Video Patladı Sanırım

SoundMasteR

Kayıtlı Üye
Video patladı sanırım fakat inşallah kanalda patlamaz :)

vj8w4.jpg
====>
vjlct.jpg

301++ sanırım 460 like 40 dislike :D başkasının videosu değilse devam eder böyle benımde böyle bir tane vardı 30 bin oldu adam en sonunda telif attı :)

Tanrı yanında olursa videona bişey olmaz ;)

460 like ne demek hocam patlamış bu en az 100k vardır şu an

bu beğenmeye göre 200k üzeri tahmin ediyorum ama ne olacağı belli olmaz.
270k izlenen bir videomda 6 beğenme var :D

Evet arkadaşlar video güncellendi valla patlamış gitmiş kanal çok sıkıntılı 2 telifi var hemen gizledim :) azla yetinmeyen çoğu bulamaz demişler bide kanalı patlatmayalım :D dislike lar sanırım video başlığında full hd yazıyor ama video 360p ondandır :D

vjlct.jpg

+301 olduğunda bu resmi ortalama ne kadar sonra çektin ? Yani videoyu attıktan sonra?

Ve diğer resmi ne zaman çektin?

+301 olduğunda bu resmi ortalama ne kadar sonra çektin ? Yani videoyu attıktan sonra?

Ve diğer resmi ne zaman çektin?

301+ ken konuyu açmadan 15-20dk önce çekmişimdir konuyu düzenlediğim saattede bunu çektim video şuanda 300k oldu artmaya devam ediyor gizledim halen artıyor :confused: :confused: :confused: silmelimiyim nasıl oluyor yaklaşık 1,2k abone geldi bu videoyu attıktan sonra

edit video 2 gündür 301+ daydı

kanal partner kanal şuan kazançlar 12 aralık'a kadar yansımış ama videoda 3 reklam açtım bakalım ne kadar getirecek
Tavsiyem kanalın çok değerli değilse tüm videoları silmen. Hepsini gizlemen anlam ifade etmeyebilir. 2 telifinde varmış. Ödeme alana kadar en azından sil ve kanalı kullanma.

Ne videosu merak ettim.Bu arada kanal hangi partnerde?

Dizi

Tavsiyem kanalın çok değerli değilse tüm videoları silmen. Hepsini gizlemen anlam ifade etmeyebilir. 2 telifinde varmış. Ödeme alana kadar en azından sil ve kanalı kullanma.

Hocam bende öyle düşünüyordum fakat kanalım awe bir arkadaşım izlenimler birden 0 düştüğü için ödeme alamadığını söyledi onun kanalda aweymiş ufak tefekte olsa ödeme alana kadar izlenim alacak videolar at dedi doğruluk derecesi nedir bir bilginiz varmı hepsini özel yapıp yeni bir kanaldan devam edeyim diyorum ama arkadaş öyle deyince hepsini gizleyemedim

birde izlenim halen artıyor neden acaba silsemmi komple nasıl izleniyor şuan bu video gizli

bazen awe ye geçmekle hata mı ediyorum diyorum da dizi yada film olunca partnersiz para kazanması da açılmıyor videoların.

Dizi

Hocam bende öyle düşünüyordum fakat kanalım awe bir arkadaşım izlenimler birden 0 düştüğü için ödeme alamadığını söyledi onun kanalda aweymiş ufak tefekte olsa ödeme alana kadar izlenim alacak videolar at dedi doğruluk derecesi nedir bir bilginiz varmı hepsini özel yapıp yeni bir kanaldan devam edeyim diyorum ama arkadaş öyle deyince hepsini gizleyemedim

birde izlenim halen artıyor neden acaba silsemmi komple nasıl izleniyor şuan bu video gizli
hocam ozamn hepsini sil funny videos tarzı video at arada telifsiz videolar at dizi falansa diğer videolar onları sil bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri