Video Yap Özgün Video

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
millet youtube yi bırakacak ya bu videolar yüzünden :D

bende yaptım bakalım ne kadar tepki gelecek araya alakasız resimlerde koydum :D

Guzel is cikmis, tebrik etmek lazim ama bu sayede hem videosunu digerleri gibi izleterek ayni zamanda unlem-telif olayina care bulacagina inanan varsa beri gelsin.. :)

Hocam emeginize lafim yok yanlis anlasilmasin ama bu tur videolarla is yurumez. Insanlar ne yapsinlar 50 tane resmin videosunu? Artik videolarin bile 360p - 480p olanlari bile tercih edilmiyorken, boyle seylerin izlenmesi imkansiz degil ama cok zor..

Guzel is cikmis, tebrik etmek lazim ama bu sayede hem videosunu digerleri gibi izleterek ayni zamanda unlem-telif olayina care bulacagina inanan varsa beri gelsin.. :)

Hocam emeginize lafim yok yanlis anlasilmasin ama bu tur videolarla is yurumez. Insanlar ne yapsinlar 50 tane resmin videosunu? Artik videolarin bile 360p - 480p olanlari bile tercih edilmiyorken, boyle seylerin izlenmesi imkansiz degil ama cok zor..

hocam ümidim böle çok slayt yapıp araya normal cartoon atmak bakalım deniyorum :D

Arkadaşlar
Gün boyu açılan konuları takipettim, ''ünleme ve telife son,fınısh, stop'' diye konu açılmıştı, bende içten içe helal olsun bulmuşlar çözümü diyerek seviniyordum.Açtım videoyap ı ne zaman degişiklik olurda, bota yansır diye f5 yapıp durdum.
Netice bumu yani, resim ile slayt video yapıp kanalları ünlemdenmi kurtaracagız, hemde müziksiz...
Umarım bu farklı bir yeniliktir ve yukarıda bahsettigim gündüz açılan konuda bahsedilen FINISH olayı bu degildir.Aksi takdirde büyük bir hayalkırıklıgı olacak benim için.
Saygılar...

Kimse yanlış anlamasın lakin bir kaç şey söylemek istiyorum.

Şimdi burada yapılan zamanında benim de karşı koyduğum insanları yanıltma yöntemidir. Video içeriği film gibi gösterilmiş lakin dakika + video içeriği olarak tamamen başlık ile alakasız.

" Pınk Panther Cartoon Full Movies New Hd " bu başlık ile bu videoyu koyduğunuz zaman insanlara direk hd kalitede pembe panter çizgi filmini yükledim buyurun izleyin demiş oluyorsunuz.
Bu durumda zahmet edip bu çizgi filmi yükleyen arkadaş bu tarz yüklemeler yapan kişiler sayesinde hiç bir yere varamıyor. Harcamış olduğu zamanı vs her şeyi çöpe gidiyor.

O yüzden buradan uyarıyorum. Şahsen böyle videolar görürsem ve gördüğüm zaman direk yanıltıcı Title diye flag basıyorum haberiniz ola.

Videoyap botu çok kullandım [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocamdan özür dileyerek böyle bir mesaj yazıyorum.

Tabi bu mesajım aynen bu şekilde videolar yükleyip bu tarz başlık atanlar içindir..

Eğer kanal %100 oranında karalisteye alınmamışsa bu yöntem %100 ünlemi geçiyor. Zaten size ait özgün videoyu saniyeler içerisinde 720p kalitede üretiyor. Çok yakında telifsiz müzik ekleme olayınıda bunun içine entegre edicem. Burada laf dalaşına girmek istemiyorum, her eklediğim özelliği %100 herkes beğenecektir diye birşey yok. Videoyap.com'un 6.000 den fazla müşterisi var. Almanya, hollanda ve azerbeycan gibi bir çok ülkeden 100'den fazla üyem mevcut. Hepsi teşekkür ederken, biz türkler para kazanmak istemiyoruz. BİR ÇOK TÜRK: PARA KAZANMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BEN ŞİKAYET EDENİM. NE KAZANIRIM NE KAZANDIRIRIM MANTIĞINDAYIZ. BU YÜZDEN SİZ SİZ OLUN TÜRKÇE VİDEO YÜKLEMEYİN. bakıyorum hep şikayetden kapanan kanallar türkçe içerikli kanallar. Adam gidip milyon hitlerle uğraşıyor şikayetden kapanmıyor. Ama bizimkisi gidip türkçe komik video ekliyor şikayetden kapanıyor. Artık çekememezliğe son verin, para kazan kişiye karışmayın. Kazanamıyorsanız kazanmaya bakın veya etrafanızdakilere zarar vermeyin. (Not: Dün 2 yıllık 15 milyon izlenmeli bir kanalım şikayet üstüne kapandı bu konuda dertliyim. Ama Allahtan çoğu kanalım yabancı dil çok fazla zarar verecek çıkamaz)

Kimse yanlış anlamasın lakin bir kaç şey söylemek istiyorum.

Şimdi burada yapılan zamanında benim de karşı koyduğum insanları yanıltma yöntemidir. Video içeriği film gibi gösterilmiş lakin dakika + video içeriği olarak tamamen başlık ile alakasız.

" Pınk Panther Cartoon Full Movies New Hd " bu başlık ile bu videoyu koyduğunuz zaman insanlara direk hd kalitede pembe panter çizgi filmini yükledim buyurun izleyin demiş oluyorsunuz.
Bu durumda zahmet edip bu çizgi filmi yükleyen arkadaş bu tarz yüklemeler yapan kişiler sayesinde hiç bir yere varamıyor. Harcamış olduğu zamanı vs her şeyi çöpe gidiyor.

O yüzden buradan uyarıyorum. Şahsen böyle videolar görürsem ve gördüğüm zaman direk yanıltıcı Title diye flag basıyorum haberiniz ola.

Videoyap botu çok kullandım [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocamdan özür dileyerek böyle bir mesaj yazıyorum.

Tabi bu mesajım aynen bu şekilde videolar yükleyip bu tarz başlık atanlar içindir..

Bu iş yükleyene kalmıştır, kişi gider çizgi film izle der. diğer kişi gider top 10 araba der. Yani ne amaçla kullanacağına kalmıştır. Dün gece 1 arkadaş kurtlar vadisi son bölüm diye yüklemiş ve para kazanması açılmış baktım sabaha kadar 400.000 izlenme almış. Sen ne istediğini düşünürsen düşün buarada kişi kazandığına bakıyor. Ben telif hakları getirmeyen, ünlem sorunu çıkarmayan bir video üreticisi yaptım. Kullanımı ve başlığını ekleyen belirlemelidir.

[MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] buraya keşke linki eklemeseydin. Şikayet etmeyen kalmamıştır. Yorumlarından belli zaten şikayet ederim diyenlerde mevcut.

@Web_Scripti hocam haklısınız benımde 1 yabancı kanalım vardı yaklasık 22 m ızlenme aldı 1 tane telıf gelmedı 3 topluluktan kapandı :D

Eğer kanal %100 oranında karalisteye alınmamışsa bu yöntem %100 ünlemi geçiyor. Zaten size ait özgün videoyu saniyeler içerisinde 720p kalitede üretiyor. Çok yakında telifsiz müzik ekleme olayınıda bunun içine entegre edicem. Burada laf dalaşına girmek istemiyorum, her eklediğim özelliği %100 herkes beğenecektir diye birşey yok. Videoyap.com'un 6.000 den fazla müşterisi var. Almanya, hollanda ve azerbeycan gibi bir çok ülkeden 100'den fazla üyem mevcut. Hepsi teşekkür ederken, biz türkler para kazanmak istemiyoruz. BİR ÇOK TÜRK: PARA KAZANMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BEN ŞİKAYET EDENİM. NE KAZANIRIM NE KAZANDIRIRIM MANTIĞINDAYIZ. BU YÜZDEN SİZ SİZ OLUN TÜRKÇE VİDEO YÜKLEMEYİN. bakıyorum hep şikayetden kapanan kanallar türkçe içerikli kanallar. Adam gidip milyon hitlerle uğraşıyor şikayetden kapanmıyor. Ama bizimkisi gidip türkçe komik video ekliyor şikayetden kapanıyor. Artık çekememezliğe son verin, para kazan kişiye karışmayın. Kazanamıyorsanız kazanmaya bakın veya etrafanızdakilere zarar vermeyin. (Not: Dün 2 yıllık 15 milyon izlenmeli bir kanalım şikayet üstüne kapandı bu konuda dertliyim. Ama Allahtan çoğu kanalım yabancı dil çok fazla zarar verecek çıkamaz)

Bu iş yükleyene kalmıştır, kişi gider çizgi film izle der. diğer kişi gider top 10 araba der. Yani ne amaçla kullanacağına kalmıştır. Dün gece 1 arkadaş kurtlar vadisi son bölüm diye yüklemiş ve para kazanması açılmış baktım sabaha kadar 400.000 izlenme almış. Sen ne istediğini düşünürsen düşün buarada kişi kazandığına bakıyor. Ben telif hakları getirmeyen, ünlem sorunu çıkarmayan bir video üreticisi yaptım. Kullanımı ve başlığını ekleyen belirlemelidir.

[MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] buraya keşke linki eklemeseydin. Şikayet etmeyen kalmamıştır. Yorumlarından belli zaten şikayet ederim diyenlerde mevcut.

hocam bu özgün video atma işini anlamadım nasıl yaparız bir yardımcı olsan

özgün olsa ne olacak ki? milleti kandırmaktan başka birşey değil bu yöntem bence, habire topluluk yer otururuz yerimize.

hocam bu özgün video atma işini anlamadım nasıl yaparız bir yardımcı olsan

Videonun yükleceği kanalı seçiyoruz.

Video başlığını yazıyoruz ve etiketi ve açıklamayı özgünleştire tıklıyoruz.

Otomatik olarak arama başlığı video başlığıyla aynı olarak geliyor. Fakat başlık farklı aramanız farklı birşey olacaksa değiştirebilirsiniz. Örnek resim aşağıdadır.

slayt1.png

Sonra aramanızla alakalı 32 adet hd resim çıkıyor aşağıda. istediğiniz resimleri sırasıyla seçebilir veya tek tuşla kendi sırasıyla seçtirebilirsiniz. Sonra tek yapmanız gereken resimler arası kaç saniye aralıklarla geçiş yapacağını seçmenizdir.

slayt2.png

adam sabaha kadar ugrastı board yandı yazılımla ugrastı birseyler yaptı biz ise 2 snde BERBAT yaftası yapıştırıyoruz.... Ya hu arkadaş adam zaten size bot hizmeti sunuyor suan bu yaptıgı yenı yazılım ekstra... ADAM SENDEN BUNUN ICIN PARA ALMIYORDU!.. Haliyle İster beğen kullan ister beğen kullanma ZORUNDA DEĞİL KİMSE! [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] eminim daha da geliştirecektir bunu ama bizim ülkede armut piş ağzıma düş çok.. Takma kafana usta emeğine sağlık

Dünyanın en iyi botu olması, binlerce kullananı olması ki; bende videoyap botu kullanıyorum, durum böyle olunca eliştiri yapmamak mı gerekiyor, ya da eleştiriye hakkımız mı yok bu konuda yorumunuzu net bir şekilde dile getirirseniz ona göre gerektigi şekilde hareket ederim, eleştirmem işime geldigi kadar kullanırım.
Benim eleştirim dünkü açılan konu ile botta bize sunulan arasında daglar var hocam, ünleme kesin çözüm falan dendi umutlandık, kendinizi bizim yerimize koyun, bu şekilde resimli video yapıp alakasız başlıklar atarak kanal oluşturup ne kazanacagız ya da kazancımız ne kadar olacak, buna ben şahsen inanmıyorum, inananada sözüm olmaz.
Sözün özü,
Konu açılırken bolca bal dökülüyor, bizde umutlanıyoruz sonra yapılan yenilik beklentiyi karşılamayınca hayal kırıklıgı oluyor.Benim eleştirim tamamen bu maksattadır..
Yenilik anlamında güzel çalışma kullanırım, birşeyler denenir ama; ünleme kesin sonuç ünleme FINISH degil hocam bu, kelime oyunu gibi...
Neyse umarım ne demek istedigimi anlatabilmişimdir.Eleştiriye her zaman açık olmak dogruları bulabilmek için, en iyi yoldur.
Saygılar...

Unleme cozum degil ama ozellik olarak guzel,farkli olmus. Ugrastginiz icin tesekkurler hocam. Slaylarla gidecek slow muziklerde olursa cok iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri