Video reklamı niye cıkmaz

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Paramedic

Kayıtlı Üye
arkadaslar 3 gün önce bütün kanallarım topluluktan gitti simdi hepsini tekrardan actım dün 1750 izlenme almısım video reklamı sayısı 20
önceleri 50k ya 10-12 k video cıkardı yani 4 de 1 ama bugun videolarımda hiç video reklamına rastlamadım bu sıkıntının sebebi nedir acaba sizdede varmı bu sıkıntı

Bu sikinti Aralik ayindan beri var. Ocakta bayagi artis gosterdi.

valla bunun çözümü yok malesef. Bekleyeceksin zamanla çıkıyor. Bir gün video reklamların fazla çıkar diğer bir gün diğerleri fazla çıkar değişiyor yani dostum ben çok aradım video reklamları neye görer çıkar diye ama hiç sonuç bulamadım malesef..

ocağın basında durum daha vahimdi bgbg 30 kurus idi. şimdi ise 1.5 tl
şükretmesini bilmek lazım.
insallah subat ayıyla beraber eski düzeye döner

hocam biliyorum onu

ben zaten 21 ocakta 50 k gösterime 12 k video reklamı cıktı diyorum
ama bugun 1750 gösteirme cıkan video reklamı sayısı 20

normalde video reklamı 4/1 çıkardı ama yeni kanalactıktan sonra 100/1 oldu neredeyse

acaba bu sıkıntının sebebi nedir diye soruyorum varmı acaba daha önce böyle birsey basına gelen

Video ortası ile alakalı bir durum varken bende soru sorayım sana kardeşim.

Partner kanallarda video ortaları hemen yansıyor mu yoksa normal kanallar gibi 1 gün bekletiyor mu. Bu konuda bilgin var mı ? Veya bilgisi olan var mı arkadaşlar?

videoların
türü nedir etikey başlık vs şiddet ve +16 oldumu reklam çıkmaz bide müzik kategorisi

---------- Mesaj saat 00:57:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:55:11 civarında gönderildi. ----------

Partner kanallarda video ortaları hemen yansıyor mu yoksa normal kanallar gibi 1 gün bekletiyor mu. Bu konuda bilgin var mı ? Veya bilgisi olan var mı arkadaşlar?

hocam konu dışı olucak ama awe de partnerliğe geçdim ama hala dolar işarreti var neden değiş medi sebeb ne acaba biliyormusunuz.

Emin degilim hic o konuda. Sanirim hemen cikiyor olmasi gerek. Bana kalirsa adsense'de de cikiyor. Sadece bizde gorunmuyor o kadar. Mesela ben kendi makinamdan ne zaman bakarsam bakayim video ortasi reklamlari goremiyorum. Ama videolarin gelirlerindeki artistan belli oluyor video ortasi reklamlarin acik oldugu. Yani adsense'de yada partnerde farketmez, sen direk ac video ortasi reklamlari. 2-3 gun sonra kontrol eder sonucunu gormus olursun.

hocam videoların türü müzik ama ben onları eğlence diye yüklüyorum ayrıca önceki videolarım ile aynı 2 gün önce 4/1 cıkan video oranı simdi neden 100/1 e düştü merak ettiğim konu bu

bütün vieolar katoogoriler aynı
etiket ile video reklamın bir alakası varmı acaba

Önce reklam çıkmayan videondaki etiketleri kopyala ve sil daha sonra videonun kategorisini değiştirip kaydet para kazanmayı kapat tekrar aç kaydet ve videoyu aç reklam çıkacaktır daha sonra tekrar videoya gir etiketleri yapıştır kaydet eski kategorine döndür reklamların gözükecektir.
İyi forumlar

hocam videoların türü müzik ama ben onları eğlence diye yüklüyorum ayrıca önceki videolarım ile aynı 2 gün önce 4/1 cıkan video oranı simdi neden 100/1 e düştü merak ettiğim konu bu

bütün vieolar katoogoriler aynı
etiket ile video reklamın bir alakası varmı acaba

Muzik videolarini nasil yuklersen yukle, eninde sonunda reklamlar kayboluyor bi sekilde. Surekli kontrol etmen gerek onu. Gunde 5-6 defa kategori degistirip etiket silip tekrar yazdigim olurdu bende birakmistim muzik isini. Ugrasmaya degmiyor pek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri