Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu sorun tam olarak ne zaman başladı? Kesin bilgi verebilecek arkadaş var mı?
Nebiçim iştir bu ya la 8aydır bu işteyım nezaman bot alsam vds alsam hep bir sorun çıkıyor ılk vds aldıgımda aynı gun unlem geldı videoyap bot aldım ertesı gün'ü kanalalr komple gitti bot pert oldu resmen şmdi vds aldım bı duydumkı ara reklamlar gitmiş banami inat yapıyolar arkadaş nebiçim şans var bende![]()
dua edin kısa sürdü 3-4 gün burda ağlaşmakta vardı![]()
kısa sürdü derken bende değişen bir şey yok halen video ortası reklamlar kayıp![]()
aynen bende de kayıp yandex tarayıcıdan cıkmıyor zaten cromeden cıkıyor bu da ayrı bir strateji ve ilgi çekişci birşey.
ters yazdın galibachrome den çıkmıyor yurt dışında bile çıkmıyor
![]()
Dünkü formu kabul eden kişilerin adsensinde oluyor galiba bu durum. Dünkü form denk gelmeyip de aynı şekilde kazançları düşen reklamları çıkmayan kişiler var mı?
Dünkü formu kabul eden kişilerin adsensinde oluyor galiba bu durum. Dünkü form denk gelmeyip de aynı şekilde kazançları düşen reklamları çıkmayan kişiler var mı?
sanmıyorum bana forum gelmedi yine aynı sorun var,zaten partnerli kanallarda da çıkmadı bugün video ortası reklamlar
bana form gelmedi ve bende orta reklamlarr yok yandex den girince ana reklamlarda yok.
Oh be düzelmiş sonundaarkadaşlar bir kontrol edin şimdi gördüm benim 2 kanalda düzelmiş bakın birde bu kanala az önce rast geldim video ortası reklamlar açık.
Neverlake - Género Terror - peliculas completas en español latino (2014) - YouTube
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.