma
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:preroll_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:postroll_checkbox CONTENT=YES

TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=7:00,14:00,21:00,28:00,35:00,42:00

TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet
WAIT SECONDS=4
TAB CLOSE
30 tane sekme açın. Bu kodu çalıştırın. Sırayla dakikayı girip kaydeder ve kapatıp bir sonraki sekmeye geçer. Ben chrome kullanıyorum.

bende partner diyemi bilmiyorum. video ortası reklam gosterilmiyor 1-2 aydır bende bu sekilde giriyorum 7:00,14:00,21:00 onceder iyi oluyordu. simdi direk kazanc dusuyor.

[MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION] [MENTION=88]capari_83[/MENTION] ilk 30 değilde bütün videolara tek tek ekleyen varmı mesela ilk 30'unu yapacak tab 2 ye geçip onları yapacak sonra ekleyerek devam edecek ?

ilk 30 u yapar sadece.

---------- Mesaj saat 20:28:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:25:18 civarında gönderildi. ----------

hocam şimdi senin dosyanda 1 saati geçik videolar için ayar yapıyor benim videolarım 30+dk civarı bunda sıkıntı olur mu ?

birde ilk 30 videoyu mu editliyor ?

ilk 30 videoyu editler.
edit:
Bir de arkadaşlar benim eklediğim ilk 30 videoyu editleyen imacros kodu. G+ bağlı kanallarda çalışmıyor. Bilginize.

merhaba vıdeo ortası reklamı aktıf hale getırdıgımde vıdeoda reklam çıkmıyor,reklam saatlerını kaldırdığımda reklam aktıf oluyor bunun bır yolu yok mu ?

merhaba vıdeo ortası reklamı aktıf hale getırdıgımde vıdeoda reklam çıkmıyor,reklam saatlerını kaldırdığımda reklam aktıf oluyor bunun bır yolu yok mu ?

reklam dklerini ayarladıgında reklamlar bir süre kaybolur. en fazla 48 saatte tam istedigin hali alırç

1-Mozillaya Girin , Kanalınıza Girin
2-Buraya Tıklayarak Eklentiyi Kurun
3-Buraya Tıklayarak Dosyayı İndirin Rardan Çıkartın ve Belgelerim/imacros/macros içine atın.
4-Düzenlenecek Videoyu Açın [Sadece Video Yöneticisinden Videonun Düzenle Kısmına Tıklamanız Yeterli]
5-mozilladan sağ üstten bu
12-2754.gif
resme tıklayıp TopluGirme.iim yi Seçip Play Demeniz ve 3 Saniye Beklemeniz.

Yapamayanlar Yazsın Yardımcı Olurum

ikincisi rar olarak inmiyor yanlız kardeşim nası yapıcaz?

Arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama ''VİDEO ORTASI REKLAMLARI TOPLU AÇMA'' gibi bire olay varmdıır?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri