Video patladı sanırım fakat inşallah kanalda patlamaz 
====>
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Video patladı sanırım fakat inşallah kanalda patlamaz
![]()
Kaç para bıraktı bu video sana?
+301 olduğunda bu resmi ortalama ne kadar sonra çektin ? Yani videoyu attıktan sonra?
Ve diğer resmi ne zaman çektin?
Tavsiyem kanalın çok değerli değilse tüm videoları silmen. Hepsini gizlemen anlam ifade etmeyebilir. 2 telifinde varmış. Ödeme alana kadar en azından sil ve kanalı kullanma.kanal partner kanal şuan kazançlar 12 aralık'a kadar yansımış ama videoda 3 reklam açtım bakalım ne kadar getirecek
Ne videosu merak ettim.Bu arada kanal hangi partnerde?
Tavsiyem kanalın çok değerli değilse tüm videoları silmen. Hepsini gizlemen anlam ifade etmeyebilir. 2 telifinde varmış. Ödeme alana kadar en azından sil ve kanalı kullanma.
hocam ozamn hepsini sil funny videos tarzı video at arada telifsiz videolar at dizi falansa diğer videolar onları sil benceDizi
Hocam bende öyle düşünüyordum fakat kanalım awe bir arkadaşım izlenimler birden 0 düştüğü için ödeme alamadığını söyledi onun kanalda aweymiş ufak tefekte olsa ödeme alana kadar izlenim alacak videolar at dedi doğruluk derecesi nedir bir bilginiz varmı hepsini özel yapıp yeni bir kanaldan devam edeyim diyorum ama arkadaş öyle deyince hepsini gizleyemedim
birde izlenim halen artıyor neden acaba silsemmi komple nasıl izleniyor şuan bu video gizli
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.